Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Nastavitelný kroužek na penis, vyrobený z kůže s Hanky Code - červeným

Chcete trénovat erektilní tkáň? Pak je nastavitelný kožený kroužek na penis první volbou. A co víc, působivý účinek, totiž velký, baculatý penis, je viditelný již po krátké době.

Více informací

8131/00

k dispozici na

    Více informací

    Chcete trénovat erektilní tkáň? Pak je nastavitelný kožený kroužek na penis první volbou. Působivý efekt, totiž velký, naditý penis, je navíc viditelný již po krátké době.

    Tento krásný dvoubarevný kroužek na penis je ručně vyroben z telecí kůže a barvy jsou sladěny se známým "Hanky Code". Barevné detaily (náš kroužek na penis je k dispozici v červené, žluté, modré, žluté a černé barvě) jsou shodné se světoznámým "Hanky Code" a poskytují informace o vašich sexuálních preferencích. Hanky Code je jedním z prvních znaků zavedených k označení sexuálních preferencí. Původně barevný kód pochází ze subkultury, kde vznikl v 70. letech. Zatímco na heterosexuální scéně se kódy používají spíše výjimečně, na gay a BDSM scéně jsou považovány za povinné. Nejznámějšími barvami jsou bílá - chci jen masturbovat (společně), šedá - hledám partnera na bondage, červená - hledám toho správného partnera na fisting, černá - mám rád tvrdý sex, zejména sadomasochismus, žlutá - mám rád zlaté sprchy a modrá - jsem sexuálně aktivní.

    Kožený kroužek na penis má oproti jiným typům kroužků, jako jsou kovové nebo gumové kroužky na penis, mnoho výhod. Největší výhodou však je, že je pohodlnější a velikostně nastavitelný. Kůže je měkčí a pružnější než kov a snadno se přizpůsobí velikosti penisu a individuálnímu pohodlí. Díky zacvakávacímu uzávěru se také ve srovnání s jinými kroužky na penis snadněji nasazuje a sundává, což je výhodné zejména při pohlavním styku.

    Existuje několik dobrých důvodů, proč používat kožený kroužek na penis:

    Zlepšení erekce: Kroužek na penis může pomoci dosáhnout tvrdší a déle trvající erekce omezením průtoku krve do oblasti penisu.

    Zvýšení citlivosti: Kroužek na penis může také pomoci zvýšit citlivost penisu zvýšením průtoku krve a stimulací nervů.

    Zvýšení sexuálního potěšení: Zlepšením erekce a citlivosti může kroužek na penis pomoci zvýšit sexuální potěšení a požitek při pohlavním styku nebo masturbaci.

    Oddálení ejakulace: Kroužek na penis může také pomoci oddálit ejakulaci, což může být prospěšné jak pro nositele, tak pro jeho partnerku.

    Zlepšení sexuální výkonnosti: Pravidelné používání kroužku na penis může trénovat a posilovat erektilní tkáň penisu, což může vést ke zlepšení sexuální výkonnosti.

    Jak se používá nastavitelný kožený kroužek na penis?

    Kožený kroužek na penis se nasazuje kolem penisu a šourku, když není ztopořený. Když je penis ztopořený a krev proudí do erektilní tkáně, kroužek na penis je tak těsný, že krev již nemůže proudit zpět. Tímto způsobem se penis nejen ztopoří a zvětší, ale také se oddálí ejakulace. I po orgasmu zůstává penis baculatý a tvrdý. Kromě toho může kroužek na penis pomoci také při mírné erektilní dysfunkci nebo pokud penis po delším pohlavním styku sám ochabne. Mnoho uživatelů však oslovuje i estetická stránka, protože dobře padnoucí kroužek na penis dává jasně vyniknout žilkám na penisu.

    Více informací:

    • Kroužek na penis z kůže, nastavitelný od CAZZOMEO
    • Ručně vyrobený kroužek na penis, dvoubarevný
    • Materiál: telecí kůže, nýty z nerezové oceli
    • Univerzální velikost
    • Kroužek na penis lze dokonale přizpůsobit požadované velikosti.
    • Měří cca 2 cm na šířku, kožený kroužek na penis lze velikostně individuálně nastavit (průměr cca 40 až 60 mm).
    • Upozorňujeme, že kožený kroužek na penis, stejně jako jakýkoli jiný kroužek na penis, by se měl používat opatrně a pouze po omezenou dobu, aby se předešlo nepříjemným pocitům.
    • Čištění: Po použití otřete vlhkým hadříkem a občas potřete trochou koženého tuku.
    • CAZZOMEO™ je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    This is a great product.

    This is a great product. It makes my cock rock hard and my balls so tight. My bf says it looks very hot on me and coupled with a collar is a big turn on to him.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Preis/Leistung ist super und tolle Optik.

    Preis/Leistung ist super und tolle Optik.
    Durch die variable Größeneinteilung kann der Cockring auch mal etwas fester eingestellt werden.

      Napište vlastní recenzi

      Nastavitelný kroužek na penis, vyrobený z kůže s Hanky Code - červeným

      Nastavitelný kroužek na penis, vyrobený z kůže s Hanky Code - červeným

      Chcete trénovat erektilní tkáň? Pak je nastavitelný kožený kroužek na penis první volbou. A co víc, působivý účinek, totiž velký, baculatý penis, je viditelný již po krátké době.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: