Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondage Tape

Zpravodaj

Žlutá bondážní páska

Žlutá bondážní páska na roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky nebo profesionály v oblasti bondage i pro fanoušky kink Watersports Fanoušci kink. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

Více informací

2766/00

9,99 €

0,67 €/M

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tato vysoce kvalitní žlutá bondážní páska pro Watersports Kink z role je nepostradatelným BDSM doplňkem pro začátečníky i profesionály. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

     

    S bondážní páskou od MEO ® můžete nejen svázat partnerovy ruce a nohy a omezit tak jeho volnost pohybu, ale je také ideální pro zavázání očí partnera, protože se lepí pouze k sobě, nikoliv ke kůži nebo vlasům. Zejména pro venkovní sezení nebo na cestách je bondážní páska dokonalým BDSM doplňkem, protože se snadno skladuje a přepravuje. Partnera můžete například v lese přivázat ke stromu, aniž byste se museli starat o provazy, karabiny nebo háčky. Bondážní páska otevírá řadu kreativních možností, jak partnera svázat. Stačí popustit uzdu své fantazii!

     

    Jak žlutou bondážní pásku použít?

     

    Použití bondage pásky je rychlé a snadné a nekomplikované. Jednoduše odstřihněte nůžkami z role potřebné množství bondážní pásky a bondážní zábava může začít!

     

    Co je na žluté bondážní pásce tak zvláštního?

     

    Bondážní páska je pružná, příjemná na dotek a lepí se pouze na sebe, nikoli na kůži nebo vlasy. Bondážní pásku lze použít k rychlému a snadnému omotání a fixaci rukou nebo nohou, aniž by tahala za vlasy nebo kůži. Naše bondage páska je ideální pro všechny druhy erotického svazování. Po použití lze bondage pásku rychle odstranit, aniž by zanechala stopy.

     

    Na co si musím dát u žluté bondážní pásky pozor?

     

    Bondážní páska je při pečlivém používání opakovaně použitelná. Po použití ji jednoduše otřete vodou s jemným mýdlem, nechte uschnout a znovu opatrně srolujte.

     

    Barevná bondážní páska:

     

    Naše bondážní pásky jsou k dispozici v černé, červené, růžové, stříbrné, fialové a žluté barvě.

     

    Více informací:

     

    • Watersports Kink Bondage Tape ve žluté barvě na 15metrové roli.
    • K dispozici jsou různé barvy
    • Bondážní páska od ME O® usnadňuje prožívání bondage fantazií bez složitých uzlů. Tato lesklá fólie bez lepicí vrstvy se lepí pouze sama na sebe - nikoli však na kůži nebo vlasy. Páska je vhodná ke svazování nebo erotickému roubování, jako páska přes oči a zcela k mumifikaci. Po použití lze bondážní pásku opět srolovat a použít podle potřeby.
    • Snadno se odstraňuje: nezanechává žádné zbytky a rychle se odvíjí nebo znovu smotává.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Es más últil de lo que pensaba

    Es muy práctico, atas de forma rápida y sin las rozaduras de las cuerdas, se pega muy bien sobre sí misma y además si la doblas bien al recogerla la puedes volver a utilizar.

      Hodnocení 

      Intensives Gelb

      Das Tape kommt in einem intensiven gelb und ist perfekt, um ungehorsame Subs zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Hodnocení 

        Bondage tape

        Perfect product for a fun night in the bedroom. Much quicker to get kinky if you aren't in the mood to use sex rope. If you want some quick kinky play this is perfect for you. It only sticks to itself so you don't have to worry about it hurting your skin when removing it.

          Hodnocení 

          Super Qualität

          Super praktisch, auch für Einsteiger leicht und vielfältig verwendbar. Dieses hier riecht nicht so unangenehm wie manch andere Marken. Schon oft bestellt.

            Hodnocení 

            Ottimo

            Kinky ed ecologico, non irrita la pelle ed è facile da smaltire.

              Napište vlastní recenzi

              Žlutá bondážní páska

              Žlutá bondážní páska

              Žlutá bondážní páska na roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky nebo profesionály v oblasti bondage i pro fanoušky kink Watersports Fanoušci kink. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a poskytuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              7 další položky ve stejné kategorii: