Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM postroj

Zpravodaj

Alphamale Neoprenový postroj

Neoprenový postroj Alphamale od MEO má plně nastavitelný popruh a odnímatelný kroužek na penis. Lichotivý tvar písmene Y zvýrazňuje tělo a upozorňuje na penis a varlata.

Více informací

3498/00

129,90 €


-50,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Neoprenový postroj Alphamale od MEO má plně nastavitelný popruh a odnímatelný kroužek na penis. Lichotivý tvar písmene Y zdůrazňuje tělo a upozorňuje na penis a varlata.

    Kvalitní neopren se dokonale přizpůsobí tělu a je příjemný na kůži. Připojený erekční kroužek penis zřetelně nadzvedne a zajistí, že se ještě lépe ukáže jak pod oblečením, tak zcela odhalený.

    Postroj Alphamale je odolný, pohodlný a jeho nositel je díky němu naprosto "šukatelný".

    Náš neoprenový postroj ve tvaru Y je speciální pomůcka, která se často používá při fetišistických nebo BDSM praktikách. Za svůj název vděčí konstrukci ve tvaru písmene Y, která vede přes ramena a záda a sbíhá se v oblasti hrudníku. Materiál neopren, známý z potápění a dalších vodních sportů, nabízí oproti tradičním materiálům, jako je kůže, několik výhod. Zaprvé je neopren vodoodpudivý, což znamená, že jej nepoškodí pot ani jiné tekutiny a snadno se čistí. Naproti tomu kůži může vlhkost poškodit a vyžaduje pečlivější čištění a údržbu. Za druhé je neopren hypoalergenní, a proto je vhodný zejména pro osoby s citlivou pokožkou nebo alergiemi na kůži. Kromě toho neopren nabízí určitou pružnost, která zajišťuje pohodlné nošení, zatímco kůže je poměrně tuhá. Další výhodou neoprenu oproti kůži je jeho udržitelnost. Výroba neoprenu má často menší ekologickou stopu než výroba kůže, která může mít značný dopad na životní prostředí. V neposlední řadě je neopren obvykle levnější než vysoce kvalitní kůže, takže je pro mnohé cenově dostupnou alternativou.

    Shrnuto, neoprenový postroj Y-Harness nabízí pohodlí, odolnost proti vlhkosti, hypoalergenní vlastnosti a je často šetrnější k životnímu prostředí a cenově výhodnější než jeho kožený protějšek.

    Péče o neoprenový postroj Y-Harness:

    Péči o neoprenový postroj Y-Harness doporučujeme provádět ručně ve vlažné vodě s jemným mýdlem. Nepoužívejte prosím žádné agresivní čisticí prostředky, protože ty mohou neopren napadnout. Po vyprání je třeba postroj jemně otřít, aby se odstranil pot, oleje a další zbytky. Poté jej můžete pověsit na vzduch a vyvarovat se přímého slunečního záření, protože UV paprsky mohou neopren časem vyblednout a zkřehnout. Pro skladování je nejlepší chladné a suché místo, aby byla zajištěna trvanlivost materiálu. Vyvarujte se ohýbání nebo skládání postroje. Neopren by se neměl prát v pračce ani sušit v sušičce, protože by mohlo dojít k poškození neoprenového materiálu.

    . Další podrobnosti:

    • Neoprenové postroje Alphamale
    • Materiál: neopren
    • Alphamale je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    A must-have for the adventurous

    If you're looking for a versatile accessory that combines function with bold style, the neoprene harness is a game changer. From the moment I slipped into this harness, the quality of the material and thoughtful design were evident. Made from soft yet durable neoprene, it offers a comfortable fit that easily adjusts to any body shape, making it a versatile piece for anyone.

    The harness is fantastic on its own, creating a striking look that's both assertive and stylish. It's perfect for wearing shirtless with jeans or shorts, subtly enhancing your physique. The lift it provides to your package not only boosts your confidence, but also presents a provocative and enhanced bulge that's sure to turn heads.

    One of the unique features of this harness is its compatibility with accessories such as the Sport Fucker Butt Plug. The design ensures that the plug stays securely in place, providing an exciting option for extended wear throughout the day. This feature is a testament to the ingenuity of the harness and its appeal to those looking to spice up their lifestyle discreetly and comfortably.

    The neoprene harness isn't just about looks; it's about enhancing your everyday experiences. Whether you're at a party, on a special date or just enjoying your daily activities, it adds a touch of excitement and flair to your wardrobe. It's easy to clean and maintain, making it a practical choice for continuous use.

    In conclusion, this is a top recommendation for anyone looking to enhance their wardrobe with something that is both functional and exciting. It's a blend of quality, comfort, and style that you won't want to pass up.

      Hodnocení 

      Sehr gute Qualität

      Alles bestens geklappt mit der Bestellung bis zur Zustellung. Bin zufrieden.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Alphamale Neoprenový postroj

      Alphamale Neoprenový postroj

      Neoprenový postroj Alphamale od MEO má plně nastavitelný popruh a odnímatelný kroužek na penis. Lichotivý tvar písmene Y zvýrazňuje tělo a upozorňuje na penis a varlata.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      15 další položky ve stejné kategorii: