Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sexuální panenky jako živé

Zpravodaj

Realistická mužská sexuální panna - Kyle MEO

Kyle je realistická mužská sexuální panna, která vypadá jako mladý americký soused odvedle. Nejenže vypadá jako skutečný, ale všechno na něm působí opravdu reálně.

Více informací

2157/00

1 999,90 €


-65%

699,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Kyle je realistická mužská sexuální panna, která vypadá jako mladý americký soused odvedle. Nejenže vypadá jako skutečný, ale téměř vše na něm působí reálně.

     

    Ať už je to blonďák, hnědovlasý nebo černovlasý - zápasník, fotbalista, kulečníkář - tento americký mladík je skutečným umělcem rychlého střídání. A nejlepší na Kyleovi je, že vás ochotně potěší ústy, zadkem i penisem. Dělejte si s ním, co chcete a kdy chcete! Uskutečněte všechny své fantazie..

     

    Díky nejnovějšímu vývoji materiálu a designu můžete očekávat realistickou mužskou sexuální pannu, která vypadá a působí naprosto realisticky, jako žádná mužská milostná panna předtím. Tento štíhlý, ale svalnatý hřebeček si získá i vás, od jeho očních víček s dlouhými, bujnými řasami až po ohnuté části těla. Dokonce se dokáže sám postavit a ochotně se účastní všech sexuálních poloh. Užijte si jeho ultrarealistická ústa, penis a anální otvor v jakékoliv poloze!

     

    Ohýbací dildo lze ohnout do ideálního tvaru a má realistický, měkký vnější materiál. Baculatý žalud a výrazné žilkování dělají z tohoto penisu skutečné mistrovské dílo. Dildo lze dokonce vyjmout, takže si s ním můžete hrát sami. USB ohřívací pero vám také umožní předehřát jeho sexy ústa a těsný anální otvor.

     

    Jeho krásně tvarované prsní svaly a dokonalý six-pack budou pod vašima rukama působit realisticky, ale pevně, když se jeho tělo bude pohybovat s vámi ve vašem rytmu. Prohrábněte mu prsty hebké vlasy, pohrajte si s jeho tvrdými bradavkami a užijte si jeho pevný zadeček. Proměňte tohoto věčně připraveného mladíka ve svého tajného milence nebo sexuálního otroka a užívejte si jeho bezchybného těla. Oblečte ho, abyste se s ním mohli mazlit, nebo ho nechte nahého, abyste ho mohli využívat bez jakýchkoli tabu. Kyle je vždy připraven naplnit vaše fantazie!

     

    Používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo. Před a po použití očistěte jeho povrchy a otvory jemným mýdlem a teplou vodou a naším sprejem VERYCLEAN. Pokud ho nepoužíváte, uchovávejte ho v suchu a napudrovaný. Na milostnou pannu neukládejte žádné předměty.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby se můžete obrátit na výrobce:

     

    • Kyle - realistická mužská sexuální panna
    • Kyle je víc než jen mužská gumová panna. Prostě každý detail je naprosto realistický
    • Rozměry: 160 cm vysoký, s obvodem hrudníku 81 cm, obvodem pasu 61 cm a obvodem boků 94 cm. Jeho penis je 19 cm dlouhý a má průměr 4 cm. Jeho anální otvor má hloubku 19 cm a ústa 15 cm.
    • Materiál: TPE
    • Poznámka: Součástí balení je mimo jiné měkká deka, vyhřívací pero USB, nalisované nehty, rukavice, hřeben a 3 paruky: blond, brunetka a černá.
    • Diskrétní doprava po celém světě

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    He's always on-call for your cock...

    Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

    • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Realistická mužská sexuální panna - Kyle MEO

    Realistická mužská sexuální panna - Kyle MEO

    Kyle je realistická mužská sexuální panna, která vypadá jako mladý americký soused odvedle. Nejenže vypadá jako skutečný, ale všechno na něm působí opravdu reálně.

    Napište vlastní recenzi

    6 další položky ve stejné kategorii: