Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Časový zámek Self Bondage

Zpravodaj

BDSM obojek uzamykatelný kožený - Self Bondage

Náš uzamykatelný obojek BDSM je ideální volbou pro každého, kdo hledá nejkvalitnější obojek SM. Náš obojek je vyroben z vysoce kvalitní kůže a má uzamykatelnou přezku, takže nabízí pohodlné a bezpečné nošení, které je ideální pro bondáž krku a BDSM.

Více informací

1695/SL

k dispozici na

    Více informací

    MEO - dokonalý uzamykatelný obojek BDSM z vysoce kvalitní kůže!

    Náš uzamykatelný obojek BDSM je ideální volbou pro každého, kdo hledá nejkvalitnější obojek SM. Náš obojek, vyrobený z vysoce kvalitní kůže a vybavený uzamykatelnou sponou, nabízí pohodlné a bezpečné nošení, které je ideální pro bondáž krku a BDSM.

    Náš obojek pro otroky je uzamykatelný visacím zámkem nebo elektronickým časovým zámkem, abyste zajistili, že váš Sub nebo otrok nebude mít šanci si jej sundat dříve, než mu to dovolíte.

    Jako přední BDSM obchod nabízíme širokou škálu uzamykatelných BDSM obojků, které jsou ideální pro vaše bondage nebo self-bondage sezení. S našimi časovými zámky, časovači bondáže a uzamykatelnými přezkami můžete přesně naplánovat a kontrolovat délku vašich BDSM hrátek.

    Náš uzamykatelný obojek nebo obojek s uzamykatelnou přezkou je ideální pro zkušené milovníky BDSM, kteří hledají dokonalý bondážní doplněk. Náš časový zámek pro samovazbu vám dává svobodu prožívat své fantazie, aniž byste se museli spoléhat na partnera.

    Pořiďte si náš uzamykatelný BDSM obojek hned teď a zažijte svobodu a kontrolu, kterou pro své BDSM sezení potřebujete. Objevte naši širokou nabídku BDSM a bondage doplňků v našem BDSM obchodě a nechte své fantazie, aby se konečně staly skutečností!

    S tímto BDSM obojkem se vaše sny o sebemrskačství stanou skutečností, protože uzamykatelný kožený obojek lze díky digitálnímu časovému zámku bezpečně uzamknout až na 100 hodin.

     

    S touto sadou se všechny vaše self-bondage fantazie stanou skutečností. Umožní vám bezpečně a dokonale se svázat - i bez partnera. Digitální časový zámek MEOBOND vás uvolní až po uplynutí nastaveného času. Umožňuje bezpečné svazování. Konečně můžete prožívat své nejtajnější fantazie, protože časový zámek MEOBOND lze nastavit na minutu přesně, a to až na 100 hodin. Snadno se používá a je bezpečný, zajišťuje to, o čem jste vždy snili.

     

    Sada obsahuje: 1 bondage časový zámek MEOBOND a uzamykatelný kožený obojek.

     

    Další popis produktu: Sada obsahuje: - poutko na nošení, - poutko na nošení, - poutko na nošení, - poutko na nošení:

     

    Kolekce MEO je vyrobena s citem a důrazem na detail, od kůže až po poslední šev. Kůže našeho bondage obojku "BLACK BERLIN" byla obzvlášť dlouho frézována, aby získala svou měkkost a vysoký komfort nošení.

    Další podrobnosti: Je vybaven třemi pevnými D-kroužky. Velikostně nastavitelný horní řemen jsme vybavili uzamykatelnými přezkami z poniklované oceli.

    Uzamykatelný obojek: Velikost: 45 cm délka x 5,5 cm šířka

     

    Více informací:

     

    • Sada pro samovazbu pro zodpovědné dospělé
    • Díky digitálnímu časovému zámku MEOBOND je samobondáž snadná a bezpečná (stáhněte si prosím bezpečnostní pokyny)
    • Digitální BDSM časový zámek - zámek s funkcí časovače - elektronický bondage zámek
    • Elektronický časový zámek s ovládacími tlačítky a LCD displejem
    • Další podrobnosti o časovém zámku MEOBOND naleznete zde.

    Stáhnout

    Bezpečnostní pokyny MEOBOND

    Bezpečnostní pokyny pro elektronický časový zámek MEOBOND

    Stáhnout (67.61k)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Tolle Qualität und ein tolles Gefühl

    Das Lederhalsband ist in einer wirklich sehr hohen Qualität und das Zeitschloss arbeitet sehr zuverlässig und präzise. Es ist einfach ein ganz tolles Gefühl so hilflos ausgeliefert zu sein.

      Napište vlastní recenzi

      BDSM obojek uzamykatelný kožený - Self Bondage

      BDSM obojek uzamykatelný kožený - Self Bondage

      Náš uzamykatelný obojek BDSM je ideální volbou pro každého, kdo hledá nejkvalitnější obojek SM. Náš obojek je vyroben z vysoce kvalitní kůže a má uzamykatelnou přezku, takže nabízí pohodlné a bezpečné nošení, které je ideální pro bondáž krku a BDSM.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      23 další položky ve stejné kategorii: