Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Kožené masky

Zpravodaj

BDSM kožená maska s roubíkem - vaše maska pro dokonalé podřízení se

Zažijte nový rozměr BDSM s naší maskou z měkké nappa kůže. Tato maska, která je bestsellerem v obchodě MEO Bondage Shop, kombinuje vynikající pohodlí s multifunkční přizpůsobivostí a dokonalým, přiléhavým střihem díky šněrování na zadní straně.

Více informací

4474/S2

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte nový rozměr BDSM s naší maskou z měkké nappa kůže. Tato maska, bestseller v obchodě MEO bondage, kombinuje vynikající komfort při nošení s multifunkční přizpůsobivostí a dokonalým, přiléhavým uchycením díky šněrování na zadní straně.

    BDSM kožená maska s roubíkem - vaše maska pro dokonalé podrobení

    Proč si naši zákazníci tuto koženou masku, bestseller v obchodě MEO, již mnoho let oblíbili? Je to jednoduché: umožňuje vám zcela se odvázat a zintenzivnit prožitek podle vašeho přání. Maska je navržena tak, aby ji bylo možné flexibilně přizpůsobit přání nositele. Díky otvorům pro oči a ústa nabízí menší izolaci, jasný výhled a volné dýchání, když je to potřeba. Pro chvíle, kdy je žádoucí větší smyslová deprivace, lze snadno připojit pásku přes oči a roubík do úst, které zážitek ještě umocní. Maska je navíc navržena tak, aby umožňovala orální sex, což z ní činí skutečně snový doplněk pro všestranné hrátky. Díky této vysoké míře přizpůsobivosti je naše kožená maska mezi našimi zákazníky dlouhodobě oblíbená!

    Kvalitní zpracování a všestrannost:

    Maska je důmyslně zpracovaná a má samostatně odnímatelné kryty očí a úst, které umožňují individuální nastavení smyslové deprivace. Pod odnímatelným krytem úst se nachází roubík ve tvaru penisu odolný proti kousnutí, který zajišťuje jemnou dominanci a kontrolu během BDSM sezení.

    Integrovaný BDSM obojek:

    Speciální vychytávkou naší BDSM kožené masky je integrovaný obojek ze stejně kvalitní kůže, uzamykatelný pro maximální bezpečnost a podřízení. Tento detail nejen podtrhuje vizuální přitažlivost, ale také nabízí další možnosti kontroly a omezování během sezení. Přiložený visací zámek se dvěma klíči umožňuje snadné a bezpečné použití a poskytuje vám i vašemu partnerovi dodatečné zabezpečení.

    Flexibilita díky inovativním možnostem uzamčení:

    Pro ty, kteří si chtějí své bondage seance ještě více přizpůsobit, nabízí kožená maska možnost uzamčení naším běžným visacím zámkem nebo naším digitálním časovým zámkem pro self bondage MEOBOND. Časový zámek MEOBOND je ideální pro kožené masky, pouta, roubíky a pásy cudnosti a umožňuje vám naplánovat přesnou dobu trvání vašich bondage sezení - s nastavením až na 100 hodin.

    MEO: Jméno, kterému můžete věřit!

    MEO jako jeden z předních výrobců představuje vysoce kvalitní BDSM doplňky, které jsou uznávány po celém světě. Díky důsledným inovacím a nekompromisnímu zajištění kvality si MEO vytvořilo jméno, které v BDSM komunitě znamená důvěru a spokojenost. Díky desítkám let zkušeností s vývojem a výrobou prvotřídních BDSM produktů MEO zaručuje, že každé příslušenství splňuje ty nejvyšší standardy. Naše výrobky jsou vyráběny z pečlivě vybraných materiálů a podléhají přísným kontrolám kvality, aby bylo zajištěno, že jsou nejen bezpečné, ale také mimořádně odolné a účinné.

    S koženou BDSM maskou od MEO zažijete intenzitu BDSM sezení zcela novým způsobem. Investujte do výrobku, který dokonale kombinuje bezpečnost, pohodlí, podřízení a dominanci.

    Více informací:

    • Kožená BDSM maska
    • S integrovaným obojkem
    • Uzamykatelná visacím zámkem nebo digitálním časovým zámkem MEOBOND.
    • Součástí je visací zámek se dvěma klíči a podrobný návod k péči o kůži.
    • MEO a MEOBOND jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu.
    • Naše kožené masky nabízejí exkluzivní kombinaci stylu a funkčnosti pro milovníky BDSM doplňků. Každá kožená maska z naší nabídky je pečlivě vyrobena z vysoce kvalitní kůže, která zaručuje nejen odolnost, ale nabízí také vysokou úroveň pohodlí. Díky různým designům, od jednoduchých stylů až po ty se složitým zapínáním a integrovanými prvky, jako jsou roubíky do úst, umožňují naše kožené masky přizpůsobit si zážitek z BDSM na míru. Možnost přizpůsobení každé kožené masky zaručuje dokonalé padnutí, zatímco pevná kůže vydrží intenzitu každého sezení BDSM. Ať už jde o začátečníky nebo zkušené fanoušky BDSM, naše kožené masky jsou ideální volbou pro každého, kdo chce rozšířit své smyslové zážitky. Objevte rozmanitost a kvalitu našich kožených masek, speciálně navržených pro naplnění vašich nejhlubších fantazií bezpečným a stylovým způsobem.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bonne qualité

    Très satisfaite de cet achat. Bon rapport qualité/prix, la cagoule est de bonne qualité et ajustable à l'arrière.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Superbe produit

    Superbe produit, de bonne qualité et conforme au descriptif, semble très robuste, et la taille est ajustable pour les grosse têtes comme la mienne, livraison rapide!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Excellent

    Excellent hood. Comfortable is the word. Thank you!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Extreme bondage

    My partner and I have acquired this lovely piece of equipment...and oh how it has given our sessions of extreme bondage a truly higher lift?...I am in complete control at all times...and he is just begging for more, more, more ...

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr ordentlich gearbeitet

    Die Maske von MEO ist sehr ordentlich gearbeitet, das Leder ist angenehm weich, riechtt nich und färbt nicht.... Durch die Schnürung paast die Maske sehr gut.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Klasse Bondagemaske

    Die Maske kommt geil wenn man sie dem Sklaven aufsetzt und als erstes die Augenklappe benutzt.Bleibt dann noch der Mund offen, wo ich als erstes meinen XXXX reinstecke und später dann den Knebel.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    its a wonderful hood

    its a wonderful hood my friend is my master and puts me in this and let the games begin ....it hides all my expressions and allows him to push both of our limits...

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I could not scream or see or hear anything

    I spent 4 hours locked inside this whilst tied in a strict hogtie and suspended from the garage rafters. With hubbie using a remote dildo,vibrating butt plug and large nipple weights I could not scream or see or hear anything. It was 4 hours of torture and I loved it. Cant wait till next time!

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BDSM kožená maska s roubíkem - vaše maska pro dokonalé podřízení se

    BDSM kožená maska s roubíkem - vaše maska pro dokonalé podřízení se

    Zažijte nový rozměr BDSM s naší maskou z měkké nappa kůže. Tato maska, která je bestsellerem v obchodě MEO Bondage Shop, kombinuje vynikající pohodlí s multifunkční přizpůsobivostí a dokonalým, přiléhavým střihem díky šněrování na zadní straně.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    8 další položky ve stejné kategorii: