Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Roubík do úst

Zpravodaj

O Ring Gag

Vaše fantazie o BDSM a roubíku jsou docela ultimátní? Nadržený! Naše jsou také a my vám to dokážeme s dvojitým roubíkem O Ring "Deep Throat". Roubík s O-kroužkem udržuje ústa dokořán během bondáže, perfektně sedí, je uzamykatelný a lze ho odstranit pouze pomocí Top. Zde se dozvíte, jak roubík s O-kroužkem používat při bondáži a co všechno s ním můžete zažít!

Více informací

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Vaše fantazie o BDSM a roubíku jsou docela ultimátní? Horny/Perfect! Naše jsou také a my vám to dokážeme s dvojitým roubíkem O Ring "Deep Throat". Roubík s O-kroužkem udržuje ústa dokořán během bondáže, perfektně sedí, je uzamykatelný a lze jej odstranit pouze pomocí Top. Jak správně používat O Ring Gag během bondáže a co všechno s ním můžete zažít, se dozvíte zde!

     

    Jak používat roubík s O-kroužkem?

     

    Uzamykatelný roubík s O-kroužkem spolehlivě zajistí, že Bottom musí mít ústa dokořán. Díky dvojitým kroužkům nelze roubíkem pohybovat jazykem. Uzamykatelný pásek zajišťuje nejen to, že roubík s O-kroužkem dokonale sedí, ale také to, že roubík s O-kroužkem může sundat pouze Top! Co se pak otvorem roubíku O Ring Gag protlačí, záleží jen na Top, protože Bottom rozhodně nebude moci vyslovit žádné námitky. Co víc můžete od roubíku s O-kroužkem při bondáži očekávat?!

     

    Jaký je rozdíl mezi roubíkem O Ring a jakýmkoli jiným roubíkem?

     

    V bondage a sadomasochistické scéně je roubík fetišistický doplněk, který se partnerovi strčí do úst a obvykle se uzavře řemínkem na zátylku. Při použití roubíku již není možné, aby submisivní partner mluvil nebo vznášel námitky proti trestům svého dominantního bondážního partnera. Roubík s O-kroužkem spolehlivě zajistí, že Bottom bude poslušně mlčet a zároveň bude neustále orálně přístupný. Díky měkkému koženému řemínku je roubík s O-kroužkem obzvlášť pohodlný na nošení a neřeže do koutků úst. Řemínek lze pomocí přezky optimálně přizpůsobit obvodu hlavy a lze jej i uzamknout. Skvělý BDSM doplněk, který může Top během bondage sezení nápaditě využít. Dvojitý kroužek roubíku s O-kroužkem lze samozřejmě použít i jako velmi těsný kroužek na penis. Vaší roubíkové fantazii se meze nekladou. Tento roubík s O-kroužkem je oblíbenou vychytávkou v internetovém obchodě MEO BDSM.

     

    Mohu s roubíkem s O-kroužkem provozovat orální sex?

    Můžete! Objevte dobře střežené tajemství mnoha zadků a s ním i potěšení z kouření Pánova penisu až do "hlubokého hrdla" - dokonce i během bondáže. S EZ2SUCK deep throat Spray od MEO® spolknete jeho penis hlouběji než kdykoli předtím, protože úžasný sprej potlačuje dávicí reflex.

     

    Jak čistit roubík s O-kroužkem?

     

    Dvojitý kroužek lze oddělit od koženého řemínku s nastavitelnou velikostí a po orálním sexu jej snadno vyčistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Je O Ring Gag roubík pro začátečníky?

     

    V našem obchodě s bondáží máme mnoho BDSM roubíků, a to jak roubíky pro začátečníky, tak roubíky pro zkušené subíky. V našem online katalogu najdete roubíky s kuličkami a roubíky z kůže, roubíky ze silikonu, roubíky z gumy, roubíky z latexu a dokonce i roubíky z oceli. Profesionálové zde najdou také postroje na hlavu s roubíky nebo nafukovací roubíky. Nafukovací roubík je však vhodný pouze pro zkušené uživatele.

     

    Mohu kombinovat roubík s O-kroužkem s jinými bondage pouty?

    Ano, roubík s O-kroužkem můžete samozřejmě používat v kombinaci s jinými bondage pouty - pokud se to Top líbí. Většina našich zákazníků používá roubík O Ring s našimi uzamykatelnými koženými pouty na ruce a kotníky. Roubík O Ring Gag, podobně jako neprůhledná maska, dodává bondáži nový rozměr a může působit jako vzrušující doplněk.

    Kde si mohu O Ring Gag koupit?

    Velký výběr roubíků s roubíkovou koulí najdete zde na www.meo.de. Můžete očekávat širokou nabídku roubíků do úst, bondage pout a dalších BDSM doplňků. Pokud si stále nejste jisti nákupem roubíku, měli byste se nejprve podívat na naše roubíky pro začátečníky. Zkušení BDSM profesionálové ocení náš roubík s postrojem na hlavu nebo roubík se svorkami na bradavky.

     

    Musím se svého submisivního partnera předem zeptat, zda mu mohu dát roubík?

     

    Rozhodně to doporučujeme. Vzhledem k tomu, že roubík s O-kroužkem znemožňuje svému nositeli vyslovit vaše předem domluvené "bezpečné slovo", které by přerušilo bondage sezení, je základem velká důvěra a vzájemný respekt. Zásadně platí, že všechny bondage praktiky by měly být prováděny výhradně po vzájemné dohodě. Abyste při bondage hře na hrdiny nepřekročili partnerovy hranice, měli byste si s ním předem promluvit o tom, co se vám oběma líbí a zda použití roubíku připadá v úvahu pro vás oba.

     

    Více informací:

     

    • Vhodné pro BDSM: roubík s O-kroužkem
    • Uzamykatelný roubík pro začátečníky i pokročilé hráče
    • Materiál: veganská PU kůže, kov
    • Vnitřní průměr kroužků: 3 cm a 4 cm
    • Vnější průměr kroužků: 3,8 cm a 4,8 cm
    • Popruh na hlavu s nastavitelnou sponou
    • Ideální pro hluboké krčení a nucené krmení
    • Barva: černá/červená/stříbrná
    • Značka MEO® inspiruje BDSM komunitu. Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo zkušený profesionál, v rozsáhlé nabídce produktů MEO ® si najde něco každý milovník bondage. Spektrum sahá od lechtivých pomůcek až po kvalitní bondážní provazy, kožená pouta na bondage, výkonné pádla a svorky na bradavky pro intenzivní bolestivé podněty.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    O Ring Gag

    O Ring Gag

    Vaše fantazie o BDSM a roubíku jsou docela ultimátní? Nadržený! Naše jsou také a my vám to dokážeme s dvojitým roubíkem O Ring "Deep Throat". Roubík s O-kroužkem udržuje ústa dokořán během bondáže, perfektně sedí, je uzamykatelný a lze ho odstranit pouze pomocí Top. Zde se dozvíte, jak roubík s O-kroužkem používat při bondáži a co všechno s ním můžete zažít!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: