Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anal Depth Play

Zpravodaj

Ass Snake Dildo - 48 cm

Toto speciální dildo zaujme svou pozoruhodnou délkou 48 cm, která umožňuje dosáhnout hlubších a dosud neobjevených erotogenních zón uvnitř těla. Jedinečný tvar Ass Snake Poskytuje dechberoucí pocity při každém pohybu.

Více informací

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

Více informací

Toto speciální dildo zaujme svou pozoruhodnou délkou 48 cm, která umožňuje dosáhnout hlubších a dosud neobjevených erotogenních zón uvnitř těla. Jedinečný tvar Ass Snake Poskytuje dechberoucí pocity při každém pohybu. S každou další zasunutou kuličkou vzniká velmi zvláštní stimulace, díky níž je penetrace rytmickým a rozmanitým zážitkem. Naše dildo Ass Snake je také ideální pro intenzivní anální trénink.

Působivá délka:

Díky průměru kuličky 37 mm a délce 48 cm nabízí toto dildo značnou hloubku průniku, která umožňuje ještě hlubší pronikání a ještě intenzivnější stimulaci. Díky této délce je možné dosáhnout různých erotogenních zón, kterých kratší dildo nedosáhne.

Posilovač orgasmu:

Když dildo Ass Snake je krátce před vyvrcholením pomalu vytažen z análního otvoru, může to u mnoha lidí neuvěřitelně zintenzivnit orgasmus. Je to proto, že tělo je v tomto okamžiku velmi citlivé. Každý dotek nebo pohyb je vnímán intenzivněji. Protože řitní otvor má mnoho citlivých nervů, může pomalé vytahování vibrátoru tento pocit ještě zesílit Ass Snake Dildo může tento pocit zintenzivnit.

Existuje také psychologická složka. Napětí a čekání na orgasmus vše ještě více vzrušuje. Je to jako hra mezi kontrolou a odevzdáním se, což činí prožitek ještě intenzivnějším. Během orgasmu se také stahují svaly v těle. Když je vibrátor v tomto okamžiku vytažen, dochází k interakci vibrátoru s těmito svaly Ass Snake Dildo s těmito pohyby svalů interaguje, což může zážitek ještě zintenzivnit.

Zkrátka je to kombinace fyzických reakcí a psychologického efektu očekávání a napětí, která činí orgasmus z vytažení dilda těsně před vyvrcholením ještě intenzivnějším Ass Snake Dildo těsně před vyvrcholením. Každý to samozřejmě pociťuje jinak, ale pro mnohé je to opravdu vzrušující zážitek.

Bezkonkurenční flexibilita a všestrannost:

Flexibilita a všestrannost tohoto dilda umožňuje experimentovat s různými polohami, takže dildo lze používat podle vlastních preferencí Ass Snake lze použít zcela podle vašich vlastních preferencí. Vždy se dokonale přizpůsobí vnitřní anatomii. Dildo lze samozřejmě použít Ass Snake lze použít jak vaginálně, tak análně.

Sférická struktura:

Sféry podél dilda poskytují jedinečnou strukturu, která může při použití vytvářet různé pocity. Každá další zavedená kulička může vytvořit intenzivnější stimulaci tím, že během zavádění a vytahování vyvíjí tlak na okolní anální nebo vaginální nervová zakončení.

Sférická struktura umožňuje postupné pronikání, přičemž každá další kulička představuje novou výzvu. To může být zajímavé zejména pro uživatele, kteří mají rádi pocit postupného análního nebo vaginálního roztahování.

Bezpečnost a pohodlí:

Při používání takto dlouhého dilda je důležité, aby bylo vyrobeno z bezpečného, k tělu šetrného materiálu a mělo přísavku, která zajistí bezpečnou manipulaci a zabrání tak nadměrné penetraci.

Silná přísavka na konci dilda umožňuje udržet dildo na místě Ass Snake Dildo umožňuje připevnit dildo na téměř jakýkoli hladký povrch, což poskytuje další možnosti použití, zejména když mají ruce zůstat volné.

Dildo je navíc vyrobeno z vinylu bez ftalátů, takže je bezpečnou a k tělu šetrnou volbou. Použití bezftalátového materiálu zajišťuje, že dildo je Ass Snake Dildo neobsahuje škodlivé změkčovadla a vy si můžete bez obav užívat.

Při používání dilda si vždy uvědomte své osobní limity Ass Snake Dildo, vždy si buďte vědomi svých osobních limitů a preferencí a dbejte na bezpečné zacházení, aby nedošlo k nadměrné penetraci. Protože to vám otevře nepředstavitelné Ass Snake Dildo vám otevře netušené možnosti stimulace a potěšení.

Více informací:

  • Dildo "Ass Snake"
  • Dimensions: Délka 48 cm, průměr 3,7 cm, zasouvací délka 47 cm.
  • Hmotnost: cca 358 g
  • Materiál: Vinyl, neobsahuje ftaláty
  • Lubrikant: Doporučujeme náš hybridní lubrikant ManCunt.
  • Čištění: Vhodný pro všechny typy penisů: Doporučujeme: teplá voda, jemné mýdlo a náš sprej VeryClean.

 

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ass Snake Dildo - 48 cm

Toto speciální dildo zaujme svou pozoruhodnou délkou 48 cm, která umožňuje dosáhnout hlubších a dosud neobjevených erotogenních zón uvnitř těla. Jedinečný tvar Ass Snake Poskytuje dechberoucí pocity při každém pohybu.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: