Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Hydro pumpy Bathmate

Zpravodaj

Hydro 7 Penis Pump - modrá BATHMATE

Vždycky jste o tom snili: trvalé zvětšení penisu - získejte až 10 cm na délku, 30 % tloušťky a 40 % hmotnosti! To vše slibuje inovativní systém od společnosti BATHMATE s pumpou na penis Hydro 7, která funguje zcela jinak než ostatní pumpy na zvětšení penisu.

Více informací

2859/00

179,90 €


-20,00 €

159,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Vždycky jste o tom snili: trvalé zvětšení penisu - získejte až 10 cm na délku, 30 % na tloušťku a 40 % na hmotnost! To vše slibuje inovativní systém od společnosti BATHMATE s pumpou na penis Hydro 7, která funguje zcela jinak než ostatní pumpy na zvětšení penisu.

     

    Pumpa BATHMATE Hydro, vynalezená ve Velké Británii, je vysoce účinná, patentovaná pumpa na penis. S touto pumpou můžete konečně dosáhnout SKUTEČNÝCH VÝSLEDKŮ, a to jak v délce, tak v průměru vašeho penisu.

     

    Pumpy na penis od společnosti BATHMATE pracují s vodou ve válci. Na rozdíl od běžných "suchých" pump na penis se pokožka může lépe roztáhnout, když je obklopena teplou vodou. Při pravidelném používání se cévy v penisu zvětšují, což umožňuje lepší průtok krve. Díky tomu dosahujete lepších výsledků a penis roste mnohem rychleji.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: V případě, že se penis nachází v blízkosti penisu, je možné jej používat i v případě, že se jedná o penis, který se nachází v blízkosti:

     

    • Klinicky certifikovaný bezpečný výkon.
    • Působivé výsledky při pravidelném používání.
    • Výrazné zlepšení osobního a sexuálního sebevědomí.
    • Maximální sexuální výkon a trvalá síla.
    • Bojuje proti předčasné ejakulaci a následkům erektilní dysfunkce.
    • Tato pumpa na penis se dokonale hodí, pokud je velikost vašeho ztopořeného penisu mezi 13 - 18 cm na délku a méně než 16,5 cm.

     

    Čím je pumpa na penis Hydro 7 tak výjimečná?

     

    Patentovaná pumpa na penis je hydroterapeutický systém pro účinný a trvalý trénink penisu. Jemný "trénink" zajišťuje výrazně delší penis a mnohem tvrdší erekci. Pumpa se naplní teplou vodou a přitlačením pumpy k tělu se vytvoří podtlak. Tento uvolňující a k tkáním šetrný podtlak rozšiřuje penisový dřík, trénuje penis a zlepšuje potenci. Erekce se stává znatelně intenzivnější a zvětšuje se také délka penisu. Měřící stupnice zajišťuje optimální kontrolu tréninku. S bezpečnostním ventilem pro bezpečné použití.

     

    Jak Hydro Pump od společnosti BATHMATE funguje?

     

    Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků zvětšení penisu, jednoduše naplňte válec teplou vodou a umístěte jej na penis tak, aby již voda nevytékala. Podržte pumpu na penisu přibližně 5 minut, poté uvolněte tlak a proces zopakujte podruhé. Při pravidelném používání to vede k výraznému zlepšení tvrdosti a velikosti erekce.

     

    Muži po celém světě jsou nadšeni! Více než 10 milionů spokojených zákazníků se nemůže mýlit. Zažijte bezkonkurenční růst velikosti penisu! Máme pro vás dokonalou hydropumpu.

     

    Vyberte si z našich tří řad BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: Jemná, snadno použitelná pumpa, ideální pro začátečníky.
    • Bathmate Hydromax: Nejoblíbenější pumpa na penis na světě, se kterou je spokojeno 92 % uživatelů!
    • Bathmate HydroXtreme: Bezkonkurenční výkon pumpy na penis a extrémní výsledky.

     

    Doporučené příslušenství:

     

    • Hygienický sprej: Po použití vyčistěte pomocí spreje VERYCLEAN.
    • "Extreme Delay Krém": "Extreme Cream" - extrémní krém, který je určen pro extrémní výkony, a který je určen pro extrémní výkony: Před použitím a po použití masírujte penis naším vysoce intenzivním koncentrátem.
    • "Bathmate Shower Strap": Sprchový pásek pro větší pohodlí při používání pumpy na penis ve sprše.
    • "Bathmate Trim": Dobíjecí intimní holicí strojek pro osobní hygienu. Pomáhá udržet vaši pumpu na penis absolutně pevnou, aniž by vám překážely intimní chloupky.
    • "Barbarian Power Ring": Kroužek na penis, který zlepšuje velikost penisu a sílu erekce a zajišťuje intenzivnější orgasmy.

     

    Další podrobnosti: Vhodné pro erekční penis:

     

    • Profesionální pumpa na penis od společnosti BATHMATE
    • KLIKNĚTE ZDE a přečtěte si podrobnou recenzi.
    • Pozoruhodné zvětšení velikosti, obvykle do jednoho měsíce.
    • Lepší erekce a sexuální energie.
    • Garance spokojenosti.
    • Dlouhodobé zlepšení délky a obvodu penisu.
    • Jemný, ale velmi účinný tlak hydropumpy.
    • Materiál: polykarbonát, TPE, PVC - vše bez ftalátů.
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo.
    • Záruka kvality: Pumpy na penis BATHMATE jsou vyráběny výhradně ve Velké Británii. Pro všechny součásti jsou použity pouze materiály nejvyšší kvality a splňují přesné specifikace. Penisové pumpy jsou podrobovány nejpřísnějším testům a zkouškám ve speciální zkušební laboratoři. Simuluje se například 100 000 cyklů použití, což odpovídá 3 letům běžného používání.
    • Chráněno celosvětovými patenty, registrovanými vzory a ochrannými známkami.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    BATHMATE

    All'inizio era scomodo e non ben descritto come rilasciare la pressione dalla pompa del pene. Ho scoperto solo dopo alcuni giorni qui che devi premere la parte superiore. Una volta capito, ho pensato che questo prodotto fosse eccellente. È possibile controllare la pressione della pompa in una certa misura ed è molto facile da usare. Il libretto in dotazione fornisce buone informazioni su come farlo e include una guida su come utilizzarlo al meglio. Consiglio questo prodotto a molte persone. Ovviamente leggere il libretto prima di usarlo.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I can see a little boost in Daddy's erect girth

    The most adventurous thing we did with our Bathmate Hydromax has been to use it in a sink, filling it with warm water, before a quickie at Daddy's desert office, late in the evening when he was there alone trying to finish working on an important project...

    After three weeks of more or less constant use, following the directions, I can see a little boost in Daddy's erect girth, but I can't say if it's a consequence of the stronger erections or not. Of course he sees less midway performance letdowns come in the way of our intimacy and the act of pumping gives him an instant erection, even if he's not at his best shape.

    Read full review: https://missdollreviews.wixsite.com/sextoyreviews/blog/bathmate-hydromax-x30-from-meo.d

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Bathmate

    Produit recu ojourduit teste sou la douche se soir super pour un promie essai elle a double de largeur avoir pour la longuer appre

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Groß, dick und prall

    Nach der Anwendung hat man ein schönes, dickes, pralles Teil.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    DIE BESTE PUMPE DIE ES GIBT

    EINE DER BESTEN INVESTITIONEN DIE ICH JE GEMACHT HABE.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Harder erections and much more intense orgasms

    I have been using the bathmate for about a month. I have seen some growth in girth. The first thing I have noticed is, harder erections and much more intense orgasms. Patience is the key. Like working out, this has to be a lifestyle change.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Hydro 7 Penis Pump - modrá BATHMATE

    Hydro 7 Penis Pump - modrá BATHMATE

    Vždycky jste o tom snili: trvalé zvětšení penisu - získejte až 10 cm na délku, 30 % tloušťky a 40 % hmotnosti! To vše slibuje inovativní systém od společnosti BATHMATE s pumpou na penis Hydro 7, která funguje zcela jinak než ostatní pumpy na zvětšení penisu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    19 další položky ve stejné kategorii: