Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

TPE kroužek na penis - 3D spirála

Se širokým kroužkem na penis budete mít při sexu dostatek síly. Po přetažení přes neztopořený penis vám tento mimořádný erekční kroužek zajistí vypouklou erekci a díky výslednému efektu krevní stáze i naprosto dlouhou výdrž.

Více informací

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Se širokým kroužkem na penis budete mít při sexu dostatek síly. Po přetažení přes neztopořený penis vám tento výjimečný erekční kroužek zajistí vypouklou erekci a díky výslednému efektu krevní stáze naprosto dlouhou výdrž.

     

    Protože je erekční kroužek roztažitelný, pružně se přizpůsobí většině velikostí penisu. TPE šetrné k pokožce je obzvláště měkké a umožňuje optimální přilnutí a pohodlné nošení.

     

    Čím je erekční kroužek TPE tak výjimečný a jaké výhody mi nabízí?

     

    Se širokým, flexibilním kroužkem na penis od MEO® si můžete užívat dechberoucí orgasmy. Kroužek na penis vás při sexu nebo sólo sexu přesvědčí tak úchvatným způsobem, že se bez něj brzy nebudete chtít obejít. Tento erekční kroužek z TPE dokonale padne a díky efektu krevní stáze zajistí tvrdou erekci, na kterou můžete být pyšní! Ve srovnání se silikonovým erekčním kroužkem vám náš erekční kroužek z TPE nabízí další velkou výhodu: můžete ho používat se všemi lubrikanty na vodní nebo silikonové bázi.

     

    Materiál a péče o erekční kroužek TPE:

     

    TPE tohoto kroužku na penis je šetrný k pokožce a vyznačuje se neporézním povrchem. Díky této vlastnosti je kroužek na penis mimořádně hygienický. Kroužek na penis rychle absorbuje a ukládá vaše tělesné teplo. Pro použití lubrikantů s kroužky na penis z TPE doporučujeme hybridní lubrikant, například STROKE by MEO ®. Ten je šetrný k materiálu a zajistí, že budete mít ze svého nového kroužku na penis něco na dlouhou dobu. Náš kroužek na penis se snadno a rychle čistí pomocí našeho spreje VERYCLEAN.

     

    Mohu si kroužkem na penis ublížit?

     

    Kroužky na penis znerezové oceli jsou u našich zákazníků velmi oblíbené, protože jsou vizuálně působivější a nabízejí výhody z hygienického a funkčního hlediska. Pokud však použijete nerezové kroužky na penis, které jsou příliš malé, hrozí, že kroužek na penis nebudete moci vyjmout. U kroužku na penis z elastického materiálu je nebezpečí mnohem menší, protože kroužek lze snadno přeříznout a vyjmout.

     

    Další podrobnosti: V případě, že se jedná o kroužek s kroužkem, který se nachází v blízkosti penisu, je možné, že se jedná o kroužek s kroužkem:

     

    • Pružný kroužek na penis
    • Materiál: TPE
    • Vnitřní průměr 20 mm, vnější průměr 40 mm, výška 10 mm (velmi roztažitelný materiál).
    • Lze použít se všemi silikonovými lubrikanty nebo lubrikanty na vodní bázi
    • Kroužek na penis pro začátečníky i pokročilé. Pokud si chcete koupit kroužek na penis, náš erekční kroužek je ideální volbou. V našem internetovém obchodě s kroužky na penis najdete další modely, například kroužek na penis z nerezové oceli, silikonový kroužek na penis nebo kovový kroužek na penis.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    TPE kroužek na penis - 3D spirála

    TPE kroužek na penis - 3D spirála

    Se širokým kroužkem na penis budete mít při sexu dostatek síly. Po přetažení přes neztopořený penis vám tento mimořádný erekční kroužek zajistí vypouklou erekci a díky výslednému efektu krevní stáze i naprosto dlouhou výdrž.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: