Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Kovový kroužek na penis - STEALTH

Tak jednoduché a přitom tak neuvěřitelně dobré. Náš moderní kroužek na penis zajistí nejen plný a tvrdý penis, ale také erotický, bokový stealth vzhled.

Více informací

39,90 €


-65%

13,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tak jednoduché a přitom tak neuvěřitelně dobré. Náš moderní kroužek na penis zajistí nejen kyprý a tvrdý penis, ale také erotický, bokový stealth vzhled.

    Minimalistický design a černý eloxovaný povrch podtrhují ušlechtilý vzhled v nadčasovém designu!

    Vyrobeno z lehkého, obzvláště odolného hliníku, na výběr jsou tři různé velikosti: 45 mm, 50 a 55 mm vnitřního průměru.

    Informace:

    eloxování je metoda povrchové technologie pro vytvoření ochranné vrstvy na hliníku. Vytváří tenkou vrstvu, která chrání hlubší vrstvy před korozí, pokud v této vrstvě nejsou mezery, například v důsledku mechanického poškození.

    S naším erekčním kroužkem získáte nejtvrdší erekci svého života!

    Penis tvrdý jako ocel a vytrvalý jako olympijský maratonec. Kroužek na penis MEO® vám přirozeně zajistí obrovskou stabilitu a více zábavy při sexu.

    Kroužek na penis, pokud je pevně nasazen kolem penisu a varlat, dokáže nejen zvětšit a ztopořit váš penis, ale také vám umožní vydržet déle a prožít intenzivnější orgasmus.

    Kroužek na penis MEO® stagnuje krev v dutém tělese a zabraňuje jejímu odtoku z penisu žilami. Během okamžiku budete mít tvrdou, vypouklou erekci.

    Jaká velikost je pro mě ideální a jak dlouho mohu kroužek na penis nosit?

    Kroužek na penis nebo žalud by se měl nosit jen tak dlouho, jak je to příjemné. Níže najdete návod ke stažení, který vysvětluje, jak si nasadit kroužek na penis, a poskytuje podrobné rady ohledně výběru správné velikosti. Tyto návody jsou také součástí každého erekčního kroužku nebo si je můžete vyžádat telefonicky u společnosti MEO® Versandhandel. Obecně platí, že erekční kroužek nebo kroužek na penis by měl vyvíjet tlak, který je vnímán jako příjemný, ale zároveň by neměl být příliš těsný. Na základě našich zkušeností jako zásilkového obchodu s erekčními kroužky je pro běžné velikosti penisu vhodný průměr 45 mm (při nošení kroužku kolem penisu a varlat). Poznámka: Nasazení kroužku usnadňuje trocha lubrikantu Aquameo.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Nothing can beat this cock ring

    Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. The inside surface has a slight radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I'm impressed

    This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Kovový kroužek na penis - STEALTH

    Kovový kroužek na penis - STEALTH

    Tak jednoduché a přitom tak neuvěřitelně dobré. Náš moderní kroužek na penis zajistí nejen plný a tvrdý penis, ale také erotický, bokový stealth vzhled.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: