Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Svazování penisu a koulí

Zpravodaj

Cock Bondage Provaz z telecí kůže

Zažijte nový a mnohem lepší způsob bondáže penisu s naším lanem Cock Bondage! Toto lano je vyrobeno z vysoce kvalitního bavlněného provazu a potaženo měkkou černou telecí kůží, takže nabízí nejen působivý pocit, ale také prvotřídní zážitek.

Více informací

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte nový a mnohem lepší způsob bondáže penisu s naším lanem Cock Bondage! Toto lano, vyrobené z vysoce kvalitního bavlněného provazu a pečlivě opláštěné měkkou černou telecí kůží, nabízí nejen působivý pocit, ale také zážitek o třídu vyšší. S průměrem 0,5 cm a celkovou délkou 1,25 m je ideální pro svazování penisu a varlat.

     

    Objevte nesčetné možnosti svazování nebo pevného šněrování penisu i varlat pomocí našeho lana z telecí kůže Cock Bondage. A pokud máte náladu na něco opravdu výjimečného, můžete lano dokonale využít také jako ball stretcher. Varlata si to zamilují!

     

    Pokud chcete lano použít k závěsné bondáži, mějte na paměti maximální hmotnost nebo tahovou sílu 20 kg. Jen tak zajistíte, že kvalitní kožený potah zůstane neporušený a vy si budete moci tento kvalitní BDSM výrobek užívat dlouho.

     

    Čím je toto lano z telecí kůže Cock Bondage výjimečné?

     

    Potažení běžného bavlněného bondážního lana vysoce kvalitní italskou telecí kůží dodává lanu nejen luxusní nádech, ale také ho odlišuje od běžných bondážních lan. Italská telecí kůže je celosvětově známá pro svou prvotřídní kvalitu, pružnost a příjemný pocit na kůži. Tento vysoce kvalitní kožený plášť nejen chrání pokožku před možným podrážděním bavlnou, ale také dodává lanu zvláštní estetický nádech, který umocňuje smyslný zážitek při bondáži. Kromě toho kůže poskytuje extra stabilitu a odolnost, což zvyšuje životnost lana. Opláštění telecí kůží navíc dělá z lana opravdovou atrakci pro oči a vytváří luxusní akcenty. Jedinečným způsobem tak kombinuje funkčnost a estetiku a představuje vysoce kvalitní alternativu k běžným bondage lanům.

     

    Co je to Cock & Ball Bondage?

     

    Cock & Ball Bondage označuje BDSM praktiky, při nichž se ke spoutání penisu a/nebo varlat používají provazy, řemeny nebo kožené řemínky. Cílem může být od zvýšení citlivosti a stimulace až po omezení nebo oddálení erekce a ejakulace. Cock & Ball Bondage lze použít jako formu erotické stimulace i jako metodu moci a kontroly ve scénářích BDSM. Bondáž může být těsná nebo volná, záleží na vašich preferencích a zkušenostech. Existuje mnoho různých technik a stylů, od jednoduchého svazování kolem dříku penisu až po složitější modely zahrnující celou oblast genitálií.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Cock Bondage Lano, prémiová kvalita
    • Naše lano je vyrobeno s maximální precizností těmi nejzkušenějšími řemeslníky v Itálii. Měkká telecí kůže zajišťuje nejen příjemný pocit, ale také dodává lanu luxusní nádech.
    • Materiál: telecí kůže, bavlněné lano
    • Rozměry: Průměr cca 0,5 cm, délka 125 cm
    • Vyrobeno v Itálii.
    • Náš obchod najdete v italštině na adrese www.meoteam.it

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Hodnocení 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Napište vlastní recenzi

        Cock Bondage Provaz z telecí kůže

        Cock Bondage Provaz z telecí kůže

        Zažijte nový a mnohem lepší způsob bondáže penisu s naším lanem Cock Bondage! Toto lano je vyrobeno z vysoce kvalitního bavlněného provazu a potaženo měkkou černou telecí kůží, takže nabízí nejen působivý pocit, ale také prvotřídní zážitek.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        26 další položky ve stejné kategorii: