Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Crops & Canes

Zpravodaj

BDSM nerezový jezdecký plod s hroty

BDSM jezdecký bičík z prvotřídní leštěné nerezové oceli je exkluzivní trestající nástroj, který bez námahy dosahuje vysoké rychlosti tahu, a může tak poskytovat velmi cílenou intenzivní bolest.

Více informací

2569/00

k dispozici na

    Více informací

    BDSM jezdecký bičík z prvotřídní leštěné nerezové oceli je exkluzivní trestající nástroj, který dosahuje vysoké rychlosti tahu bez námahy, a může tak velmi cíleně poskytovat intenzivní bolest.

     

    Díky koženému chrastítku lze nápaditě působit na četné části těla a ergonomicky tvarovaná rukojeť z nerezové oceli umožňuje optimální vedení BDSM jezdeckého bičíku. BDSM jezdecký bičík je samozřejmě nerezavějící a po použití jej lze snadno vyčistit.

     

    Kožený švihák BDSM bičíku byl na jedné straně opatřen nespočtem hříšných hrotů, a umožňuje tak ještě silnější trestání. Hroty jsou také skvělé pro jemné hlazení pokožky Sub, což je po výprasku senzační pocit.

     

    Ušlechtilý BDSM bičík lze použít různými způsoby na různé části těla a praktický kožený řemínek na zápěstí nabízí možnost zavěsit nerezový bičík po použití na háček.

     

    Jaké jsou rozdíly oproti jiným BDSM jezdeckým bičíkům?

     

    Už jen zvuk, který náš BDSM jezdecký bičík vydává, když prořízne vzduch, vám způsobí husí kůži. Speciální ocel, kterou používáme, zabraňuje tomu, aby se vaše nová SM hračka zlomila, a přesto poskytuje bičíku potřebnou pružnost. Měli byste vzít v úvahu, že BDSM bičík je díky integrovaným hrotům vhodnější pro zkušené uživatele a náročnější seance. Pokud si chcete koupit SM bičík, v SM Shopu by MEO ® najdete ucelený výběr bičíků, pádel, plácaček a jezdeckých plodů.

     

    Co je na tomto bičíku SM tak výjimečného?

     

    S tímto luxusním BDSM bičíkem můžete rozdávat údery, ale také měkké až tvrdé rány. Díky robustní rukojeti jezdecký bičík skvěle padne do ruky a snadno se ovládá. Dokonalý doplněk pro milovníky spankingu!

     

    Jak bičík BDSM čistit?

     

    BDSM bičík stačí otřít vlhkým hadříkem. Pokud dáváte přednost obzvlášť důkladnému čištění, doporučujeme náš sprej INSTACLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Luxusní BDSM jezdecký bičík
    • Rozměry: 61 cm celková délka / rukojeť :13 cm délka a 20 mm průměr
    • Kožený švihák: 11,5 cm x 9,5 cm široký /
    • Materiál: nerezová ocel, kůže

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Fantastisches Spielzeug für Sadisten und Masochisten

    Die Spikes intensivieren den Schmerz auf unglaublich geile Art. Bis zu einem gewissen Maß und Härte einfach ein intensives geiles Gefühl und weniger schlimm als gedacht.
    Aber hartes Abstrafen kenn mit diesem Toy keine Grenzen bis hin zu Vamp play Impact

      Hodnocení 

      fantastica frusta

      fantastica frusta. Ho cercato per un po' una buona frusta lunga e questo è perfetta! Sensazioni piacevoli ed è facile da maneggiare. Si può anche frustare con questa, perché è bella e lunga. Il sottile lembo in cima è perfetto se state cercando una bella "trafittura".

        Hodnocení 

        Zeigt ordentlich Wirkung

        Liegt gut in der Hand und man kann es richtig krachen lassen. Profi Qualität würde ich sagen.

          Napište vlastní recenzi

          BDSM nerezový jezdecký plod s hroty

          BDSM nerezový jezdecký plod s hroty

          BDSM jezdecký bičík z prvotřídní leštěné nerezové oceli je exkluzivní trestající nástroj, který bez námahy dosahuje vysoké rychlosti tahu, a může tak poskytovat velmi cílenou intenzivní bolest.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          19 další položky ve stejné kategorii: