Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM šperky

Zpravodaj

Inhalátor Poppers - kovová tyčinka Poppers Stick

Poppers nebo ne... Aplikace je velmi jednoduchá! Stačí odšroubovat, nanést pár kapek na kousek vaty, zašroubovat a hurá do nosu!

Více informací

8678/00

k dispozici na

    Více informací

    Jedná se o Rush-Time Baby

    Malé ruční mazlíčky vyrobené z nejlepších materiálů (velmi ušlechtilé a krásné).Aplikace je velmi jednoduchá! Stačí odšroubovat, dát pár kapek na kousek vaty, zašroubovat a hurá do nosu!

    Samozřejmě s bezpečným šroubovacím uzávěrem, aby nedocházelo k úniku nebo nepříjemnému zápachu, když inhalátor není potřeba!

    Nejintenzivnějšího požitku dosáhnete s inhalátorem. Účinek vašich oblíbených poppers je znásoben jednoduchým fyzikálním principem.

    Inhalátor je vyroben z vysoce kvalitního hliníku a je také dokonalým společníkem každého znalce PP.

    Poppers inhalátory jsou malé inhalátory podobné těm, které známe z nosních sprejů. Naši luxusní verzi však vyrábíme z vysoce kvalitního hliníku, který se používá i v letecké technice.

    Jsou velké přibližně jako malé pero. Díky jejich praktickému formátu je můžete snadno nosit v kapse. Naše verze inhalátoru Poppers má na víčku praktický otvor, kterým lze protáhnout řemínek. Díky tomu lze inhalátor nosit jako nenápadný, stylový a docela praktický "šperk".

    Inhalátor se skládá ze šroubovacího válce. Pro plnění jej lze otevřít na jedné straně. Inhalátor má na opačné straně otvor, kterým probíhá inhalace. Vnitřek lze naplnit malým tamponem nebo trochou vaty, aby se lépe vstřebávala vůně z místnosti.

    Velikost přibližně 60 x 15 mm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Geiler Orgasmus garantiert

    Sie bestehen aus einen Gehäuse aus Edelstahl in das Poppers geschüttet werden kann. Am besten ist es, den Inhalator erst mit Watte auszulegen und das Poppers dann draufzuträufeln. So hält es länger. Anschließend wird das Gehäuse wieder geschlossen. Fertig. An einer Seite befindet sich eine Öffnung, durch die man einatmen kann. Geiler Orgasmus garantiert. Inhalatoren sind auch praktisch beim Cruising!!!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Poppers can give you the ultimate orgasm.

    Poppers can give you the ultimate orgasm. Shooting off to the stars for a serene moment or two.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I love Poppers

    On the dancefloor it feels like you've been hit by a percussive thunderbolt, and if you're having sex it feels like your sexual organs have grown to Herculean proportions. The effect only lasts for a few moments and you might feel a little light headed for a minute or so afterwards.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Jungle Juice

    This inhaler set consists of an steel housing, which can be disjointed into three parts. Using the screw-type cap the Inhaler is reassembled easily and can comfortably be worn around the neck with the accompanying genuine leather neckband. The internal part of the inhaler should be stuffed with cotton wool. For a prolonged durability of the fluid and a stronger impact.

    • 4 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Perfekt für jede Gelegenheit

    Die geniale Erfindung besteht aus einem Metallzylinder mit Inhalierloch + Watte.

    Darüber wird dann ein weiterer größerer Metallzylinder geschraubt und man sieht, bzw. riecht im geschlossenen Zusatnd nichts mehr vom Inhalt.

    Das Ganze trägst Du an einem Lederband um den Hals. Sieht übrigens auch männlich geil aus und Kenner wissen gleich was Sache ist.

    Perfekt für jede Gelegenheit, ob bei Indoor- oder Outdoor-Sessions.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Poppers - Analverkehr

    Die inhalierten Dämpfe wirken entspannend auf die glatte Muskulatur des Körpers, dadurch soll beispielsweise das Eindringen beim Analverkehr erleichtert werden.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Inhalátor Poppers - kovová tyčinka Poppers Stick

    Inhalátor Poppers - kovová tyčinka Poppers Stick

    Poppers nebo ne... Aplikace je velmi jednoduchá! Stačí odšroubovat, nanést pár kapek na kousek vaty, zašroubovat a hurá do nosu!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    27 další položky ve stejné kategorii: