Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální korálky

Zpravodaj

Anální korálky 

S análními korálky je orgasmus 10× silnější. Anální korálky z internetového obchodu MEO® jsou vhodné pro začátečníky i experty. Díky své vysoké pružnosti, hladkému povrchu a praktickému zpětnému poutku zajišťují anální korálky vzrušující a vášnivý sex.

12
na stránku
Zobrazit 25 - 29 z 29 položek
Zobrazit 25 - 29 z 29 položek

S análními korálky je orgasmus 10× silnější. Anální korálky z internetového obchodu MEO® jsou vhodné jako anální korálky pro začátečníky i pro experty. Díky své vysoké pružnosti, hladkému povrchu a praktickému zpětnému poutku zajišťují anální korálky vzrušující a vášnivý sex.

 

Co jsou anální korálky?

 

Po análních kolících, erotických strojcích, análních dildech a análních vibrátorech jsou to anální kuličky (nazývané také anální řetízky, anální korálky nebo anální kuličky ), které milovníkům análního sexu přinášejí spoustu potěšení. Skládají se z řetězce stejně velkých nebo různě velkých kuliček, které jsou buď propojeny provázkem, nebo pevně spojeny navzájem. Na konci análních kuliček je úchytka pro stažení, která zabraňuje tomu, aby anální kuličky zmizely v konečníku. Anální kuličky jsou vhodné pro muže i ženy a mohou poskytnout neuvěřitelně silné orgasmy jak při sólovém sexu, tak při společném milování. Metoda vytahování análních kuliček během vyvrcholení je u našich zákazníků obzvláště oblíbená a zvyšuje tak pocit orgasmu desetinásobně.

 

Naše anální korálky můžete nosit po celou dobu milování nebo je použít k přípravě před análním sexem. Znalci také rádi zapojují anální korálky během BDSM sezení.

 

Jaké typy análních korálků existují?

 

U MEO jsou anální korále k dispozici v široké škále provedení, z nejrůznějších materiálů a v mnoha velikostech. Často jsou anální korále vyrobeny ze silikonu šetrného k tělu, ale existují také anální korále z kovu, například z hliníku nebo nerezové oceli, a také z nerozbitného skla. Podle svých preferencí si můžete vybrat mezi kuličkami různých průměrů a délkou análního řetízku. Anální kuličky mohou mít stejnou velikost nebo mohou začínat malé a směrem dozadu se zvětšovat. Rozdíly jsou také ve tvaru kuliček: od kulatých po oválné, zde se meze nekladou. Pro extra intenzivní stimulaci mají některé z našich análních kuliček zabudovanou vibraci nebo elektrickou stimulaci. Než se rozhodnete pro konkrétní typ análních kuliček, měli byste si také položit otázku, zda by měly být vyrobeny z pevného nebo pružného materiálu.

 

Jak anální kuličky používat?

 

Pokud jste si vybrali naše nádherné anální kuličky, naneste před použitím trochu lubrikantu Alphamale Aqua, aby se vám snadněji zaváděly. Je také dobré se předtím očistit anální sprchou. Poté naneste na prst trochu lubrikantu nebo spreje Extremeo a jemně masírujte svůj nebo partnerův konečník, abyste uvolnili svalstvo a připravili ho na anální korálky. Poté zasuňte anální korálky do požadované hloubky. Jakmile je váš konečník dostatečně uvolněný, můžete při posunu análního řetízku nebo při ponechání plně zasunutého během sexu zažít skutečné vlny vzrušení. Dodatečná stimulace v oblasti análního otvoru zajistí dechberoucí rozkoš a explozivní orgasmy.

 

Jakmile odezní poslední záchvěvy orgasmu, můžete anální řetízek opatrně vyjmout a očistit jej vodou a mýdlem nebo čističem na hračky.

 

Jaký anální lubrikant mám pro anální kuličky použít?

 

Trochu spreje EXTREMEO, který uvolňuje anální otvor, usnadní zavádění! Naše silikonové anální kuličky používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo nebo Alphamale Aqua by MEO ®, abyste prodloužili jejich životnost! Kovové nebo skleněné anální kuličky lze používat také s lubrikanty na bázi silikonu.

 

Jak se anální kuličky čistí?

 

Po použití lze naše anální kuličky díky jejich hladkému povrchu čistit teplou vodou a naším sprejem VERYCLEAN.