Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Časový zámek Self Bondage

Zpravodaj

Uzamykatelný přepínač s časovým zámkem

Náš uzamykatelný kožený roubík na vlastní nošení má digitální časový zámek. Odložení roubíku je zabráněno až na 100 hodin. Tento roubík je bestsellerem v našem BDSM fetish shopu.

Více informací

1692/SL

k dispozici na

    Více informací

    Náš uzamykatelný kožený roubík na vlastní nošení má digitální časový zámek. Sundání roubíku je zabráněno až na 100 hodin. Tento roubík je bestsellerem v našem BDSM fetish shopu.

    Tato sada roubíků splní všechny vaše fantazie o sebemrskačství. Umožní vám bezpečně a dokonale se svázat - i bez partnera. Přiložený digitální časový zámek MEOBOND vás uvolní až po uplynutí nastaveného času. Tato sada roubíků umožňuje bezpečné sebepoutání. Konečně můžete prožít své dokonalé fantazie o roubíkovém svazování, protože časový zámek MEOBOND lze nastavit na minutu přesně, a to až na 100 hodin. Velmi snadné a bezpečné použití, naše sada roubíků splní to, o čem jste vždy snili.

    Sada roubíků pro sebesvazování se skládá z: 1 časového zámku MEOBOND Bondage Time Lock a uzamykatelného koženého roubíku.

    Výhody roubíku:

    Náš roubík lze bezpečně a "dekorativně" uzamknout na přední straně. Roubík je opatřen širokým koženým řemínkem; díky velkému počtu otvorů pro řemínky je jeho velikost nastavitelná a zaručuje pohodlné nošení. Kožený roubík je ukrytý za maskou na ústa. Roubík lze samozřejmě používat i bez časového zámku, případně lze časový zámek nahradit běžným visacím zámkem.

    Musím svého partnera požádat o svolení, než mu mohu dát roubík?

    Ano! Vzhledem k tomu, že roubík znemožňuje, aby jeho nositel Safeword nositeli zrušit bondage sezení, základem je velká důvěra a vzájemný respekt.

    Další podrobnosti

    • Roubík na sebe svazování pro zodpovědné dospělé
    • Díky digitálnímu časovému zámku MEOBOND je sebemrskačství snadné a bezpečné (stáhněte si prosím bezpečnostní pokyny)
    • Digitální BDSM časový zámek - zámek s funkcí časovače - elektronický zámek na sebesvazování
    • Elektronický časový zámek s ovládacími tlačítky a LCD displejem
    • Další podrobnosti o časovém zámku MEOBOND naleznete zde.
    • Mimořádně vysoká spokojenost zákazníků: 99,2 % našich profesionálních BDSM zákazníků by si tuto sadu roubíků objednalo znovu v našem bondage shopu.

     

    Stáhnout

    Bezpečnostní pokyny MEOBOND

    Bezpečnostní pokyny pro elektronický časový zámek MEOBOND

    Stáhnout (67.61k)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Tolles Gefühl so ausgeliefert zu sein

    Beide einzelnen Artikel, der Knebel und das programmierbare Bondage-Zeitschloss sind der Hammer. ZUSAMMEN sind sie einfach nur OBERHAMMERGEIL. Lässt sich einfach bedienen und das Zeitschloss Meobond funktioniert ohne Fehler und sehr zuverlässig.

      Napište vlastní recenzi

      Uzamykatelný přepínač s časovým zámkem

      Uzamykatelný přepínač s časovým zámkem

      Náš uzamykatelný kožený roubík na vlastní nošení má digitální časový zámek. Odložení roubíku je zabráněno až na 100 hodin. Tento roubík je bestsellerem v našem BDSM fetish shopu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      23 další položky ve stejné kategorii: