Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Hydro pumpy Bathmate

Zpravodaj

Hydro 7 Penis Pump - červená BATHMATE

Objevte Hydro 7 od BATHMATE, jednu z nejlepších pump na penis na světě. Nejprodávanější značka pro zvětšení penisu k tomu má dobrý důvod, protože tento inovativní výrobek splňuje to, co slibuje: extrémní zvětšení velikosti během okamžiku! Pumpa na penis Hydro 7 nejenže řeší problémy s erekcí, ale díky ní můžete prakticky sledovat, jak se váš penis zvětšuje.

Více informací

2864/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Objevte Hydro 7 od společnosti BATHMATE, jednu z nejlepších pump na penis na světě. Nejprodávanější značka pro zvětšení penisu k tomu má dobrý důvod, protože tento inovativní výrobek splňuje to, co slibuje: extrémní nárůst velikosti v nejkratším možném čase! Pumpa na penis Hydro 7 nejenže řeší problémy s erekcí, ale také vám umožní prakticky sledovat, jak se váš penis zvětšuje.

     

    BATHMATE Hydro, vynalezená ve Velké Británii, je vysoce účinná, patentovaná pumpa na penis. S touto pumpou můžete konečně dosáhnout SKUTEČNÝCH VÝSLEDKŮ, a to jak v délce, tak v průměru vašeho penisu.

     

    Pumpy na penis od společnosti BATHMATE pracují s vodou ve válci. Na rozdíl od běžných "suchých" pump na penis se pokožka může lépe roztáhnout, když je obklopena teplou vodou. Při pravidelném používání se cévy v penisu zvětšují, což umožňuje lepší průtok krve. Díky tomu dosahujete lepších výsledků a penis roste mnohem rychleji.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: V případě, že se penis nachází v blízkosti penisu, je možné jej používat i v případě, že se jedná o penis, který se nachází v blízkosti:

     

    • Klinicky certifikovaný bezpečný výkon.
    • Působivé výsledky při pravidelném používání.
    • Výrazné zlepšení osobního a sexuálního sebevědomí.
    • Maximální sexuální výkon a trvalá síla.
    • Bojuje proti předčasné ejakulaci a následkům erektilní dysfunkce.
    • Tato pumpa na penis se dokonale hodí, pokud je velikost vašeho ztopořeného penisu mezi 13 - 18 cm na délku a méně než 16,5 cm.

     

    Čím je pumpa na penis Hydro 7 tak výjimečná?

     

    Patentovaná pumpa na penis je hydroterapeutický systém pro účinný a trvalý trénink penisu. Jemný "trénink" zajišťuje výrazně delší penis a mnohem tvrdší erekci. Pumpa se naplní teplou vodou a přitlačením pumpy k tělu se vytvoří podtlak. Tento uvolňující a ke tkáním šetrný podtlak rozšiřuje penisový dřík, trénuje penis a zlepšuje potenci. Erekce se stává znatelně intenzivnější a zvětšuje se také délka penisu. Měřící stupnice zajišťuje optimální kontrolu tréninku. S bezpečnostním ventilem pro bezpečné použití.

     

    Jak Hydro Pump od společnosti BATHMATE funguje?

     

    Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků zvětšení penisu, jednoduše naplňte válec teplou vodou a umístěte jej na penis tak, aby již voda nevytékala. Podržte pumpu na penisu přibližně 5 minut, poté uvolněte tlak a proces zopakujte podruhé. Při pravidelném používání to vede k výraznému zlepšení tvrdosti a velikosti erekce.

     

    Muži po celém světě jsou nadšeni! Více než 10 milionů spokojených zákazníků se nemůže mýlit. Zažijte bezkonkurenční růst velikosti penisu! Máme pro vás dokonalou hydropumpu.

     

    Vyberte si z našich tří řad BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: Jemná, snadno použitelná pumpa, ideální pro začátečníky.
    • Bathmate Hydromax: Nejoblíbenější pumpa na penis na světě, se kterou je spokojeno 92 % uživatelů!
    • Bathmate HydroXtreme: Bezkonkurenční výkon pumpy na penis a extrémní výsledky.

     

    Doporučené příslušenství:

     

    • Hygienický sprej: Po použití vyčistěte pomocí spreje VERYCLEAN.
    • "Extreme Delay Krém": "Extreme Cream" - extrémní krém, který je určen pro extrémní výkony, a který je určen pro extrémní výkony: Před použitím a po použití masírujte penis naším vysoce intenzivním koncentrátem.
    • "Bathmate Shower Strap": Sprchový pásek pro větší pohodlí při používání pumpy na penis ve sprše.
    • "Bathmate Trim": Dobíjecí intimní holicí strojek pro osobní hygienu. Pomáhá udržet vaši pumpu na penis absolutně pevnou, aniž by vám překážely intimní chloupky.
    • "Barbarian Power Ring": Kroužek na penis, který zlepšuje velikost penisu a sílu erekce a zajišťuje intenzivnější orgasmy.

     

    Další podrobnosti: Vhodné pro erekční penis:

     

    • Profesionální pumpa na penis od společnosti BATHMATE
    • Pozoruhodné zvětšení velikosti, obvykle do jednoho měsíce.
    • Lepší erekce a sexuální energie.
    • Garance spokojenosti.
    • Dlouhodobé zlepšení délky a obvodu penisu.
    • Jemný, ale velmi účinný tlak hydropumpy.
    • Materiál: polykarbonát, TPE, PVC - vše bez ftalátů.
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo.
    • Záruka kvality: Pumpy na penis BATHMATE jsou vyráběny výhradně ve Velké Británii. Pro všechny součásti jsou použity pouze materiály nejvyšší kvality a splňují přesné specifikace. Penisové pumpy jsou podrobovány nejpřísnějším testům a zkouškám ve speciální zkušební laboratoři. Simuluje se například 100 000 cyklů použití, což odpovídá 3 letům běžného používání.
    • Chráněno celosvětovými patenty, registrovanými vzory a ochrannými známkami.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Nur noch Pumpen mit Wasser

    Dadurch, dass die Penispumpe mit Wasser verwendet wird ist das pumpen viel angenehmer, als bei "trockenen" Pumpen

      Hodnocení 

      Che dispositivo fantastico

      Quando lo tiri fuori dalla scatola, sembra un po 'grande e ruvido. Il fondo in gomma a coste, è un po 'industriale ed ero preoccupato se sarebbe stato troppo largo per me per ottenere una buona tenuta sottovuoto. Sono saltato nella vasca, mi sono rilassato, mi sono rasato completamente e ho lasciato che il Barhmate si pulisse e alla giusta temperatura. L'inserimento è stato davvero facile e dopo una pompa, c'è stata subito un'aspirazione abbondante. Il mio pene era dritto ed era più grande del solito. Si sente benissimo. Un po 'di lubrificante è utile per assicurarti che il tuo pene sia dentro bene e dritto.

        Hodnocení 

        The Bathmate hydro pump is so great

        I couldn’t be any happier with the results I’ve been getting. Bathmate really has made me more confident thank you.

          Napište vlastní recenzi

          Hydro 7 Penis Pump - červená BATHMATE

          Hydro 7 Penis Pump - červená BATHMATE

          Objevte Hydro 7 od BATHMATE, jednu z nejlepších pump na penis na světě. Nejprodávanější značka pro zvětšení penisu k tomu má dobrý důvod, protože tento inovativní výrobek splňuje to, co slibuje: extrémní zvětšení velikosti během okamžiku! Pumpa na penis Hydro 7 nejenže řeší problémy s erekcí, ale díky ní můžete prakticky sledovat, jak se váš penis zvětšuje.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          19 další položky ve stejné kategorii: