Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Lékařská omezení

Zpravodaj

Uzamykatelná kožená pouta - Edition Dr Sado

Tato pouta jsou nejen výjimečným řemeslným dílem, které by mělo najít své místo v každé BDSM sbírce, ale také funkčním doplňkem, který umožňuje maximální znehybnění a kontrolu pasivního partnera.

Více informací

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Společnost MEO hrdě představuje uzamykatelná pouta z edice Dr. Sado - poctu preciznosti a vytříbené estetice historických lékařských pout. Tato pouta jsou nejen výjimečným kusem řemeslného zpracování, který by měl najít své místo v každé BDSM sbírce, ale také funkčním doplňkem, který umožňuje maximální znehybnění a kontrolu pasivního partnera.

    Edice Dr. Sado, inspirovaná robustním a funkčním designem tradičních nemocničních pout, která se kdysi používala v psychiatrických léčebnách ke spoutání obzvláště neukázněných pacientů, kombinuje dědictví a funkčnost těchto historických modelů s estetikou a požadavky moderních BDSM praktik. Pouta se vyznačují dvoubarevným designem a výrazným prošíváním, které jim dodávají autentický vzhled a velmi je přibližují originálům z dob minulých.

    Pouta jsou záměrně navržena tak, aby se snadno používala, protože v zápalu boje se věci musí dít rychle: Pouta se nasadí na zápěstí, kovová tyč se protáhne otvorem a zajistí se sponou. Flexibilita při výběru zapínání - ať už jde o tradiční visací zámek, stahovací pásku nebo inovativní digitální časový zámek MEOBOND - umožňuje přizpůsobení potřebám a přáním "lékaře", který pacienta ošetřuje. ....

    Péče a údržba kožených pout:

    Pro dlouhodobé zachování kvality a krásy pout Dr. Sado je nezbytná určitá péče. Pravá kůže je živý materiál, který správným zacházením získává charakter a pružnost. Doporučujeme po každém použití pouta očistit měkkým, mírně navlhčeným hadříkem, aby se odstranil pot a jiné zbytky. Pro důkladnější čištění je třeba použít speciální čisticí prostředek na kůži. Následné ošetření přípravkem na ošetřování kůže zajistí, že kůže pout zůstane měkká a pružná. Postupem času se na kůži vytvoří jedinečná patina, která z pout udělá výrazné a osobně cenné kousky.

    Edition Dr. Sado je mistrem ve spojování historické podstaty poutání pacientů s požadavky a estetikou současného BDSM. Tato pouta nejsou jen bondážním doplňkem, ale také vyjádřením vášně, oddanosti a hlubokého spojení mezi partnery.

    MEOBOND - Digitální časový zámek pro bondage:

    Digitální časový zámek MEOBOND je inovativní pomůcka pro sebe-vázání a časově řízenou cudnost, kterou lze naprogramovat až na 100 hodin. Vydrží tahovou sílu 130 kilogramů a je ideální pro různé BDSM doplňky, jako jsou pouta, pásy cudnosti, klece a roubíky. MEOBOND se snadno používá a umožňuje vám užívat si personalizované a bezpečné BDSM zážitky, i když jste sami. Použijte jej ke svázání sebe nebo svého partnera na určitou dobu a objevte konečné rozměry bondage. Časový zámek MEOBOND je odolný proti útěku a nerozumí slovům "prosím, rozvaž mě, miláčku", což zaručuje skutečné podřízení a absolutní ztrátu kontroly.

    . Více informací:

    • Uzamykatelná kožená pouta.
    • Uzamykatelná kožená pouta z edice Dr. Sado jsou poctou historickým lékařským poutům pro pacienty.
    • Součástí jsou dva stejné visací zámky se 4 klíči - připravené k okamžitému použití (digitální časové zámky MEOBOND jsou k dispozici samostatně).
    • Rozměry 30 cm na délku a 8 cm na šířku, nastavitelné pro dokonalé přizpůsobení.
    • Navrženo tak, aby poskytovalo maximální kontrolu a omezení během BDSM sezení a zároveň nabízelo velké pohodlí.
    • S pouty z edice Dr. Sado nejen oživíte fascinující historii lékařského svazování, ale také vytvoříte jedinečné a nezapomenutelné okamžiky odevzdání a důvěry.
    • Lékařské hrátky: Medical Play je typ rolové hry, při níž sexuální partneři přebírají role lékaře a pacienta. Obvykle dominantní partner přebírá roli lékaře, který léčí svého submisivního pacienta. Lékařské hrátky mohou být aspektem lékařského fetišismu nebo jednoduše způsobem, jak si pár může okořenit sexuální život zajímavými hrátkami. Lékařské hrátky lze také označit jako lékařskou úchylku. V tomto typu hry je jasná a zřejmá nerovnováha sil. V lékařském prostředí je lékař osobou, která má znalosti, nástroje a licenci k provádění určitých zákroků. Pokud nám lékař řekne, že potřebujeme rektální vyšetření, nemůžeme přece nesouhlasit, nebo ano? Tento mocenský vztah se dobře hodí pro D/s hry, kdy se jeden z partnerů (pacient) vydává na milost a nemilost druhému (lékaři).

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Uzamykatelná kožená pouta - Edition Dr Sado

    Uzamykatelná kožená pouta - Edition Dr Sado

    Tato pouta jsou nejen výjimečným řemeslným dílem, které by mělo najít své místo v každé BDSM sbírce, ale také funkčním doplňkem, který umožňuje maximální znehybnění a kontrolu pasivního partnera.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    8 další položky ve stejné kategorii: