Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Velký butt plug Saurus Giant

Objemný butt plug od MEO ® je velký anální kolík pro muže! Se šířkou 6 až 10 cm a délkou 20 cm je ideálním velkým butt plug pro zahřátí před fistingem a análním sexem. Obří anální kolík má super nadržený tvar a hladký povrch, který se obzvlášť snadno zavádí.

Více informací

2546/00

k dispozici na

    Více informací

    Objemný butt plug od MEO ® je velký anální kolík pro muže! Se šířkou 6 až 10 cm a délkou 20 cm je ideálním velkým butt plug pro zahřátí před fistingem a análním sexem. Obří anální kolík má super nadržený tvar a hladký povrch, který se obzvlášť snadno zavádí. Díky široké patce je butt plug ideální pro jízdu.

     

    Jak anální kolík používat?

     

    Anální kolík butt plug používáte jednoduše a intuitivně! Zasuňte jej análně a užívejte si, zatímco objemný tvar análního kolíku po prvních několika centimetrech masíruje všechna vaše horká místa. Na hladkých površích, jako jsou dlaždice, butt plug dobře drží a umožňuje vám jezdit bez použití rukou.

     

    Co je na tomto análním kolíku tak výjimečného?

     

    Naprosto skvělý tvar a přesně ta správná velikost obřího análního kolíku. Navíc přesvědčivý materiál, který je dostatečně stabilní a zároveň pružný, takže butt plug ucítíte přesně na těch správných místech, hluboko uvnitř sebe! Naše butt plug vás zcela zaplní a zaručí vám intenzivní uspokojení.

     

    Jaký lubrikant mám použít pro tento butt plug?

     

    Pro tento butt plug doporučujeme naše hybridní lubrikanty MANCUNT nebo FORMULA X. MANCUNT kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. MANCUNT dělá z používání análního kolíku úžasný požitek. Rozetřete dostatečné množství lubrikantu na butt plug a pomocí našeho "Lube Shooteru" (klikněte zde) si ho zasuňte do análního otvoru. Doporučujeme vám také použít náš Extremeo sprej. Tento sprej je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené fanoušky velkých análních kolíků. Speciální účinek Extremeo podporuje snadnou penetraci a vede tak k uvolněnému a vášnivému potěšení. Sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutané zábavy s velkým análním kolíkem.

     

    Důležité rady pro používání a čištění análního kolíku:

     

    Tento butt plug je vyroben z vysoce kvalitního materiálu bez obsahu ftalátů. Materiál obřího análního kolíku je úžasně pružný a kluzký. Použitý materiál je navíc velmi stabilní, takže vám butt plug dlouho vydrží. Před použitím butt plug byste jej však měli důkladně vyčistit. Obvykle postačí teplá voda a jemné mýdlo. Můžete jej důkladně vyčistit pomocí našeho spreje VERYCLEAN. Zvláště důležité je samozřejmě čištění po použití. Před použitím butt plug můžete také sami použít anální výplach k vyčištění střeva. V kategorii našeho obchodu "Anální sprcha" (klikněte zde) najdete velký výběr.

     

    Více informací:

     

    • Velké butt plug, Anální kolík pro muže (Obří anální kolík)
    • Vyrobeno v Evropě! Tuto anální erotickou pomůcku pro vás vyrábí MEO™ v Evropě!
    • Materiál: Vinyl, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce
    • Lubrikant: Doporučujeme naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT nebo FORMULA X HYBRID.
    • Čištění: Vhodné pro: teplou vodu a náš čistič hraček VERYCLEAN
    • Nebojte se velkých erotických pomůcek při análním sexu: Náš sprej EXTREMEO uvolňuje svaly svěračů a usnadňuje zavádění

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Hodnocení 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Napište vlastní recenzi

        Velký butt plug Saurus Giant

        Velký butt plug Saurus Giant

        Objemný butt plug od MEO ® je velký anální kolík pro muže! Se šířkou 6 až 10 cm a délkou 20 cm je ideálním velkým butt plug pro zahřátí před fistingem a análním sexem. Obří anální kolík má super nadržený tvar a hladký povrch, který se obzvlášť snadno zavádí.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: