Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Neoprenové masky

Zpravodaj

Neoprenová maska

Naše neoprenová maska pro Dom nebo dominu nabízí dokonalou příležitost, jak proměnit otroka v osobní objekt chtíče podle libosti. Odnímatelná páska přes oči a kryt úst umožňují libovolně ovládat partnerovy smysly. Vidět, nebo nevidět? Mluvit, nebo si užívat v tichu? Rozhodněte se sami.

Více informací

3552/00

k dispozici na

    Více informací

    Neoprenová maska s odnímatelnou páskou přes oči a krytem úst.

    Pro Dom nebo dominu nabízí naše neoprenová maska dokonalou příležitost, jak otroka nebo otrokyni proměnit v osobní objekt chtíče dle libosti. Odnímatelná páska přes oči a kryt úst umožňují libovolně ovládat partnerovy smysly. Vidět, nebo nevidět? Mluvit, nebo si užívat v tichu? Rozhodněte se sami.

    Maska je vyrobena z elastického, pohodlného a prodyšného neoprenu a přizpůsobí se většině tvarů hlavy. Je tak pohodlná, že ji lze nosit dlouhou dobu - ideální pro delší BDSM sezení. Neoprenovou masku můžete kombinovat s dalšími BDSM doplňky, jako jsou pádla, biče a pouta, a doplnit tak svůj zážitek!

    Neoprenová maska s odnímatelným krytem úst je ideální pro anonymní, pasivní orální sex:

    Tím, že neoprenová maska zcela zakrývá obličej, nabízí vysoký stupeň anonymity, což může být psychicky stimulující a umožňuje intenzivnější prožitek. Obzvláště atraktivní je odnímatelný kryt úst, který umožňuje otrokovi orální aktivitu, zatímco zbytek obličeje zůstává zakrytý. To umocňuje pocit podřízenosti a soustředění na samotnou akci. Pohodlný elastický neoprenový materiál navíc zajišťuje vysokou úroveň pohodlí při nošení, a to i po delší dobu. Nošení masky na oči navíc může omezit výhled a zvýšit tak koncentraci na blowjob, což může zvýšit intenzitu pro aktivního partnera. Celkově tato neoprenová maska nabízí jedinečnou kombinaci anonymity, pohodlí a smyslného prožitku, ideální pro pasivní orální sex.

    Hledáte dokonalý materiál pro BDSM masku? Neopren by mohl být přesně to, co hledáte. Masky vyrobené z neoprenu nabízejí oproti tradičním koženým nebo latexovým maskám řadu výhod, takže jsou pro mnohé ideální volbou.

    Pohodlí a přizpůsobivost: Neopren je známý svou roztažností a přizpůsobivostí. Na rozdíl od kůže, která může být často tuhá a stahující, se neopren jemně přizpůsobí konturám hlavy, aniž by ji tlačil nebo stahoval. To znamená, že neoprenové masky lze pohodlně nosit po dlouhou dobu, takže jsou ideální pro delší sezení BDSM.

    Prodyšnost: Další výhodou neoprenu je jeho prodyšnost. Zatímco latex a někdy i kůže mají tendenci zadržovat teplo, což může vést k nadměrnému zahřívání a nepohodlí, neopren umožňuje lepší cirkulaci vzduchu. Díky tomu jsou neoprenové masky obzvláště pohodlné při intenzivnějších aktivitách.

    Snadná údržba: Neopren je také lepší z hlediska údržby a čištění. Snadno se čistí a rychle schne, na rozdíl od kůže, která vyžaduje speciální čisticí prostředky a péči pro zachování své kvality. Latex může být také náročný na péči a často vyžaduje speciální ošetření, aby si zachoval svůj lesk a pružnost.

    Hypoalergenní vlastnosti: Pro osoby s citlivou pokožkou nebo alergiky je neopren často lepší volbou. Zatímco latex často způsobuje alergické reakce, neopren je obvykle hypoalergenní a šetrný k pokožce.

    Celkově neopren nabízí vynikající rovnováhu mezi pohodlím, funkčností a stylem, což z něj činí vynikající volbu pro každého, kdo hledá alternativu ke koženým a latexovým maskám. Ať už jste na BDSM scéně nováčkem, nebo už máte zkušenosti, neoprenová maska může být přesně to, co potřebujete k prožití svých nejlepších fantazií.

    Více informací:

    • Neoprenová maska s odnímatelnou maskou na oči a krytem úst
    • Velikost: Jedna velikost, obvod krku do cca 46 cm.
    • Materiál: neopren

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Neoprenová maska

    Neoprenová maska

    Naše neoprenová maska pro Dom nebo dominu nabízí dokonalou příležitost, jak proměnit otroka v osobní objekt chtíče podle libosti. Odnímatelná páska přes oči a kryt úst umožňují libovolně ovládat partnerovy smysly. Vidět, nebo nevidět? Mluvit, nebo si užívat v tichu? Rozhodněte se sami.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    14 další položky ve stejné kategorii: