Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anal Depth Play

Zpravodaj

Butt plug Extremeo - Destroyer - Dlouhý anální kolík

DESTROYER: The butt plug, který překonává všechny hranice a dostává muže i ženy na jejich anatomické hranice! Přemýšleli jste někdy, čím je extrémní, dlouhý anální kolík, jako je "Destroyer", tak přitažlivý? Řekneme vám proč..

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    DESTROYER: The butt plug, který překonává všechny hranice a dostává muže i ženy na jejich anatomické hranice! Přemýšleli jste někdy, čím je extrémně dlouhý anální kolík, jako je "Destroyer", tak přitažlivý? Řekneme vám proč..

     

    Proč naši zákazníci milují anální kolík řady Extremeo? Odpověď je jednoduchá. Je to pocit silné stimulace, intenzita a neustálé vědomí toho, že máte v těle dlouhý anální kolík, který vaši anatomii zcela převrátí naruby, a možná i pocit, že děláte něco zakázaného... Zažijte přesně toto vzrušení: Butt plug "Destroyer" slibuje dobrodružství, jaké jste ještě nezažili! Zapomeňte na vše, co jste věděli o análních kolících: Přichází DESTROYER!

     

    S análním kolíkem 24/7 "Destroyer" se dostanete až na hranice svých možností a ještě dál!

     

    "Destroyer" nabízí nový, intenzivnější zážitek s každým centimetrem, kterým anální kolík proniká hlouběji do análního otvoru díky svému zvlněnému, kulovitému designu se stále se zvětšujícím průměrem. Po krátké době je jasné, proč butt plug ze série Extremeo nese název "Destroyer". Každý ze šesti průměrů, které se zvětšují, slibuje nový rozměr anální stimulace. Díky délkám od 22 cm do 46 cm si každý najde něco pro sebe. Větší anální kolíky s délkami 34 cm a 46 cm jsou pro skutečné znalce, kvazi pro anální vyšší ligu. Menší anální kolíky s délkou 22 cm a 28 cm jsou pro ty, kteří již mají s dlouhými análními hračkami nějaké zkušenosti. Speciální vychytávkou je anatomicky tvarovaná patka análního kolíku "Destroyer". Po zasunutí zůstane butt plug bezpečně na svém místě i během používání 24 hodin denně. Vyrobeno z Liquid Silicone, anální kolík je tak flexibilní, že jej lze zavádět ve všech polohách a proniknout do nejhlubších hloubek.

     

    Jak se používá dlouhý butt plug "Destroyer"?

     

    Vzhledem k jeho délce a obvodu může být zavádění dlouhého butt plug zpočátku obtížné. Nespěchejte, postupujte pomalu a zvolte si polohu, ve které se můžete dobře protáhnout. Oblíbenou pomůckou je náš polštář ASS UP. Lehněte si s polštářem ASS UP pod zadeček, nohy zvedněte a rozkročte se na zádech. Polštář ASS UP stabilně a pohodlně podepře vaše tělo i v obtížných polohách. Pevný polštář ASS UP usnadňuje i mnoho dalších poloh při sexu nebo sólo sexu.

     

    Jste připraveni na dobrodružství? Na Destroyer na vás čekají 4 velikosti:

     

    • Velikost S: délka 22 cm, průměr 2,2 až 3,5 cm - pro začátečníky
    • Velikost M: délka 28 cm, průměr 3,0 až 4,5 cm - pro pokročilé
    • Velikost L: délka 34 cm, průměr 3,6 až 5,5 cm - pro profesionály
    • Velikost XL: délka 46 cm, průměr 4,5 až 6,5 cm - pro anální hráče první ligy

     

    Čištění a používání análních kolíků Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku do análního otvoru může být příjemným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně udělat. Doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo, který zavádění análního kolíku do konečníku usnadní. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemné potěšení.

     

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Díky němu se lubrikant v análním kanálku rozprostře hlouběji a rovnoměrněji, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Teplá voda a jemné mýdlo snadno odstraní většinu nečistot. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • butt plug Extremeo - Destroyer - Dlouhý anální kolík
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Alphamale Aqua nebo Aquameo a s našimi Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš výrobek Extremeo: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá vám dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo vám nyní nabízíme všestranně bezstarostný balíček pro vaše anální dobrodružství. MEO je průkopníkem nejen pokud jde o světoznámé produkty, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak zlepšit anální sex. Logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty je uvedení inovativní řady análních kolíků Extremeo. Na základě dlouholetých zkušeností a zpětné vazby od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.
    • Naše anální kolíky si můžete objednat po celém světě. Sexshopy MEO najdete v německy mluvících zemích, například MEO Shop v Německu, MEO ve Švýcarsku nebo MEO Bondage Shop v Rakousku. Působíme nejen po celé Evropě, jako například ve Francii, Itálii, Nizozemsku, Irsku, na Islandu, v Rumunsku, Norsku, Švédsku atd. ale po celém světě, jako například MEO Sex Shop ve Španělsku, dildo shop v Dánsku i ve Finsku - a pokud mluvíte česky, celý náš sortiment sextoy najdete online i v České republice. Pokud je vaším jazykem estonština, můžete si náš výběrbutt plug objednat online v Estonsku. K dispozici jsme také ve Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktů na Slovensku. Další obchody MEO najdete v USA, Belgii, Řecku, Maďarsku, Japonsku, Velké Británii, Srbsku, Lucembursku, na Maltě, v Portugalsku, na Islandu, v Polsku, Kanadě, Jihoafrické republice a Kosovu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Maravilloso

    La textura muy suave y su gran flexibilidad, hacen que sea perfecto para el sexo anal. Empieza muy fino para ir dilatando y al final acabas por introducirlo entero. Me encanta.

      Hodnocení 

      The Destroyer does the job ;-)

      The material is soft and smooth. I am new to this sort of thing, but it was not a problem. I need to try it more, though it was surprisingly easy to get about 17 inches inside me.

        Hodnocení 

        Destroyer

        Wonderful product excellent in length size perfect stimulation and the material is just excellent.

          Hodnocení 

          How many can you fit

          Took a while to receive it but it performs as advertised. No complaints from her. Tough to complain when your gagged.

            Hodnocení 

            Achtung Suchtgefahr

            Hatte schon länger den Wunsch "deep anal" auszuprobierenw und so sollte dieser Dildo oder Plug es für das 1. Mal werden. Mein Freund war auch begeistert und übernahm das Einführen. Was soll ich sagen, es hat mich erwischt. LOVING IT. Es war mega schön und eine der tollsten Erfahrungen in meinen Leben. Es tat nicht weh und ging ohne Probleme voll rein. Auch der Plug am Ende ist ein sehr schönes Feeling.

            Ein 100 cm ist auch schon bei MEO bestellt. Wir sind beide gespannt, ob das bei mir auch geht und ich ob es mit der Länge noch schöner ist

              Napište vlastní recenzi

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Dlouhý anální kolík

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Dlouhý anální kolík

              DESTROYER: The butt plug, který překonává všechny hranice a dostává muže i ženy na jejich anatomické hranice! Přemýšleli jste někdy, čím je extrémní, dlouhý anální kolík, jako je "Destroyer", tak přitažlivý? Řekneme vám proč..

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              30 další položky ve stejné kategorii: