Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sexuální panenky jako živé

Zpravodaj

Kenny MEO - Realistická mužská sexuální panna

Jmenuji se Kenny, jsem z Kalifornie a jsem realistická mužská sexuální panna, která může splnit všechny vaše fantazie.

Více informací

2152/00

2 499,90 €


-65%

874,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Jmenuji se Kenny, jsem z Kalifornie a jsem realistická mužská sexuální panna, která může splnit všechny vaše fantazie.

     

    Mezi mé záliby patří ptáci, dechové nástroje a fotbal! Mohl bych žít u vás doma jako americký výměnný student a rozmazlovat vás, kdykoli budete chtít.

     

    Jakmile mě vybalíte, jsem připraven udělat pro vás všechno! Neznám žádná sexuální tabu, jsem aktivní i pasivní a mám všechny vlastnosti, které si u přítele přeješ.

     

    Moji vývojáři v MEO jsou opravdoví specialisté, pokud jde o mužské gumové panny nebo realistické sexuální panny. Spolu se mnou vyvinuli realistickou sexuální pannu, která je téměř lepší než skutečný muž. Nejmodernější vývoj materiálů vám představuje kůži, která působí přirozeněji než kdykoli předtím. Díky radikálnímu vylepšení designu vypadám realističtěji než všichni moji předchůdci a předchozí generace sexuálních panen. Robustní kovové jádro uvnitř mě dokonce umožňuje, abych stál bez pomoci! USB ohřívací pero ti také umožní předehřát moje ústa nebo můj těsný anální otvor.

     

    Nechte mě být vaším sexuálním otrokem! Použij mé krásné rty a něžná ústa k dlouhodobému orálnímu sexu, kdykoli budeš chtít. Obzvlášť miluji blowjob hluboko do hloubky nebo když mě silně štípete do bradavek. Použij můj kyprý, pevný zadeček nebo si zajezdi na mém žilnatém penisu podle svého gusta. Jsem aktivní i pasivní a miluji rozmanitost - a někdy se s tebou chci jen mazlit.

     

    Pár slov od mých tvůrců, vývojářů z MEO:

     

    Tato realistická mužská sexuální panna má ohebné, flexibilní končetiny, takže Kennyho můžete používat v jakékoli poloze. Na výběr jsou 3 různé paruky, takže z něj můžete udělat muže svých snů. Oblečte ho jako kluka od bazénu, fotbalistu, skutečného machra nebo ho nechte nahého. Kenny je víc než jen silikonová sexuální panenka..... je to váš muž!

     

    Kennyho sexy tělo můžete před hraním s ním vykoupat v teplé vodě, abyste dosáhli realističtější tělesné teploty. Na jeho otvory používejte pouze lubrikační gel na vodní bázi, jako je Aquameo, a svého nového přítele před a po použití očistěte pomocí našeho spreje VERYCLEAN, jemného mýdla a teplé vody.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další pomůcky, jako je např:

     

     

    • Realistická sexuální panna, realistická sexuální panna
    • Dimensions: Sex puppy Kenny je 160 cm vysoký, obvod hrudníku 81 cm, obvod pasu 61 cm a obvod boků 94 cm. Jeho penis je dlouhý 19 cm a má průměr 3,8 cm. Hloubka jeho análu je 19 cm a hloubka jeho úst je 15 cm.
    • Materiál: TPE
    • Obsah balení: Obsahuje spoustu příslušenství, jako je měkká deka, USB tepelná tyčinka, hřeben a 3 paruky pro různé vzhledy: blond, brunetka a černá.
    • Realistická mužská sexuální panna je víc než jen gumová panenka. Naše mužská sexuální panna vypadá a působí skutečně a umožňuje vám s touto mužskou pannou prožít všechny vaše sexuální fantazie.
    • Kenny je mužská sexuální panna pro ženy a mužská sexuální panna pro muže.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    It feels good

    It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

      Hodnocení 

      Super Puppe

      Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Kenny MEO - Realistická mužská sexuální panna

      Kenny MEO - Realistická mužská sexuální panna

      Jmenuji se Kenny, jsem z Kalifornie a jsem realistická mužská sexuální panna, která může splnit všechny vaše fantazie.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      6 další položky ve stejné kategorii: