Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Hydro pumpy Bathmate

Zpravodaj

Hydromax 5 Penis Pump - červená od BATHMATE

Červená pumpa na penis Hydromax 5 od společnosti BATHMATE dokáže zázraky pro trvalé zvětšení penisu! Muži na účinek inovativní pumpy Hydropump přísahají, přesvědčte se o tom i vy.

Více informací

2872/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Červená pumpa na penis Hydromax 5 od společnosti BATHMATE dokáže zázraky pro trvalé zvětšení penisu! Muži na účinek této inovativní hydropumpy přísahají, tak proč se o tom nepřesvědčit na vlastní oči?

     

    Hydropumpa BATHMATE, vyvinutá ve Velké Británii, je vysoce účinná patentovaná pumpa na penis. S touto pumpou konečně dosáhnete skvělých výsledků, a to jak v délce penisu, tak v jeho průměru.

     

    Pumpy na penis od společnosti BATHMATE pracují s vodou ve válci. Na rozdíl od běžných "suchých" pump na penis se pokožka může lépe roztáhnout, když je obklopena teplou vodou. Při pravidelném používání se cévy v penisu zvětšují, což umožňuje lepší průtok krve. Díky tomu dosahujete lepších výsledků a penis roste mnohem rychleji.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: V případě, že se penis nachází v blízkosti penisu, je možné jej používat i v případě, že se jedná o penis, který se nachází v blízkosti:

     

    • Hydromax je nejprodávanější mezi pumpy na penis BATHMATE
    • Skutečné výsledky pro velikost, sílu a sexuální kvalitu.
    • Účinné, trvalé zvětšení obvodu a délky penisu.
    • Zlepšená sexuální výdrž a déle trvající erekce.
    • Ideální pro muže s penisem mezi 7,5 a 13 cm při erekci.
    • naprostá spokojenost 92 % uživatelů.

     

    Čím je pumpa na penis Hydromax tak výjimečná?

     

    Patentovaná pumpa na penis je hydroterapeutický systém pro účinný a trvalý trénink penisu. Jemný "trénink" zajišťuje výrazně delší penis a mnohem tvrdší erekci. Pumpa se naplní teplou vodou a přitlačením pumpy k tělu se vytvoří podtlak. Tento uvolňující a k tkáním šetrný podtlak rozšiřuje penisový dřík, trénuje penis a zlepšuje potenci. Erekce se stává znatelně intenzivnější a zvětšuje se také délka penisu. Měřící stupnice zajišťuje optimální kontrolu tréninku. S bezpečnostním ventilem pro bezpečné použití.

     

    Jak funguje pumpa Hydromax od společnosti BATHMATE?

     

    Pumpa na penis Hydromax od společnosti BATHMATE profesionálně zvyšuje vaši potenci a trvale zvětšuje váš penis! Její použití je velmi snadné: Udělejte si pohodlí ve vaně nebo ve sprše, uvolněte se a myslete na něco příjemného. Poté zvedněte pumpu na penis a zavřete ventil na horním konci. Naplňte pumpu vodou a zasuňte penis tak daleko, jak to jen půjde. Dbejte na to, aby se vytvořil podtlak a aby mezi kůží a pumpou na penis nebyla žádná mezera. Pak můžete začít pumpovat. Pohybujte pumpou Hydromax nahoru a dolů tak, aby voda vystřikovala z ventilu v přední části. Vzniklý podtlak bude pomalu vtahovat váš penis do trubice. Je důležité, abyste pumpovali pouze tak dlouho, jak je vám to příjemné. Přestaňte, jakmile vám to přestane být příjemné, a otevřete ventil, abyste uvolnili tlak. Vezměte prosím také na vědomí, že pumpa by se měla používat maximálně 15 minut denně. Zařaďte její používání do své každodenní rutiny, například při ranní sprše, a šikovně a bezpečně zvyšujte svou potenci. Díky inovativní technologii a použití ve vodě je pumpa k vašemu penisu obzvláště šetrná!

     

    Bathmate k pumpě na penis Hydromax poskytuje také cvičební plán, který popisuje ideální cvičení s vodní pumpou.

     

    Muži po celém světě jsou nadšeni! Více než 10 milionů spokojených zákazníků se nemůže mýlit. Zažijte bezkonkurenční růst velikosti penisu! Máme pro vás ideální vodní pumpu.

     

    Vyberte si z našich tří řad BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: Jemná, snadno použitelná pumpa, ideální pro začátečníky.
    • Bathmate Hydromax: Nejoblíbenější pumpa na penis na světě, se kterou je spokojeno 92 % uživatelů!
    • Bathmate HydroXtreme: Bezkonkurenční výkon pumpy na penis a extrémní výsledky.

     

    Doporučené příslušenství:

     

    • Hygienický sprej: Po použití vyčistěte pomocí spreje VERYCLEAN.
    • "Extreme Delay Krém": "Extreme Cream" - extrémní krém, který je určen pro extrémní výkony, a který je určen pro extrémní výkony: Před použitím a po použití masírujte penis naším vysoce intenzivním koncentrátem.
    • "Bathmate Shower Strap": Sprchový pásek pro větší pohodlí při používání pumpy na penis ve sprše.
    • "Bathmate Trim": Dobíjecí intimní holicí strojek pro osobní hygienu. Pomáhá udržet vaši pumpu na penis absolutně pevnou, aniž by vám překážely intimní chloupky.
    • "Barbarian Power Ring": Kroužek na penis, který zlepšuje velikost penisu a sílu erekce a zajišťuje intenzivnější orgasmy.

     

    Další podrobnosti: Vhodné pro erekční penis:

     

    • Profesionální pumpa na penis od společnosti BATHMATE
    • Pozoruhodné zvětšení velikosti, obvykle do jednoho měsíce.
    • Lepší erekce a sexuální energie.
    • Garance spokojenosti.
    • Dlouhodobé zlepšení délky a obvodu penisu.
    • Jemný, ale velmi účinný tlak hydropumpy.
    • Materiál: polykarbonát, TPE, PVC - vše bez ftalátů.
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo.
    • Záruka kvality: Pumpy na penis BATHMATE jsou vyráběny výhradně ve Velké Británii. Pro všechny součásti jsou použity pouze materiály nejvyšší kvality a splňují přesné specifikace. Penisové pumpy jsou podrobovány nejpřísnějším testům a zkouškám ve speciální zkušební laboratoři. Simuluje se například 100 000 cyklů použití, což odpovídá 3 letům běžného používání.
    • Chráněno celosvětovými patenty, patenty na design a ochrannými známkami.
    • MEO ®, zkušený internetový obchod s pumpy na penis a výrobky pro zvětšení penisu.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top Produkt!!!!!!

    Die Lieferzeit hat nur 1 Tag bei mir gedauert. Hab die Pumpe seit knapp 3 Wochen und der Umfang von meinem Penis ist um 1 cm gesteigert. Für mich auf alle Fälle eine positive Überraschung das die Pumpe wirklich funktioniert. Also Top Produkt!!!!!

      Napište vlastní recenzi

      Hydromax 5 Penis Pump - červená od BATHMATE

      Hydromax 5 Penis Pump - červená od BATHMATE

      Červená pumpa na penis Hydromax 5 od společnosti BATHMATE dokáže zázraky pro trvalé zvětšení penisu! Muži na účinek inovativní pumpy Hydropump přísahají, přesvědčte se o tom i vy.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      19 další položky ve stejné kategorii: