Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sexuální hračky

Zpravodaj

Male Edge Basic - penis extender pro zvětšení penisu

S Male Edge penis extender můžete zvětšit svůj penis bez pilulek nebo chirurgického zákroku. Penis je delší a plnější již po několika použitích. Tento prodlužovač penisu využívá přirozenou, ale velmi účinnou techniku roztahování. Tato nechirurgická metoda zajišťuje působivý růst penisu, který byl klinicky testován a úspěšně prokázán.

Více informací

3141/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    S Male Edge penis extender můžete zvětšit svůj penis bez pilulek nebo chirurgického zákroku. Penis se stane delším a plnějším již po několika použitích. Tento prodlužovač penisu využívá přirozenou, ale velmi účinnou techniku natahování. Tato nechirurgická metoda zajišťuje působivý růst penisu, který byl klinicky testován a úspěšně prokázán.

     

    Male Edge Basic je základní model pro zvětšení penisu v naší nabídce. Dodává se s veškerým potřebným příslušenstvím a je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, který zajišťuje optimální výsledky.

     

    Aniž bychom dělali kompromisy v oblasti výkonu, je náš základní model Male Edge Basic dodáván v klasickém modrobílém ochranném pouzdře.

     

    Balení pro zvětšení penisu Male Edge Basic obsahuje:

     

    • 1 kus - nástavec na penis Male Edge
    • 1 kus - pravítko/měřicí přístroj
    • 1 kus - krabičku výrobku Male Edge
    • 1 kus - cestovní taška Male Edge
    • 1 ks - oficiální program Male Edge (brožura)
    • 2 ks - gumové smyčky Male Edge

     

    Pokud hledáte další příslušenství, podívejte se na prodlužovač penisu Male Edge Extra a náš luxusní posilovač penisu Male Edge Pro.

     

    Jak se používá nástavec na penis Male Edge?

     

    Umístěte nástavec na penis na nevzrušený penis a pohodlně utáhněte gumové smyčky. Je bezbolestný a pohodlný k nošení ve stoje, při chůzi nebo vsedě, dokonce i diskrétně pod volným oblečením. Podrobný návod vám Male Edge nabízí také online přístup k podrobnému vysvětlujícímu videu. Pokud máte konkrétní dotazy, můžete se také zaregistrovat ve fóru a získat speciální rady.

    Fungují prodlužovače penisu? Ano, fungují!

     

    Male Edge používá metodu trakce penisu (natahování penisu), která je nejpřirozenějším způsobem zvětšení penisu. Jak ale trakce penisu funguje? Rovnoměrným protahováním penisového dříku v průběhu času dochází k dělení a množení buněk tkáně - proces se nazývá "cytokineze" - a zajišťuje trvalé zvětšení délky a obvodu penisu. Ano - účinky přípravku Male Edge jsou TRVALÉ! Techniku zvětšení penisu, kterou používá Penis Stretcher, lze provádět diskrétně doma, takže o záměru prodloužit penis nemusí nikdo vědět.

    Tréninkový plán pro roztahování penisu:

     

    Náš šestitýdenní "Plán pomalého rozjezdu" je ideálním tréninkovým programem pro začínající uživatele, aby si zvykli na přístroj Male Edge a metodu natahování penisu. Tréninkový program Male Edge dává tělu čas, aby si na nástavec na penis zvyklo, protože zpočátku se používá pouze malá trakce a krátká doba používání přístroje.

     

    Trakce a doba používání se pak postupně týden od týdne zvyšují. Počáteční plán je určen jako vodítko - pokud máte pocit, že můžete postupovat rychleji, než je uvedeno, není to problém, protože výrobek je v každém případě velmi bezpečný. Po dosažení požadovaných výsledků lze program zvětšení penisu jednoduše pozastavit, protože výsledky jsou trvalé bez nutnosti dalšího tréninku.

    Výhody protahování penisu:

     

    Vaše tělo je pravděpodobně dokonalé takové, jaké je. Proč si ale nepřidat trochu větší velikost a neužít si větší penis? Věříme, že zvětšení penisu Male Edge povede ke zvýšení vašeho sebevědomí, lepšímu sexuálnímu životu, a tím i k vyšší kvalitě života. Pro nás je zvětšení penisu jen další způsob, jak udržet své tělo zdravé, stejně jako chodíte do posilovny nebo zdravě jíte. Začněte tedy svou cestu za větším penisem ještě dnes. Roztahovač penisu Male Edge je originální a nejlepší metoda zvětšení penisu. Male Edge hrdě vyrábí nejlepší prodlužovače penisu již více než 20 let a těší se více než půl milionu spokojených uživatelů po celém světě.

     

    • Trvalé zvětšení penisu
    • Silnější/delší erekce
    • Může pomoci s předčasnou ejakulací
    • Narovnání zakřiveného penisu (Peyronie)
    • Male Edge nemá žádné vedlejší účinky v lékařském smyslu.

    Jak nástavec na penis funguje? Co je to nástavec na penis?

     

    Roztahovač penisu je zařízení, které se nosí na penisu a jemně roztahuje tkáně po dobu několika hodin denně. Jakmile se při používání zařízení cítíte pohodlně a tkáně se začnou protahovat, postupně zvyšujete tah zařízení a počet hodin, po které zařízení denně používáte. Roztahovač penisu Male Edge je zařízení na zvětšení penisu, které využívá trakci ke zvětšení délky i obvodu penisu. Prodlužovače penisu jsou nejoblíbenější metodou trvalého zvětšení penisu. Kromě drahé operace na specializované klinice je nástavec na penis jedinou metodou, u které bylo lékařsky prokázáno, že vede k delšímu a silnějšímu penisu. Na rozdíl od chirurgických zákroků zvětšení penisu s sebou zařízení, která penis zvětšují tahem, nenesou vážná rizika. Metodu lze provádět pohodlně a diskrétně doma, při správném použití je bezpečná a představuje přirozený způsob zvětšení penisu. Roztahovač penisu Male Edge může také pomoci korigovat zakřivení penisu.

    Jak často je třeba nástavec na penis používat?

     

    Mnoho mužů si myslí, že když budou nástavec na penis používat déle, než je doporučeno, dosáhnou rychlejších výsledků. To však není nejefektivnější způsob, jak dosáhnout rychlejšího zvětšení penisu. Prodlužovače penisu jsou navrženy tak, aby zvětšovaly délku a tloušťku penisu po delší dobu, protože se jedná o přirozený proces. Pokud se zařízení Male Edge používá doporučený počet hodin každý den po dobu několika měsíců, penis se výrazně zvětší. Je však důležité mít na paměti, že tělo každého muže je jiné. Někteří muži začnou pozorovat výsledky již po několika měsících, zatímco u jiných to může trvat až šest měsíců. Pokud však budete program dodržovat s vytrvalostí a odhodláním a přístroj budete používat správným způsobem každý den, zaručujeme vám, že se dočkáte výrazných výsledků zvětšení penisu.

     

    Více informací:

     

    • Male Edge penis extender pro zvětšení penisu
    • Nástavec na penis Male Edge lze nosit diskrétně a pohodlně pod volným oblečením během dne nebo v noci. Roztahovač penisu Male Edge natáhne dřík penisu a sílu tahu si můžete nastavit. Tento tahový pohyb stimuluje dělení buněk v tkáni, což vede k podpoře růstu tkáně, díky čemuž je penis časem delší a silnější.
    • Pro zlepšení erekce: Pro delší a pevnější erekci.
    • Vhodné pro penis od 4 do 24 cm
    • Materiál: POM
    • Průměr: 2,0 - 3,5 cm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    but hell

    I am extremely happy with this device. I went from 11.2 to a solid 14.4" :D - My wife can't walk as well the next day now

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    This is the best device i have used

    This is the best device i have used. I started with 4 inches.....and after 4 months i can proudly say i am a genuine 6 inches!!!!! My boyfriend is very happy with my new size....so i am going to stretch it even further....i think i should be able to reach 8 inches in 1 year. I will stop streching at 10 inches ,as my boyfriends arse can only take so much cock!!!!!!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Male Edge Basic - penis extender pro zvětšení penisu

    Male Edge Basic - penis extender pro zvětšení penisu

    S Male Edge penis extender můžete zvětšit svůj penis bez pilulek nebo chirurgického zákroku. Penis je delší a plnější již po několika použitích. Tento prodlužovač penisu využívá přirozenou, ale velmi účinnou techniku roztahování. Tato nechirurgická metoda zajišťuje působivý růst penisu, který byl klinicky testován a úspěšně prokázán.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: