Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Spandexové masky

Zpravodaj

Červená fetiš maska - spandexová maska s otvory pro ústa a oči

Ústa a oči byly z této BDSM masky vynechány a zajišťují, že ji můžete používat bez paniky. Pokud si přejete, můžete oči zavřít páskou přes oči a ústa roubíkem.

Více informací

2472/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Ústa a oči byly z této BDSM masky vynechány a zajišťují, že ji můžete používat bez paniky. Pokud chcete, můžete oči zavřít páskou přes oči a ústa roubíkem.

     

    Naše ručně vyráběná BDSM maska ze spandexu inspiruje obzvlášť pečlivým zpracováním a vysokým komfortem nošení. Vysoce elastický, prodyšný materiál je tak příjemně lehký na kůži, že spandexovou BDSM masku můžete bez obav nosit dlouho.

     

    Kritéria pro výběr BDSM masky:

     

    V internetovém obchodě BDSM www.meo.de nabízí MEO ® celou řadu masek v různých provedeních. Vyrábíme BDSM masky z kůže, latexu a spandexu. Nabízíme také velký výběr plynových masek. U BDSM masek ze spandexu si můžete vybrat mezi různými modely, jako jsou červené nebo černé masky, masky s otvory pro oči, BDSM masky s otvory pro ústa, neprůhledné BDSM masky a mnoho dalšího.

     

    Jaké jsou výhody BDSM masky ze spandexu ve srovnání s maskami z latexu, kůže nebo gumové masky?

     

    Díky vláknům propouštějícím vzduch nehrozí, že by se někdo kdykoli zadýchal nebo zpanikařil, což ocení zejména začátečníci v BDSM.

     

    Mohu BDSM masku nosit delší dobu?

     

    Diskrétně se třpytící materiál se dokonale přizpůsobí konturám hlavy, takže maska BDSM vždy perfektně sedí. Jelikož je námi používaný spandex navíc mimořádně rozměrově stálý, maska BDSM se nevytahuje ani při častém nošení.

     

    Mohu masku BDSM kombinovat s jinými bondage výrobky?

     

    Jakmile se zavřou oči, zostří se všechny ostatní smysly a dotek a podněty jsou vnímány ještě intenzivněji. Napětí navíc zvyšuje skutečnost, že nevidíte, co přesně s vámi dominantní partner hodlá dělat. BDSM masku můžete samozřejmě použít v kombinaci s našimi dalšími bondage produkty, jako je roubík, pružinové lechtadlo, pouta nebo pouta na kotníky. BDSM maska dodává hře mezi dominancí, podřízením se a rozkoší, deaktivaci smyslů, nový rozměr a lze ji použít jako vzrušující doplněk k dalším bondage výrobkům z našeho obchodu s bondáží.

     

    Jak se BDSM maska čistí?

     

    Pro čištění můžete masku BDSM jednoduše vložit do pračky (program pro ruční praní na 30 stupňů).

     

    Více informací:

     

    • Více informací o BDSM masce: Červená BDSM maska - Bondage Hood in Spandex
    • Materiál: Spandex
    • prodyšný
    • vysoký komfort nošení
    • rozměrově stálý a pružný
    • diskrétní lesk
    • Lze prát v pračce na 30
    • Barva: červená
    • Bondage Shop Highlight na MEO

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    A Mask of Mystery and Comfort – 5 stars

    For those moments when anonymity heightens the thrill, the BDSM mask from Meo is an absolute game-changer. I recently tried it out and found it to be both an exhilarating and comfortable experience. The mask's design, with openings for the eyes, struck a perfect balance for me. It allows the wearer to fully take in the surroundings, relishing every moment, without revealing their identity. There's something uniquely captivating about maintaining that sense of mystery while still being able to watch and engage in the moment.

    Handcrafted excellence is evident in every stitch of this Spandex mask. The meticulous craftsmanship ensures that the mask not only looks good but also feels incredibly soft and comfortable against the skin. I was genuinely surprised by the high level of comfort – the breathable, stretchy material made me feel almost like I wasn't wearing anything on my face. This allowed me to indulge in longer sessions without feeling any discomfort or the need to adjust the mask.

    In my collection of BDSM accessories, this mask has quickly become a favorite. For anyone looking to add an element of anonymity to their intimate encounters, while prioritizing comfort and quality, this is the mask to go for. It truly redefines the experience, making it both mysterious and deeply immersive.

    - Naomi, Jerusalem

      Hodnocení 

      Ganz super Qualität

      Sitzt wie angegossen und ich liebe die "perverse" Optik wenn mein Freund beim Sex die Maske trägt

        Hodnocení 

        Amazing

        I have a couple of these and another one with just the mouth hole. They are great for anonymous sex, spend a lot of times in hotels for work and love a guy to turn up, pick this up by the door and pop it on then come in and have sex.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Spandex hood

        It's a perfect fit for both myself and my partner. Having lots of fun using it.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Červená fetiš maska - spandexová maska s otvory pro ústa a oči

        Červená fetiš maska - spandexová maska s otvory pro ústa a oči

        Ústa a oči byly z této BDSM masky vynechány a zajišťují, že ji můžete používat bez paniky. Pokud si přejete, můžete oči zavřít páskou přes oči a ústa roubíkem.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        16 další položky ve stejné kategorii: