Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondage Tape

Zpravodaj

Růžová bondážní páska

Tato vysoce kvalitní růžová bondážní páska na roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky i profesionály. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

Více informací

2764/00

9,99 €

0,67 €/M

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tato vysoce kvalitní bondážní páska na roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky i profesionály. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

     

    S bondážní páskou od MEO ® můžete nejen svázat partnerovy ruce a nohy a omezit tak jeho volnost pohybu, ale je také ideální pro zavázání očí partnera, protože se lepí pouze k sobě, nikoliv ke kůži nebo vlasům. Zejména pro venkovní sezení nebo na cestách je bondážní páska dokonalým BDSM doplňkem, protože se snadno skladuje a přepravuje. Partnera můžete například v lese přivázat ke stromu, aniž byste se museli starat o provazy, karabiny nebo háčky. Bondážní páska otevírá řadu kreativních možností, jak partnera svázat. Stačí popustit uzdu své fantazii!

     

    Jak se růžová bondážní páska používá?

     

    Použití bondage pásky je rychlé a snadné a nekomplikované. Jednoduše odstřihněte nůžkami z role potřebné množství bondážní pásky a bondážní zábava může začít!

     

    Co je na růžové bondážní pásce tak zvláštního?

     

    Bondážní páska je pružná, příjemná na dotek a lepí se pouze na sebe, nikoli na kůži nebo vlasy. Bondážní pásku lze použít k rychlému a snadnému omotání a fixaci rukou nebo nohou, aniž by tahala za vlasy nebo kůži. Naše bondage páska je ideální pro všechny druhy erotického svazování. Po použití lze bondage pásku rychle odstranit, aniž by zanechala stopy.

     

    Co musím vzít v úvahu u růžové bondage pásky?

     

    Bondážní páska je při opatrném používání opakovaně použitelná. Po použití ji jednoduše otřete vodou a jemným mýdlem, nechte uschnout a znovu opatrně srolujte.

     

    Barevná bondážní páska:

     

    Naše bondage pásky jsou k dispozici v černé, červené, růžové, stříbrné, fialové a žluté barvě.

     

    Více informací:

     

    • Japonská bondážní páska v růžové barvě na 15metrové roli.
    • K dispozici jsou různé barvy
    • Bondážní páska ME O® usnadňuje prožívání bondage fantazií bez složitých uzlů. Tato lesklá fólie bez lepicí vrstvy se lepí pouze sama na sebe - nikoli však na kůži nebo vlasy. Páska je vhodná ke svazování nebo erotickému roubování, jako páska přes oči a zcela k mumifikaci. Po použití lze bondage pásku opět srolovat a použít podle potřeby.
    • Snadno se odstraňuje: nezanechává žádné zbytky a rychle se odvíjí nebo znovu smotává.




    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Está bien

    No son las típicas cintas, no se adhieren al cuerpo, no tienen pegamento, sino que se pegan por rozamiento. Son prácticas y además si lo haces bien puedes llegar a volver a utilizarlas.
    Son muy prácticas

      Hodnocení 

      Zartes Rosa

      Das Tape kommt in einem schönen zarten rosa und ist perfekt, um ungehorsame Sissys zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Hodnocení 

        Geiles Zeug

        Bondagetape ist eine wunderbare Sache. Das in vernünftiger Qualität zu finden oftmals eine andere. Manchmal klebt es gar nicht, manchmal zu stark – dieses hier ist genau richtig. Geschälte Zitrone in den Mund, Bondagetape drüber – fertig ist ein netter Knebel..regt also sehr die Kreativität and und fällt auch nicht so auf, wenn es mal herumliegt (ist für Menschen mit neugieriger Verwandschaft durchaus interessant), kann somit prima beim Besuch bei der Schwiegermutter übers Wochenende eingepackt werden ohne verdächtig zu sein und hinterlässt weder beim Knebeln, noch beim fesseln spuren, weswegen der Spaß zu zweit auch an solchen Wochenenden nicht zu kurz kommen muss...:-)

          Hodnocení 

          kaufempfehlung

          verarbeitung, qualität und klebeverhalten sind top, auch lässt es sich gut wieder voneinander trennen. es tut also genau das, wofür es erworben wurde.

            Hodnocení 

            Ottima qualità.

            Vai a per bei momenti stravaganti. Incredibile per legare la mia ragazza senza problemi.

              Hodnocení 

              Funziona perfettamente!

              Si dovrebbe avere un paio di forbici a portata di mano, comunque, perché non si strappano facilmente. Ciò dimostra ancora una volta la qualità del prodotto. Molto carino come alternativa alla corda o alle manette. Questo è molto divertente, soprattutto se si è appassionati di prede/cacciatori. Non fa neanche male.

                Napište vlastní recenzi

                Růžová bondážní páska

                Růžová bondážní páska

                Tato vysoce kvalitní růžová bondážní páska na roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky i profesionály. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

                Napište vlastní recenzi

                Ostatní zákazníci také zakoupili:

                7 další položky ve stejné kategorii: