Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Moderní pásy cudnosti

Zpravodaj

Pás cudnosti NoPacha Servant

Pás cudnosti NoPacha ® Servant představuje významnou inovaci v oblasti pásů cudnosti, protože nabízí možnost připevnit dildo přímo k pásu cudnosti. Tento promyšlený konstrukční prvek výrazně rozšiřuje tradiční funkci pásu cudnosti a dodává mu všestrannost.

Více informací

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Velmi omezující pás cudnosti NoPacha® Servant pro muže slouží především k zajištění sexuální abstinence muže a k tomu, aby mu zabránil v masturbaci nebo pohlavním styku. Pás cudnosti je oblíbeným BDSM doplňkem a často se používá ve scénářích dominance a submisivity, kdy dominantní partner přebírá kontrolu nad sexuálními aktivitami a penisem submisivního partnera. V našem videu se můžete seznámit s pásem cudnosti NoPacha ® Servant!

    Tajná zbraň pro milovníky dominance: NoPacha Servant - dokonalý pás cudnosti s něčím navíc!

    Pás cudnosti NoPacha ® Servant představuje významnou inovaci v oblasti pásů cudnosti, protože nabízí možnost připevnit dildo přímo k pásu cudnosti. Tento promyšlený konstrukční prvek výrazně rozšiřuje tradiční funkci pásu cudnosti a dodává mu všestrannost. Pás cudnosti NoPacha ® Servant umožňuje submisivnímu muži i jeho partnerce ponořit se do různých rolových her a scénářů. Možnost volby mezi třemi různými barvami dilda (v barvě kůže, černé nebo červené) a dvěma různými délkami (5 cm a 9 cm) nabízí také individuální možnosti provedení. Tento inovativní přístup k designu pásu cudnosti otevírá celou řadu nových možností a zážitků.

    Pás cudnosti NoPacha ® Servant nabízí individuální přizpůsobení všem potřebám. Je k dispozici ve čtyřech různých velikostech, aby si každý muž mohl najít tu, která mu dokonale padne. V závislosti na pohodlí a anatomii si můžete vybrat mezi kroužky na penis o vnitřním průměru 40 mm, 45 mm, 50 mm nebo 53 mm. To zajišťuje nejen optimální pohodlí při nošení, ale také jistotu, že pás cudnosti pevně a bezpečně přilne k jakékoli velikosti penisu.

    Pás cudnosti s přidanou hodnotou: zjistěte, jak NoPacha Servant otevírá nové dimenze potěšení!

    • Kontrola a podřízení: Ve vztahu BDSM může dominantní partner používat pás cudnosti jako prostředek kontroly submisivního partnera. Prostřednictvím pásu cudnosti může dominantní partner kontrolovat sexuální svobodu a vzrušení submisivního partnera.
    • Tease & popírání: Pás cudnosti lze použít jako dokonalý doplněk pro Tease & popírací scénáře, kdy je muž sexuálně vzrušený, ale není přiveden k orgasmu.
    • Hra s cudností: Některé páry si užívají hru s cudností jako takovou, kdy muž zůstává po určitou dobu cudný.
    • Zvýšené očekávání: Nošení pásu cudnosti může zvýšit očekávání a touhu po sexuálním uvolnění, což může vést k intenzivnějším orgasmům, když je pás cudnosti konečně sundán.
    • Bezpečnost a hygiena: Dobře navržený pás cudnosti, jako je NoPacha® Servant, je bezpečný. Lze jej snadno čistit, aby byla zajištěna hygiena.


    Pro submisivní muže:

    • Zatímco muž nosí pás cudnosti a sám tak zůstává cudný, dildo může dominantní partnerce poskytnout dodatečnou stimulaci.
    • Výměna rolí: Přiložené dildo lze použít pro hraní rolí, kdy pasivní muž přebírá sexuálně aktivní roli, zatímco sám zůstává cudný.
    • Rozmanitost výběru: Díky možnosti výběru mezi třemi barvami a dvěma délkami dilda si dominantní partner může vybrat dildo podle svých preferencí.


    Pro přísnou milenku nebo dominantního pána:

    • Připevnění dilda k pásu cudnosti pasivního partnera může být výrazným projevem dominance a kontroly. Paní nebo pán může určovat, kdy a jak bude dildo použito.
    • Různorodost her: Paní nebo pán mohou dildo používat k různým hrám a scénářům, ať už k uspokojení vlastních potřeb, nebo jen jako další psychologický stimul.
    • Možnost přizpůsobení: Možnost zvolit si barvu a velikost dilda umožňuje milence nebo pánovi vytvořit si zážitek zcela podle vlastních představ.


    Ideální doplněk pro tzv. dojení:

    Milking v kontextu BDSM se milkingem rozumí technika, při níž se speciální masáží stimuluje mužská prostata, často s cílem dosáhnout orgasmu bez přímé stimulace penisu. Toho lze dosáhnout buď vnější masáží perinea, nebo vnitřní stimulací prostaty přes konečník. Jedná se o typ stimulace, který se zaměřuje jak na potěšení, tak na kontrolu, a často se používá ve scénářích dominance a podřízení. Jde o to, že aktivní, "dojící" partner má plnou kontrolu nad orgasmem pasivního partnera. Během dojení může být penis uzavřen v pásu cudnosti NoPacha Servant, aby se zajistilo, že nedojde k žádné přímé stimulaci.

    Celkově pás cudnosti NoPacha ® Servant posouvá hranice možného a nabízí párům zcela nový rozměr mužské cudnosti.

    Více informací:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Je recommande sans souci cet article

    Utilisé sur des périodes de 1 semaine. Aucun problème et confortable. La societe MEO est également joignable et reactive. Je recommande sans souci cet article

      Hodnocení 

      Thank you from Norway

      As a male slave, I am thrilled with the chastity belt. It allows my mistress complete control over my sexual activities and my worthless little dick. The ability to attach a dildo directly to the chastity belt adds a new dimension to chastity. The design opens up new, exciting role-playing and scenarios. The quality and workmanship of the chastity belt is first class and designed with great attention to detail. As a lover of submission, this chastity belt has exceeded my expectations. It perfectly fulfills its function of ensuring sexual abstinence while allowing for new, intense experiences. I can recommend the chastity belt to all who have a desire for erotic adventure and control over their sexual activities. This chastity belt is definitely the secret weapon for lovers of dominance! Kudos also to MEO for the high quality and discreet shipping. The chastity belt has taken our life to a new level and I can't wait to have more exciting experiences with it.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Absolut der Hammer

      Ein Muss für jeden devoten Mann! Dieser KG ist im Zusammenspiel mit dem Aufsteck-Dildo wirklich das Nonplus-Ultra.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Pás cudnosti NoPacha Servant

      Pás cudnosti NoPacha Servant

      Pás cudnosti NoPacha ® Servant představuje významnou inovaci v oblasti pásů cudnosti, protože nabízí možnost připevnit dildo přímo k pásu cudnosti. Tento promyšlený konstrukční prvek výrazně rozšiřuje tradiční funkci pásu cudnosti a dodává mu všestrannost.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: