Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Kroužek na penis Donut DUKE: kroužek na penis, kroužek na žalud a závaží na varlata

Naše erekční kroužky Donut, kroužky na žalud a kroužky na penis z pevné nerezové oceli jsou u mužů velmi oblíbené. Díky svému působivému vzhledu a anatomicky dokonalému tvaru jsou nejen dokonalým prostředkem ke zvýšení potence, ale také poskytují větší potěšení při sexu.

Více informací

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naše erekční kroužky Donut, kroužky na žalud a kroužky na penis z pevné nerezové oceli jsou u mužů velmi oblíbené. Díky svému působivému vzhledu a anatomicky dokonalému tvaru jsou nejen dokonalým prostředkem pro zvýšení potence, ale také poskytují větší potěšení při sexu.

    Co je to vlastně Donut erekční kroužek?

    Donut kroužek z lékařské nerezové oceli je kroužek, který se nosí kolem báze penisu, pouze kolem varlat nebo žaludu, nebo jako erekční kroužek kolem penisu a varlat. Výraz "donut" odkazuje na kulatý tvar kroužku, který připomíná Donut. Lékařská nerezová ocel je vysoce kvalitní, s tělem kompatibilní materiál, který se často používá pro lékařské implantáty a nástroje.

    Rozměry - Donut Kroužek na penis Model Duke:

    výška 10 mm, tloušťka 6 mm (odlehčená verze)

    Tyto nerezové kroužky donut nabízíme s různými vnitřními průměry:

    25 mm jako kroužek na žalud
    30 mm jako kroužek na žalud nebo kroužek na penis
    35 mm jako kroužek na žalud nebo kroužek na penis
    40 mm jako kroužek na penis nebo menší kroužek na penis
    45 mm jako klasický kroužek na penis
    50 mm jako klasický kroužek na penis
    55 mm jako větší kroužek na penis

    Nabízíme tyto donut-Kroužky také ve střední verzi (Donut Cock Ring Royal - klikněte zde) a v těžší verzi (Donut Cock Ring Imperial - klikněte zde)! Nabízíme také magnetické donutové kroužky (klikněte zde ) a donutové kuličkové natahovače (klikněte zde).

    Co je zvláštního na Donut kroužku?

    • Konstrukce ve tvaru donutu má některé výhodné vlastnosti, které jej odlišují od ostatních erekčních kroužků. Donutový erekční kroužek vám může pomoci dosáhnout tvrdší a déle trvající erekce tím, že omezuje průtok krve z vašeho ztopořeného penisu. To může také mírně oddálit ejakulaci, což může vést k delší sexuální aktivitě. Mnoho našich zákazníků považuje přidanou hmotnost a tlak erekčního kroužku za příjemné, protože zvyšují sexuální potěšení. Kromě toho může donutový erekční kroužek zvětšit a zduřit váš penis, což může být vizuálně přitažlivé pro vás i vaši partnerku.
    • V porovnání s jinými designy erekčních kroužků má donutový tvar některé výhody. Například zaoblené hrany donutového erekčního kroužku jsou pohodlnější a snižují riziko podráždění nebo nepohodlí, které mohou způsobit ostré hrany. To je důležité, protože kroužek těsně přiléhá k tělu a lze jej nosit delší dobu. Donutový tvar také umožňuje rovnoměrnější rozložení tlaku kolem penisu nebo penisu a varlat, což může vést k lepší regulaci průtoku krve a příjemnějšímu zážitku. Kromě toho kulatý tvar donutového kroužku také docela dobře vypadá a dělá skvělý vzhled.


    Výběr správného erekčního kroužku nakonec závisí na vašich osobních preferencích a úrovni pohodlí, ale donutový tvar má rozhodně některé prospěšné vlastnosti, které ho odlišují od jiných designů erekčních kroužků.

    Donutový kroužek z nerezové oceli je obzvláště oblíbený, protože nabízí několik výhod oproti kroužkům z jiných materiálů, jako je kůže, guma nebo silikon:

    • Trvanlivost: nerezová ocel je extrémně trvanlivá a odolná vůči korozi. Na rozdíl od materiálů, jako je guma nebo kůže, které se časem opotřebují, si erekční kroužek z nerezové oceli zachovává svůj tvar a funkci po dlouhá léta.
    • Hygiena: Lékařská nerezová ocel je neporézní a lze ji snadno čistit a dezinfikovat. Naproti tomu kůže, guma a silikon mohou obsahovat mikroskopické póry, ve kterých se mohou hromadit bakterie.
    • Estetika: Mnoho lidí považuje lesklý, vyleštěný vzhled kroužků z nerezové oceli za atraktivní. Dodává pocit luxusu a kvality, který jiné materiály nemohou nabídnout.
    • Hmotnost: Prsteny z nerezové oceli bývají těžší než prsteny z gumy nebo silikonu. Hmotnost navíc může pro některé lidi znamenat intenzivnější pocit a stimulaci.
    • Hypoalergenní: Protože lékařská nerezová ocel je hypoalergenní materiál, lépe ji snášejí lidé s citlivou pokožkou nebo alergiemi na latex či jiné materiály.


    Výběr správného erekčního kroužku nebo kroužku na žalud závisí na osobních preferencích a pohodlí. Někteří naši zákazníci dávají přednost pružnosti a měkkosti gumových nebo silikonových kroužků, zatímco jiní oceňují pevnost a hmotnost nerezové oceli. Výběr nejvhodnějšího materiálu nakonec závisí na vašich individuálních potřebách a přáních.

    Více informací:

    • Donut Prsten od CAZZOMEO v mnoha různých velikostech
    • Kroužek na penis, kroužek na žalud nebo varlata
    • Kovový kroužek na penis neobsahující nikl - ideální pro alergiky
    • Materiál: nerezová ocel
    • Čištění: Vhodné pro všechny typy penisů: Doporučujeme čistit naším dezinfekčním sprejem INSTACLEAN.
    • Lubrikant: Tento kroužek na penis můžete používat s jakýmkoli lubrikantem.
    • Kroužek na penis je na vnější straně zahnutý a je vyroben z bezniklové nerezové oceli. Celý povrch je leštěný.
    • Výhodou tohoto erekčního kroužku ve tvaru koblihy je příjemný, kulatý tvar - opravdový požitek pro ruce -, díky kterému je i dlouhé nošení (například celý večer, celou noc) naprostým potěšením.
    • Balení: ušlechtilý černý sametový sáček pro skladování, včetně vícejazyčného návodu.
    • CAZZOMEO™ je registrovaná ochranná známka společnosti MEO.


    Jak určit správnou velikost kroužku na penis a jak dlouho mohu kroužek na penis používat?

    • Změřte obvod: Vezměte si pružný metr nebo šňůrku a změřte obvod svého polostydlého penisu nebo penisu a varlat. Chcete-li změřit obvod penisu a varlat, umístěte metr za varlata a kolem základny penisu.
    • Výpočet průměru: Naměřený obvod vydělte číslem 3,14 (pí) a získáte průměr.
    • Úprava velikosti: Od stanoveného průměru je nejlepší odečíst 1-2 mm, aby kroužek dostatečně těsně přiléhal, ale ne tak těsně, aby byl nepohodlný nebo způsoboval bolest.


    Nezapomeňte, že elastické materiály, jako je silikon a guma, jsou pružnější a lépe se přizpůsobí různým velikostem. U kroužků na penis z pevných materiálů, jako je nerezová ocel, je obzvláště důležité najít správnou velikost. Zde v našem internetovém obchodě najdete ke stažení návod k použití kroužku na penis, který velmi dobře vysvětluje, jak kroužek na penis nasadit, a poskytuje podrobné pokyny, jak vybrat správnou velikost kroužku na penis. Tento návod je také součástí každého kroužku na penis, který si u nás objednáte. Můžete si je u nás také vyžádat telefonicky nebo e-mailem. Na základě našich dlouholetých zkušeností se domníváme, že průměr 45 mm odpovídá běžným velikostem penisu (při nošení kroužku kolem penisu a varlat). U kroužků na dřík penisu doporučujeme průměry mezi 30 a 40 mm a u kroužků na žalud průměry mezi 25 a 30 mm.

    Jak dlouho lze erekční kroužek používat, závisí na různých faktorech:

    • Materiál: Měkké, pružné materiály, jako je silikon a guma, lze obvykle nosit déle než erekční kroužky z tvrdých materiálů, jako je nerezová ocel.
    • Pohodlí při nošení: Ujistěte se, že erekční kroužek pohodlně sedí a netlačí. Pokud je vám nepohodlný nebo cítíte bolest, měli byste kroužek okamžitě sundat.


    Obecně platí, že kroužek by se neměl nosit déle než 30 minut, aby se minimalizovalo riziko poškození cév nebo jiných zdravotních problémů. Je důležité poslouchat své tělo a přestat kroužek používat, jakmile se objeví nepříjemné pocity nebo bolest.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

      Hodnocení 

      Geiles Tragegefühl

      Geiles Tragegefühl. Er schneidet nicht nicht ein, wie manche schmaleren Ausführungen. Hat ein perfektes Eigengewicht und ist dabei angenehm zu tragen und fühlt sich richtig geil an.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Super Qualität

      Super Qualität. Der Cockring DUKE lässt sich angenehm tragen; sehr geiles Gefühl. Läst sich auch einfach anbringen, erst die Eier durch dann den Schwanz.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      5 stars

      Amazing! I had become used to the weight of big steel rings but this called to me. The width and flared ends make it really comfortable. It gets my goods on display but is really comfortable for all day wear.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Kroužek na penis Donut DUKE: kroužek na penis, kroužek na žalud a závaží na varlata

      Kroužek na penis Donut DUKE: kroužek na penis, kroužek na žalud a závaží na varlata

      Naše erekční kroužky Donut, kroužky na žalud a kroužky na penis z pevné nerezové oceli jsou u mužů velmi oblíbené. Díky svému působivému vzhledu a anatomicky dokonalému tvaru jsou nejen dokonalým prostředkem ke zvýšení potence, ale také poskytují větší potěšení při sexu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: