Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Butt plug - Full Load - Anální zátka s vnitřní kuličkou

butt plug Full Load je jedním z nejobjemnějších a nejlepších análních kolíků, které máme v naší nabídce. Co ho však dělá tak výjimečným, kromě možnosti používat ho 24 hodin denně, je malé tajemství (říkáme mu Fuck Energy), které se nachází uvnitř butt plug. Když se energie z butt plug uvolní a zaplaví váš anální kanál podněty, budete křičet extází.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    butt plug Full Load je jedním z nejobjemnějších a nejlepších análních kolíků, které máme v naší nabídce. Co ho však dělá tak výjimečným, kromě možnosti používat ho 24 hodin denně, je malé tajemství (říkáme mu Fuck Energy), které se nachází uvnitř butt plug. Když se energie z butt plug uvolní a zaplaví váš anální kanál podněty, budete sténat extází. Speciální tvar butt plug cíleně stimuluje vaši prostatu, zatímco skrytá kulička uvnitř butt plug vysílá hluboké, vibrační podněty hluboko do vašeho análního kanálu.

     

    Představte si, jaké to ve vás bude:

    Pocit, který se s každým krokem, s každým pohybem stupňuje a zesiluje. S Full Load butt plug se tato představa stane skutečností. Tento butt plug je nejen jedním z našich nejobjemnějších modelů, ale také anatomicky dokonale tvarovaný, aby vám nabídl nesrovnatelný pocit.

     

    Proč VŠICHNI mluví o tomto butt plug: Tajemství je venku!

     

    To, co dělá model Full Load tak jedinečným, je dobře střežené tajemství uvnitř. Skrytá kulička z nerezové oceli, která při každém pohybu uvolňuje kinetickou energii a vytváří extatické vibrace, které pronikají hluboko do vašeho nitra.

     

    Extáze po celý den - 24/7

     

    Díky anatomicky tvarované základně a možnosti používat jej nepřetržitě vás Full Load butt plug může doprovázet kdykoli a poskytnout vám nesrovnatelné potěšení v kteroukoli denní či noční dobu. Ponořte se do nového světa smyslné stimulace s butt plug Full Load . Každý krok, každé otočení a každý pohyb boků uvede do pohybu skrytou kuličku z nerezové oceli uvnitř. Tato kinetická energie vytváří extatické vibrace, které pronikají hluboko do análního kanálu. Zažijte, jak se každý pohyb těla mění ve vlnu intenzivní rozkoše, která cíleně zasahuje bod G nebo u mužů prostatu. Stránka Full Load promění každodenní pohyby v okamžiky absolutní extáze. Kuličky lásky jsou mezi ženami již dlouho považovány za zasvěcený tip: zvyšují schopnost dosáhnout orgasmu a orgasmus je také prožíván mnohem intenzivněji. Náš výrobek pro muže však tento účinek zdaleka překonává! Anální kolík Full Load zaplaví váš bod rozkoše tolika podněty, že jeho použití vede k silným orgasmům již po krátké době - a to dokonce bez použití rukou, aniž byste se museli vzájemně dotýkat.

     

    Reakce jsou neuvěřitelné: Tohle je opravdu za humbukem Full Load!

     

    Design, který přesvědčí! Ergonomicky tvarovaný a obzvláště objemný butt plug jako Full Load se dokonale přizpůsobí anatomii lidského těla. To zajišťuje nejen vysokou úroveň pohodlí, ale také umožňuje přesnou stimulaci erotogenních zón, jako je bod G u žen a prostata u mužů. Speciální objem butt plug Full Load zvyšuje pocit plnosti a tlaku, což ještě více zintenzivňuje stimulaci. Při pohybech, jako je chůze nebo sezení, se kolík může snadno pohybovat v konečníku nebo vagíně, čímž vytváří další stimulaci. Anatomicky tvarovaný butt plug jako Full Load má také tu výhodu, že bezpečně sedí a nesklouzává tak snadno, což umožňuje delší používání, a tím i dlouhotrvající stimulaci. Důležitou roli hraje také materiál, který jsme použili pro tento butt plug: pružný, ale pevný materiál, jako je tekutý silikon, dobře sedí, ale zároveň vyvíjí potřebný tlak pro optimální stimulaci požadovaných zón.

     

    Senzační butt plug, který si získal srdce našich zákazníků: FULL LOAD!

     

    Díky pěti velikostem, od kompaktní velikosti S (průměr 5,4 cm, délka 10,7 cm) až po impozantní velikost XXL (průměr 9,4 cm, délka 16,4 cm), si zaručeně najdete ten pravý butt plug. Individuálně přizpůsobená střední část (tyč) análního kolíku zajišťuje optimální bezpečnost a maximální pohodlí.

     

    • Velikost S: průměr 5,4 cm, délka 10,7 cm, střední část (krček) ø 1 cm a délka cca 3,6 cm.
    • Velikost M: průměr 6,4 cm, délka 12,3 cm, střední část (krček) o průměru 1,4 cm a délce přibližně 3,7 cm
    • Velikost L: průměr 7,4 cm, délka 13,8 cm, střední část (krček) 1,6 cm ø a délka cca 3,8 cm
    • Velikost XL: průměr 8,4 cm, délka 15 cm, střední část (krk) o průměru 1,7 cm a délce cca 3,9 cm
    • Velikost XXL: průměr 9,4 cm, délka 16,4 cm, střední část (krk) o průměru 2 cm a délce cca 4 cm

     

    Jste připraveni na nejintenzivnější orgasmus svého života? Pak objevte butt plug Full Load!

     

    Díky speciální nožičce se butt plug Full Load vcucne mezi vaše hýždě. Můžete ho tak diskrétně používat po celý den a dopřát si anální stimulaci při každé příležitosti. Anatomická patka análního kolíku zajišťuje bezpečnost a příjemný pocit, i když jste na cestách nebo spíte.

     

    Anální kolík butt plug Full Load můžete také kombinovat s naším análním postrojem (č. zboží 9400 nebo č. zboží 3489). Díky těmto popruhům můžete anální kolík dokonale upevnit a nosit jej pohodlně a diskrétně pod džínami, kancelářským oblečením nebo sportovními kalhotami, aniž by někdo uhodl vaše sexy tajemství.

     

    Více informací:

     

    • butt plug - Full Load - Anální kolík s vnitřní stimulační kuličkou
    • Popruhy k análnímu kolíku nejsou součástí balení. Viz také "doporučené příslušenství".
    • Anální kolík ze série Extremeo.
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Vhodné pro začátečníky i profesionály.
    • Lze použít análně i vaginálně.
    • Tipy na čištění pro butt plug Plná nálož: Před použitím análního kolíku Full Load z úspěšné řady Extremeo byste jej měli důkladně vyčistit naším VERYCLEAN sprejem. Čištění je samozřejmě obzvlášť důležité i po použití. Před použitím análního kolíku můžete také použít anální výplach k vypláchnutí střev.
    • Jaký lubrikant doporučujeme pro butt plug Full Load ? Pro zavádění butt plug do análního otvoru doporučujeme lubrikant na vodní bázi, například Aquameo nebo Alpha Male Aqua. Nepoužívejte lubrikanty na bázi silikonu, protože by poškodily vysoce kvalitní materiál análního kolíku! Náš sprej Extremeo uvolňuje svěrací svalstvo a usnadňuje zavádění butt plug Full Load .
    • Meoteam je internetový obchod pro dokonalé anální potěšení! Naše nabídka análních kolíků, vibrátorů a análních pomůcek je vyrobena tak, aby splnila vaše nejdivočejší fantazie. Máme vše, po čem vaše srdce (a anální otvor) touží, od klasických designů až po inovativní výtvory. Naše speciálně tvarované vibrátory a stimulátory prostaty vás katapultují do nových výšin rozkoše. Tyto důmyslné erotické hračky pro muže masírují prostatu - mužský bod P. Tímto způsobem poskytují neuvěřitelně intenzivní orgasmy. Pro odvážné a zvědavé máme také působivý výběr análních vibrátorů a produktů pro anální dilataci. Ať už jste v anální stimulaci nováčkem, nebo zkušeným znalcem. U nás najdete ideální erotickou pomůcku právě pro vás. Naši odborníci se neustále snaží najít nejnovější a nejvzrušivější produkty. Do naší nabídky proto pravidelně přidáváme inovativní novinky. Stačí nás často navštěvovat a objevíte svou další oblíbenou erotickou hračku! Mimochodem, náš obchod je k dispozici v následujících jazycích: V nabídce jsou tyto jazyky: angličtina, bulharština, čínština, čeština, dánština, estonština, finština, francouzština, italština, japonština, litevština, lotyština, maďarština, němčina, nizozemština, norština, polština, portugalština, rumunština, ruština, ře čtina, slovenština, slovinština, španělština, švédština a turečtina. Chcete-li navštívit obchod v příslušném jazyce, klikněte na daný jazyk.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ganas de mas...

    Cogí el pequeño asustado por las opiniones que leía sobre el grande... Está genial, super cómodo para sacarlo de paseo, sin riesgo de que se escape. Pero el cuerpo me pide más.,,, Compraré también el grande!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Wow!

    It is incredible! It feels fantastic, comfortable and is just the right size. Not too small and not too big that it interferes with movement/daily activities. If this thing had a vibrating function it would make me come spontaneously.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    PERFECT

    I am an anal sex virgin, but not an anal toy virgin. I've had some small plugs, dildos and beads infrequently, but my wife and I are looking for MMF fun. I wanted a plug that was the right size to fit comfortably in my ass and had enough of a flange/base that I wouldn't have to worry about losing it. I intended to wear a plug for a considerable amount of time during my daily activities. Found this plug while looking for a gift for my wife. Could not wait to try it out.

    Perfect size plug (L) to get in that ass. My first time was a bit of a challenge but within no time I had the base pressing against my anus. Within an hour my asshole was so stretched open I had to hold the plug in with my ass cheeks. Two hours after that my wife is pounding my rear with her pegging panties loaded with the 7inch dildo - her present turned out to be a gift to me!

    48 hours after my first use I had to try them again. I used a water based gel lubricant liberally applied to the plug and a finger's worth up my ass. My waiting rear swallowed it with no problem.

    Great fun, good size and the inner ball makes for a fun tease. Very happy with my purchase.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Richtig guter Plug

    Ich muß schon sagen, das ist ein richtig geiler Plug...! Ungeübte sollten vorsichtig sein mit der Größe, der Plug ist richtig groß... Das Material ist sehr samtig, weich, gut einzuführen und total geruchsneutral, auch wenn man es einen ganzen Tag verwendet hat. Jeden Cent wert!!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Geiles Teil.

    Die Verarbeitung ist makellos der Full Load Anal Plug ist geschmeidig weich und passt sich der Körperform an und sitzt perfekt. Der Tragekomfort ist so gut das der Plug über Stunden keine Probleme macht.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Größe L

    Hab mich erst mal erschrocken als ich ihn ausgepackt habe,musste erst mal ein paar Tage warten um mich a den Plug zu gewöhnen aber heute war es so weit. Der Anfang war schwierig aber wenn er erstmal drin ist gibt es kein Halt mehr. Ich war im siebten Himmel

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Butt plug - Full Load - Anální zátka s vnitřní kuličkou

    Butt plug - Full Load - Anální zátka s vnitřní kuličkou

    butt plug Full Load je jedním z nejobjemnějších a nejlepších análních kolíků, které máme v naší nabídce. Co ho však dělá tak výjimečným, kromě možnosti používat ho 24 hodin denně, je malé tajemství (říkáme mu Fuck Energy), které se nachází uvnitř butt plug. Když se energie z butt plug uvolní a zaplaví váš anální kanál podněty, budete křičet extází.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: