Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Human puppy - Anální zátky

Zpravodaj

Human puppy - Anální zátky 

V MEO najdete vše pro svůj fetiš! Anální kolíky a anální kolíky všech velikostí. Protože ocas na butt plug je to, co dělá štěněcí hrátky dokonalými.

12
na stránku
Zobrazit 13 - 21 z 21 položek
Zobrazit 13 - 21 z 21 položek

human pup Play je forma BDSM hraní rolí (z anglického bondage, discipline, submission and masochism), kdy jedna osoba přebírá roli psa nebo štěněte a druhá osoba přebírá roli majitele nebo trenéra. To může zahrnovat chování, jako je štěkání, škrábání, vrtění ocasem a také nošení obojku a vodítka. Jedná se o fetiš, který je pro některé lidi formou úniku, relaxace a potěšení.

Co se týče fyzických aspektů, může se jednat o human pup Play zahrnovat také používání análních kolíků (známých jako puppy butt plugs). Jedná se o anální kolíky, které se zavádějí do konečníku a mohou se nosit po dlouhou dobu. Na adrese human pup Play zvýšení pocitu poddajnosti a simulaci pocitu, že máte ocas, lze použít speciální anální kolíky.

Existují různé typy análních kolíků pro lidské prdění, například ty, které vypadají jako psí ocas, nebo ty, které mají připojený ocas. Některé jsou vyrobeny ze silikonu, jiné z gumy nebo nerezové oceli. Vyrábějí se v různých velikostech a tvarech, některé mají zakřivený tvar, jiné rovný tvar, některé mají zúžený tvar a některé mají plošší tvar. Je důležité vybrat si kvalitní anální kolík s ocáskem a při jeho používání dodržovat bezpečnostní pokyny puppy butt plug použití.