Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Bondage

Zpravodaj

Master & Slave - sada na otroctví

Vyzkoušejte si, jak erotické může být být zcela vydán na milost a nemilost svému partnerovi! Naše bondážní sada se skládá z pout na ruce, pout na kotníky, BDSM obojku a vodicího lana. Naše bondage sada je určena pro ty, kteří chtějí kompletní BDSM vybavení pro bondage sezení za vynikající poměr ceny a výkonu.

Více informací

2488/00

99,90 €


-65%

34,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Vyzkoušejte si, jak erotické může být být zcela vydán na milost a nemilost svému partnerovi! Naše bondážní sada se skládá z pout na ruce, pout na kotníky, BDSM obojku a vodicího lana. Naše bondážní sada je určena pro ty, kteří chtějí kompletní BDSM vybavení pro bondage sezení za vynikající poměr ceny a výkonu.

     

    Vysoce kvalitní bondážní sada je vyrobena z veganské PU kůže. Každé pouto má pevně připevněný kroužek z nerezové oceli. Díky tomu jsou pouta ideální pro silnou fixaci, například pomocí rozpěrné tyče nebo bondage lana. Polstrování z příjemně měkké PU kůže poskytuje dodatečné pohodlí a pečlivě zaoblené hrany zabraňují vzniku tlakových bodů.

     

    Díky solidnímu zpracování a dobré kvalitě materiálu je bondážní sada odolná a extrémně trvanlivá. Bondážní pouta lze pomocí přezky nastavit na různé velikosti od S - XL.

     

    Co je na bondage soupravě pout výjimečného?

     

    Při výběru výrobků jsme měli jednoznačně na mysli tvrdší výbavu a sestavili jsme sadu, která je speciálně navržena tak, aby splňovala potřeby zkušených vyznavačů BDSM. Naše sada je však ideální i pro páry, které se chtějí do světa bondáže ponořit poprvé, ale zatím nemají v této oblasti mnoho zkušeností. Těšit se můžete na 4 vybrané bondage doplňky, které vás uvedou do vzrušující hry dominance a submisivity - každý sám o sobě nebo v libovolné kombinaci. Všechny doplňky jsou stejně vhodné pro ženy i muže. V případě potřeby si můžete dominantní a submisivní roli kdykoli vyměnit.

     

    Jak bondage sadu MEO® používat?

     

    Pevně zpracovaná pouta zajišťují bezpečné držení během bondáže a díky krásnému, sytému zbarvení v tmavě černé barvě jsou pouta také vizuální lahůdkou. Díky přiložené karabině můžete ihned začít: Obojky BDSM si nasaďte a ucítíte těsnost kolem krku, která zostří vaše smysly, takže budete mnohem intenzivněji vnímat doteky a zvýšíte tak svou rozkoš. Poté natáhněte ruce k partnerovi, aby vám pomocí nastavitelných pout znehybnil ruce a omezil tak váš pohyb. Nyní pocítíte těsně přiléhající pouta na kotníky, která vám poskytnou pocit naprostého odevzdání. Klekněte si a nechte partnera, aby vám k těsně přiléhajícímu obojku připevnil vodicí šňůru..... Hry mohou začít. Popusťte uzdu své fantazii! Váš partner si plně vychutná oddané vzrušení z bondáže.

     

    Jak bondage sadu vyčistit?

     

    Bondážní soupravu můžete snadno vyčistit vodou a jemným mýdlem. Pokud hledáte dezinfekční prostředek, doporučujeme náš sprej VERYCLEAN.

     

    Jak se mohu naučit bondage? Na co si musím dát jako začátečník v bondage pozor?

     

    Pokud vás zajímá bondage, MEO je pro vás to pravé místo. Náš výběr bondage produktů vám nabízí nespočet možností. Pokud se chcete naučit bondage, měli byste se nejprve v našem obchodě s bondáží www.meo.de informovat o různých typech tohoto druhu hry. Podle toho, která oblast bondage vás zajímá a které bondage hry preferujete a chcete se je naučit, má smysl rozšiřovat si své znalosti nejen teoreticky z knih. První kroky si můžete s partnerem vyzkoušet s našimi koženými pouty a spandexovou maskou nebo páskou přes oči.

     

    Jaký je rozdíl mezi bondage a BDSM?

     

    Obojí může přinést velké potěšení! Erotická bondage je druh BDSM, kdy je jeden partner svázán tím druhým. Bondáž je v podstatě o moci, dominanci a podřízenosti, kontrole a závislosti. Všechny BDSM tréninky mají společné to, že ústřední roli hraje aspekt moci. Vždy je zde aktivní neboli dominantní partner a pasivní neboli submisivní partner. V bondage se tato nerovnováha moci jasně projeví, když je jeden z partnerů svázán nebo je omezena jeho svoboda pohybu a jednání.

     

    Jaký druh bondage je vhodný pro začátečníky?

     

    Jako začátečníci byste měli k tématu bondage sexu přistupovat pomalu. Začíná to výběrem bondage pout. V MEO máme bondage pouta v mnoha stylech; pouta pro začátečníky i pouta pro profesionály - z materiálů, jako je kůže, PU kůže, ocel a mnoho dalších. Jako začátečníci byste měli věnovat pozornost jednoduchým spojovacím prvkům bondage pout. Zapínání pout by mělo být snadné na zavření a také na opětovné otevření a bondage pouta by se měla snadno používat. Pouta nebo postroje na hlavu s příliš mnoha přezkami, sponami a zámky se mohou rychle stát deprimujícími, pokud se v nich opravdu nevyznáte. Pokud jde o bondage pro začátečníky, platí stejné pravidlo: méně je často více.

     

    Jak mám partnerovi říct, že chci vyzkoušet bondage?

     

    Přes veškerou otevřenost, s níž se dnes témata bondage a BDSM řeší, je mluvení o vlastních sexuálních fantaziích či potřebách pro většinu mužů a žen stále něčím nesmírně obtížným. To platí zejména tehdy, když jde o jejich vlastní fantazie v oblasti bondage nebo BDSM. I zde však platí heslo: Mluvit spolu je první začátek! Mluvte spolu; mluvte s partnerem o tom, co byste chtěli při sexu vyzkoušet! I když to pro vás může být obtížné, měli byste si konkrétně promluvit o tom, co byste chtěli vyzkoušet a co vás na bondage přitahuje, například ztráta kontroly! Chtěli byste být svázáni nebo svázat svého partnera, chtěli byste být potrestáni, chtěli byste kombinovat bolest a rozkoš .....

     

    Více informací:

     

    • Sada pro bondage se skládá z pout na ruce, pout na kotníky, BDSM obojku a vodicí šňůry
    • Kompletní bondage set s velkou cenovou výhodou oproti jednotlivým položkám!
    • Nastavitelná pouta na ruce a kotníky z měkce zpracovaného materiálu poskytují mimořádně vysoký komfort při nošení a svádějí již opticky svým designem.
    • Manžety na kotníky dlouhé cca 27,5 cm
    • Pouta na ruce dlouhá cca 22,5 cm
    • BDSM pouta na krk dlouhá cca 44,5 cm
    • Olověné lano dlouhé cca 79 cm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Comfortable

    Constructed using fine quality faux leather and padded with foam, this restraint Kit is incredibly comfortable to wear, even for long periods of time. In addition, it is heavy-duty and durable, so you can be as rough as you like! The collar, wrist restraints and ankle restraints are all fully adjustable, ensuring the optimum fit, while the simple buckle fastenings will keep the restraints securely in place for the duration of your play.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Master & Slave - sada na otroctví

    Master & Slave - sada na otroctví

    Vyzkoušejte si, jak erotické může být být zcela vydán na milost a nemilost svému partnerovi! Naše bondážní sada se skládá z pout na ruce, pout na kotníky, BDSM obojku a vodicího lana. Naše bondage sada je určena pro ty, kteří chtějí kompletní BDSM vybavení pro bondage sezení za vynikající poměr ceny a výkonu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: