Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Realistická dilda

Zpravodaj

Alejandro - realistické dildo Latino 20 cm

Řekněte "hola " svému nejlepšímu novému kamarádovi! Alejandro je realistické dildo s přísavkou. Toto latino dildo je 20 cm dlouhé a má silné latino koule a výrazné žilkování.

Více informací

2084/00

k dispozici na

    Více informací

    Řekněte "hola " svému nejlepšímu novému kamarádovi! Alejandro je realistické dildo s přísavkou. Toto latino dildo je 20 cm dlouhé a má silné latino koule a výrazné žilkování.

     

    Fantastické, naprosto realistické latino dildo z geniálního materiálu TrueTouch.

     

    Tento realistický Latin Lover je vyroben z inovativního, revolučního materiálu, který je tak podobný kůži, že si budete myslet, že jde o skutečný, ztopořený penis. Díky této inovaci od MEO se můžete plně ponořit do svých sexuálních snů a plně se soustředit na rozkoš.

     

    Toto dildo TrueTouch je vyrobeno v USA pomocí našeho revolučního procesu SkinTech, který využívá dvě vrstvy bezftalátového TPE a vytváří tak zcela realistický a pro tělo bezpečný výrobek. Vnitřní vrstva vytváří pevné jádro napodobující tvrdost erekce, zatímco vnější vrstva zajišťuje hladkou pružnost a realistickou strukturu, díky níž toto dildo vypadá a působí jako skutečný penis. Pomocí této nejmodernější metody vytvořila společnost TrueTouch nejrealističtější dildo, které je dnes k dispozici.

     

    Rozměry a materiál:

     

    • Realistické latinskoamerické dildo o délce 23 cm, zasouvací délka 17 cm, průměr 5 cm.
    • Materiál: TPE.
    • Vyrobeno v USA.

     

    Dildo s přísavkou: Základna s přísavkou vám umožní upevnit a jezdit na tomto dildu na tvrdém, hladkém povrchu, takže vaše ruce zůstanou volné pro potěšení vašeho těla. Použijte ho k masturbaci, s partnerem nebo ho připevněte k postroji na dildo nebo k popruhu pro vzrušující sex s kolíkem.

     

    Více informací - realistické dildo:

     

    • Latinskoamerické dildo jako opravdové; lze použít se Strap On jako připínací dildo.
    • Naše nejlepší dildo s přísavkou
    • Anální dildo nebo vaginální dildo.
    • Lubrikant pro dildo: Pro sex s dildem doporučujeme lubrikant rozpustný ve vodě, například náš lubrikant pro dildo AQUAMEO.
    • Zavádění dilda: Pro snadnější zavádění můžete použít také náš anální dekongestant ve spreji EXTREMEO. Při sólovém sexu a také při sexu s partnerem vám může zavádění usnadnit náš milostný polštářek Ass-Up.
    • Připínací dildo: Připínací dildo nebo pásek na dildo pro toto dildo najdete zde v obchodě s dildy v doporučení pro příslušenství k realistickým vibrátorům.
    • Pro čištění dilda doporučujeme teplou vodu, jemné mýdlo nebo náš čistič dilda VERYCLEAN.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    AWESOME

    He cannot get enough of this one. I had to buy him a right sized stool so he could ride it ...

      Hodnocení 

      Davvero realistico

      Arrivato in pacchetto anonimo visto la tipologia del contenuto...
      il prodotto si presenta come da foto e da descrizione. Praticamente uguale ad uno vero, col vantaggio di poterlo attaccare ovunque grazie alla ventosa

        Hodnocení 

        Wow!!!

        Bigger than expected. Definitely not for beginners if you're doing anal. Texture is smooth feeling. Not sure if that's how a real cock feels but certainly Fills up you hole pretty well. Length is perfect for me. The suction cup base could be larger in diameter for better grip on solid surfaces.

          Hodnocení 

          Ein hochwertiger Dildo

          Habe mir diesen Latino-Penis-Dildo gekauft. Und die Bestellung ist seitens MEO sehr schnell ausgeliefert worden. Ein hochwertiger Dildo. War noch nie so begeistert von einem Sexspielzeug wie von diesem Penis-Dildo. Als Hilfe etwas Extremeo-Spray benutzen und dann kann der anale Spaß beginnen.

            Hodnocení 

            So Big!

            Bigger than I thought it was going to be... It was a challenge to get it in, but by the third time I didn't walk funny the next day. Lots of lube people, lots of lube :-)

              Hodnocení 

              8 eye popping inches

              I got this for my gf as I enjoy watching her get off, at first she was saying, it's too big and thick, so I got her into bed, lubed it up and as I started to slide it in her she commented...oohh. so I stopped. When she was ready, she said ok push, so I started to slowly slide it in and when she said stop she asked how much was in and I told her, a bout 3/4 of it was in. I could tell she was enjoying it by her smirk and words to continue.

                Hodnocení 

                iT'S THE PERFECT SIZE FOR ME

                iT'S THE PERFECT SIZE FOR ME. i LOVE THE FEEL AND THE TEXTURE

                  Hodnocení 

                  Er fühlt sich echt an und ist so biegsam wie ein Echter

                  Ich habe diesen Realistischen Dildo letztes Wochenende gekauft und ich muss sagen, dass ich von ihm sehr begeistert bin. Er fühlt sich echt an und ist so biegsam wie ein Echter. Nicht zu hart oder weich. Für mich die perfekte Größe.

                    Hodnocení 

                    MEO SkinTech dildos feel the best!!!

                    These SkinTech realistic dildos are by far my favorite dildos for getting pegged with and for stuffing my own ass on my Owner's orders. They're exactly the right combination of soft texture, yet firm powerful girth. The nice big balls make bottoming out really rewarding, and also feel great slapping against my prostate as my Owner pounds me. It's a great looking dildo, too, and has that nice powerful bounce to it as She moves with it strapped on. We have four SkinTech dildos now of various sizes and will definitely be getting more in the future!

                      Hodnocení 

                      Very big and realistic

                      Love it! It’s the perfect size! Definitely recommend and great quality. The suction on it is great

                        Hodnocení 

                        Great buy

                        Awsome dildo.. smooth and dlight

                          Hodnocení 

                          Sehr zufrieden

                          Fühlt sich von außen sehr weich an und innen härter, also ganz so wie ein richtiger Schwanz. Die Mischung de Materials ist genau richtig, mein Freund ist sehr zufrieden.

                            Hodnocení 

                            Erinnert mich an Brasilien-Urlaub

                            Dieser Dildo ist ein geiler Rammbock! Allein die Optik turnt mich schon extrem an, denn er erinnert mich an meinen Urlaub in Brasilien. Sehr tolles Material, fühlt sich an wie echt, kein unangenehmer Geruch, leicht zu reinigen mit dem MEO-Spray.

                              Napište vlastní recenzi

                              Alejandro - realistické dildo Latino 20 cm

                              Alejandro - realistické dildo Latino 20 cm

                              Řekněte "hola " svému nejlepšímu novému kamarádovi! Alejandro je realistické dildo s přísavkou. Toto latino dildo je 20 cm dlouhé a má silné latino koule a výrazné žilkování.

                              Napište vlastní recenzi

                              Ostatní zákazníci také zakoupili:

                              30 další položky ve stejné kategorii: