Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondage Tape

Zpravodaj

Průhledná bondážní páska

Naše průhledná bondážní páska v roli je dlouhá 20 metrů a nabízí mnoho výhod oproti strečové fólii nebo lepicí fólii, které se často používají pro bondage.

Více informací

3696/00

k dispozici na

    Více informací

    Naše průhledná bondážní páska v roli má délku 20 metrů a nabízí mnoho výhod oproti strečové nebo lepicí fólii, které se často používají pro bondage.

    Tato vysoce kvalitní bondážní páska v roli je nepostradatelným doplňkem BDSM pro začátečníky i profesionály. Bondážní páska od MEO® je rychle po ruce a zajišťuje spolehlivou fixaci během BDSM sezení.

    Bondážní pásku od MEO® lze použít nejen ke svázání zápěstí a kotníků partnera, abyste omezili jeho volnost pohybu, ale je také ideální pro zavázání očí partnera, protože se lepí pouze na sebe, nikoli na kůži nebo vlasy. Bondážní páska je ideálním BDSM doplňkem, zejména pro venkovní sezení nebo při cestování, protože se snadno skladuje a přepravuje. To znamená, že svého partnera můžete například v lese přivázat ke stromu, aniž byste se museli starat o provazy, karabiny nebo háčky. Bondážní páska otevírá při svazování mnoho kreativních možností. Stačí popustit uzdu své fantazii!

    Jak se používá průhledná bondážní páska?

    Použití bondážní pásky je rychlé a snadné. Stačí nůžkami odstřihnout z role potřebné množství bondážní pásky a bondážní zábava může začít!

    Co je na průhledné bondážní pásce speciálního?

    Bondážní páska je pružná, ohebná a lepí se pouze na sebe, nikoli na kůži nebo vlasy. Bondážní pásku lze použít k rychlému a snadnému omotání a fixaci rukou nebo nohou, aniž by tahala za vlasy nebo kůži. Naše bondage páska je ideální pro erotické bondage hry všeho druhu. Po použití lze bondage pásku v mžiku odstranit, aniž by zanechala stopy.

    Na co je třeba u průhledné bondage pásky pamatovat?

    Bondage páska je při opatrném používání opakovaně použitelná. Po použití ji jednoduše otřete vodou s jemným mýdlem, nechte uschnout a znovu opatrně srolujte.

    Barevná bondážní páska:

    Naše bondážní páska je k dispozici v černé, červené, růžové, růžové, stříbrné, fialové a žluté barvě a také v průhledné barvě.

    Další podrobnosti:

    • Barevná bondážní páska na 20metrové roli.
    • K dispozici jsou různé barvy
    • Bondážní páska od MEO® usnadňuje naplnění bondage fantazií bez složitých uzlů. Lesklá fólie bez lepicí vrstvy se lepí pouze sama na sebe - nikoli na kůži nebo vlasy. Bondážní páska je vhodná ke svazování nebo erotickému roubování, jako páska přes oči a zcela k mumifikaci. Po použití lze bondage pásku opět srolovat a používat ji tak často, jak je potřeba.
    • Snadné odstranění: Rychle se rozvine a sroluje, aniž by zanechala stopy.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top

    Top Qualität

      Napište vlastní recenzi

      Průhledná bondážní páska

      Průhledná bondážní páska

      Naše průhledná bondážní páska v roli je dlouhá 20 metrů a nabízí mnoho výhod oproti strečové fólii nebo lepicí fólii, které se často používají pro bondage.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      7 další položky ve stejné kategorii: