Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Anální postroj Full Load - Anální postroj pro muže a ženy

Náš anální kolík vám nabízí naprosto diskrétní, sexy stimulaci přesně tam, kde to máte nejraději - hluboko v konečníku. A samozřejmě přesně tehdy, kdy to budete chtít nejvíce - kdykoli a kdekoli! Postroj s análním kolíkem můžete použít kdykoli a kdekoli - ať už v supermarketu, v posilovně, na večírku, při večeři nebo kdekoli jinde!

Více informací

3489/00

k dispozici na

    Více informací

    Náš anální kolík vám nabízí naprosto diskrétní, sexy stimulaci přesně tam, kde to máte nejraději - hluboko v konečníku. A samozřejmě přesně tehdy, kdy to budete chtít nejvíce - kdykoli a kdekoli! Postroj s análním kolíkem můžete použít kdykoli a kdekoli - ať už v supermarketu, v posilovně, na večírku, při večeři nebo kdekoli jinde! Butt plug Full Load sedí v postroji análního kolíku naprosto bezpečně a stimuluje vás, aniž by si toho kdokoli všiml. Dokonce i v bazénu nebo na pláži, protože anální kolík je vodotěsný.

    Čím je anální kolík Full Load tak výjimečný?

    Tento anální kolík je odpovědí na vaše erotické fantazie! Solidní kvalita a velmi vysoký komfort nošení (i při sportu) charakterizují tento inovativní výrobek od MEO. S naším postrojem análních kolíků objevíte nové dimenze rozkoše. Ať už děláte první krůčky ve světě sexy doplňků, nebo chcete rozšířit svou profesionální sbírku, tento postroj na anální kolíky je pro vás ten pravý.

    Co je tak zvláštního na erotických fantaziích o diskrétním, nepozorovaném a trvalém používání butt plug s postrojem análních kolíků?

    Erotické fantazie jsou jedinečné a rozmanité a ty tajné nebo tabuizované mohou mít často zvláštní přitažlivost. Používat butt plug s postrojem s análními kolíky diskrétně a nepozorovaně pod každodenním oblečením je prostě úžasně vzrušující. Pro mnoho našich zákazníků může být neustálý intimní pocit análního kolíku v análním otvoru neustálou fyzickou připomínkou jejich vlastní sexuality a smyslnosti. Slouží jako soukromé potěšení, které znají a ovládají pouze oni. Skutečnost, že butt plug prochází bez povšimnutí, může zvýšit vzrušení; je v něm prvek tajného, zakázaného, který se často vyskytuje v erotických fantaziích. Použití na veřejnosti, dokonce i v každodenních situacích, může zvýšit pocit dobrodružství a rizika. Kromě toho může pro některé zahrnovat také aspekt podřízenosti nebo dominance, zejména pokud je nošení navrženo nebo nařízeno partnerem. Souhrnně řečeno, takové fantazie nabízejí skvělý způsob, jak rozbít rutinu každodenního života.

    Klíčové vlastnosti:

    • Sexy doplněk pro ženy i muže: Postroj s análním kolíkem je speciální doplněk, který se používá nejen ve světě BDSM, ale i u mnoha mužů a žen. Jedná se o jakýsi pásek (postroj), ve kterém se jeden popruh nosí kolem pasu a druhý mezi nohama v rozkroku a do kterého lze připevnit anální kolík ze série Full Load (viz také "Doporučené příslušenství").
    • Stálá přítomnost: Když je pásek s análním kolíkem nasazen, anální kolík zůstává na svém místě. Hlavním účelem našeho pásu s análním kolíkem je poskytnout uživateli stimulační nebo vzrušující pocity, ale často jde také o kontrolu nebo dominanci partnera.
    • Optimální materiál: Náš postroj na anální kolík je vyroben z nejlepších materiálů a zaručuje maximální pohodlí a diskrétnost.
    • Nastavitelné přizpůsobení: Přizpůsobí se tělu pro bezpečný a příjemný zážitek.
    • Snadné čištění: Vodotěsné provedení umožňuje snadné a důkladné čištění.


    Jak se postroj na anální kolík používá?

    Postroj na anální kolík se nasadí v několika snadných krocích a ihned padne jako ulitý. Nastavitelný bederní pás padne ženám i mužům a popruh, který prochází rozkrokem a ke kterému je připevněn butt plug Full Load , je také velikostně nastavitelný. Náš postroj na anální kolík nabízíme v univerzální velikosti, která vždy pasuje na všechny anální kolíky řady Full Load různých velikostí. Postroj análního kolíku je tedy dokonale vhodný pro každou tělesnou velikost. Po použití lze postroj análního kolíku snadno vyčistit teplou vodou a mýdlem. Pro obzvlášť důkladné čištění doporučujeme náš sprej VERYCLEAN.

    . Více informací:

    • Postroj na anální kolík pro jeden butt plug ze série Full Load.
    • Anální kolík (není součástí balení). Anální kolík Full Load je k dispozici ve velikostech S až XL. Viz také "doporučené příslušenství".
    • Anální kolík odnímatelný pro snadné čištění.
    • Lze kombinovat se všemi velikostmi análních kolíků řady Full Load.
    • Materiál: silikon, TPR, PVC
    • Poznámka: Butt plug není součástí balení. Je třeba jej objednat zvlášť.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Hodnocení 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anální postroj Full Load - Anální postroj pro muže a ženy

      Anální postroj Full Load - Anální postroj pro muže a ženy

      Náš anální kolík vám nabízí naprosto diskrétní, sexy stimulaci přesně tam, kde to máte nejraději - hluboko v konečníku. A samozřejmě přesně tehdy, kdy to budete chtít nejvíce - kdykoli a kdekoli! Postroj s análním kolíkem můžete použít kdykoli a kdekoli - ať už v supermarketu, v posilovně, na večírku, při večeři nebo kdekoli jinde!

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: