Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondage Tape

Zpravodaj

Bondážní páska - kinky Purple

Tato vysoce kvalitní bondážní páska kinky na roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky i profesionály. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

Více informací

2831/00

9,99 €


-2,00 €

7,99 €

0,53 €/M

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tato vysoce kvalitní bondážní páska na roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky i profesionály. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

     

    S bondážní páskou od MEO ® můžete nejen svázat partnerovy ruce a nohy a omezit tak jeho volnost pohybu, ale je také ideální pro zavázání očí partnera, protože se lepí pouze k sobě, nikoliv ke kůži nebo vlasům. Zejména pro venkovní sezení nebo na cestách je bondážní páska dokonalým BDSM doplňkem, protože se snadno skladuje a přepravuje. Partnera můžete například v lese přivázat ke stromu, aniž byste se museli starat o provazy, karabiny nebo háčky. Bondážní páska otevírá řadu kreativních možností, jak partnera svázat. Stačí popustit uzdu své fantazii!

     

    Jak se růžová bondážní páska používá?

     

    Použití bondage pásky je rychlé a snadné a nekomplikované. Jednoduše odstřihněte nůžkami z role potřebné množství bondážní pásky a bondážní zábava může začít!

     

    Co je na růžové bondážní pásce tak zvláštního?

     

    Bondážní páska je pružná, příjemná na dotek a lepí se pouze na sebe, nikoli na kůži nebo vlasy. Bondážní pásku lze použít k rychlému a snadnému omotání a fixaci rukou nebo nohou, aniž by tahala za vlasy nebo kůži. Naše bondage páska je ideální pro všechny druhy erotického svazování. Po použití lze bondage pásku rychle odstranit, aniž by zanechala stopy.

     

    Co musím vzít v úvahu u růžové bondage pásky?

     

    Bondážní páska je při opatrném používání opakovaně použitelná. Po použití ji jednoduše otřete vodou a jemným mýdlem, nechte uschnout a znovu opatrně srolujte.

     

    Barevná bondážní páska:

     

    Naše bondage pásky jsou k dispozici v černé, červené, růžové, stříbrné, fialové a žluté barvě.

     

    Více informací:

     

    • Japonská bondážní páska v růžové barvě na 15metrové roli.
    • K dispozici jsou různé barvy
    • Bondážní páska ME O® usnadňuje prožívání bondage fantazií bez složitých uzlů. Tato lesklá fólie bez lepicí vrstvy se lepí pouze sama na sebe - nikoli však na kůži nebo vlasy. Páska je vhodná ke svazování nebo erotickému roubování, jako páska přes oči a zcela k mumifikaci. Po použití lze bondage pásku opět srolovat a použít podle potřeby.
    • Snadno se odstraňuje: nezanechává žádné zbytky a rychle se odvíjí nebo znovu smotává.





    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Lieblingsfarbe

    Selbsthaftendes Bondageband in meiner Lieblingsfarbe! Immer wieder!

      Napište vlastní recenzi

      Bondážní páska - kinky Purple

      Bondážní páska - kinky Purple

      Tato vysoce kvalitní bondážní páska kinky na roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky i profesionály. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      7 další položky ve stejné kategorii: