Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Hydro pumpy Bathmate

Zpravodaj

Sada - HydroXtreme 9 - profesionální pumpa na penis od BATHMATE

Pumpa na penis HydroXtreme 9 od společnosti BATHMATE je profesionální pumpa na penis s mimořádným výkonem! S ní dosáhnete působivých výsledků zvětšení penisu během okamžiku. Vhodná pro muže s délkou penisu při erekci mezi 18 a 23 cm. Kompletní sada se spoustou příslušenství!

Více informací

2874/00

329,90 €


-30,00 €

299,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pumpa na penis HydroXtreme 9 od společnosti BATHMATE je profesionální pumpa na penis s výjimečným výkonem! S ní můžete dosáhnout působivých výsledků zvětšení penisu během chvilky. Vhodná pro muže s délkou penisu při erekci mezi 18 a 23 cm. Kompletní sada se spoustou příslušenství!

     

    Hydropumpa BATHMATE, vyvinutá a vyráběná ve Velké Británii, je vysoce účinná patentovaná pumpa na penis. S pumpou HydroExtreme dosáhnete působivých výsledků, a to jak v délce penisu, tak v jeho průměru.

     

    Penisové pumpy HydroExtreme od společnosti BATHMATE pracují s vodou ve válci. Na rozdíl od běžných "suchých" pump na penis se pokožka dokáže lépe roztáhnout, když je obklopena teplou vodou. Při pravidelném používání se cévy v penisu zvětšují, což umožňuje lepší průtok krve. Díky tomu dosáhnete fantastických výsledků a penis poroste mnohem rychleji.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: V případě, že se penis nachází v blízkosti penisu, je možné jej používat i v případě, že se jedná o penis, který se nachází v blízkosti:

     

    • Nejvýkonnější pumpa na penis, kterou lze legálně prodávat.
    • Bezkonkurenční výkon při zvětšování penisu.
    • Trvalé zvětšení délky a obvodu penisu.
    • Silné zvýšení sexuální výdrže a kvality erekce.
    • Snadné použití!
    • Funguje s vodou.
    • Obsahuje mnoho příslušenství.

     

    Tato komplexní sada vám poskytne účinné hydroterapeutické cvičení penisu. Čerpací válec s kuličkovou pumpou trénuje a zvětšuje penis trvale a šetrně pomocí teplé vody. Praktická pumpovací koule podporuje podtlakový efekt. Tento účinný, ale k tkáním šetrný podtlak rozšiřuje penisový dřík a zvětšuje délku a obvod penisu. Hydroterapeutické cvičení penisu zajišťuje působivě dlouhý penis a výrazně tvrdší erekci. Erekce jsou znatelně intenzivnější a výrazně se zvětšuje i velikost penisu. Měřící stupnice vám nabízí optimální kontrolu tréninku. S bezpečnostním ventilem a uzavíracím kohoutem pro bezpečné používání. Součástí sady je polstrované uzavíratelné pouzdro pro diskrétní uložení pumpy na penis, lubrikant, čisticí pomůcky a sprchový popruh pro použití hydropumpy bez použití rukou.

     

    Jak pumpa na penis HydroExtreme funguje?

     

    HydroXtreme je vysoce kvalitní profesionální pumpa na penis od společnosti BATHMATE. Tato pumpa na penis se používá s vodou a pod vodou. Jednoduše naplňte pumpu na penis vodou. Umístěte pumpu na penis HydroXtreme na penis, přitiskněte ji k břichu a bokům a začněte pumpovat. Při každém pumpování se přes ventil protlačí definované množství vody. Postupně se vytvoří příjemný pocit podtlaku. S pumpou HydroXtreme objevíte skutečnou sílu, která stojí za zvětšením penisu.

     

    Přiložená pumpovací koule je největším rozdílem mezi HydroXtreme a ostatními pumpy na penis od BATHMATE. Jakmile je pumpa naplněna vodou a připojena k vašemu penisu, nemusíte již pumpovat. Jakmile zmáčknete pumpovací kouli, všimnete si, že tlak rychle stoupá.

     

    Muži po celém světě jsou nadšeni! Více než 10 milionů spokojených zákazníků se nemůže mýlit. Zažijte bezkonkurenční růst velikosti penisu! Máme pro vás dokonalou hydropumpu.

     

    Vyberte si z našich tří řad BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: Jemná, snadno použitelná pumpa, ideální pro začátečníky.
    • Bathmate Hydromax: Nejoblíbenější pumpa na penis na světě, se kterou je spokojeno 92 % uživatelů!
    • Bathmate HydroXtreme: Bezkonkurenční výkon pumpy na penis a extrémní výsledky.

     

    Doporučené příslušenství:

     

    • Hygienický sprej: Po použití vyčistěte pomocí spreje VERYCLEAN.
    • "Extreme Delay Krém": "Extreme Cream" - extrémní krém, který je určen pro extrémní výkony, a který je určen pro extrémní výkony: Před použitím a po použití masírujte penis naším vysoce intenzivním koncentrátem.
    • "Bathmate Shower Strap": Sprchový pásek pro větší pohodlí při používání pumpy na penis ve sprše.
    • "Bathmate Trim": Dobíjecí intimní holicí strojek pro osobní hygienu. Pomáhá udržet vaši pumpu na penis absolutně pevnou, aniž by vám překážely intimní chloupky.
    • "Barbarian Power Ring": Kroužek na penis, který zlepšuje velikost penisu a sílu erekce a zajišťuje intenzivnější orgasmy.

     

    Další podrobnosti: Vhodné pro erekční penis:

     

    • Kompletní sada se spoustou příslušenství
    • Profesionální pumpa na penis od společnosti BATHMATE
    • Pozoruhodné zvětšení velikosti, obvykle do jednoho měsíce.
    • Lepší erekce a sexuální energie.
    • Garance spokojenosti.
    • Dlouhodobé zlepšení délky a obvodu penisu.
    • Jemný, ale velmi účinný tlak hydropumpy.
    • Materiál: polykarbonát, TPE, PVC - vše bez ftalátů.
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo.
    • Záruka kvality: Pumpy na penis BATHMATE jsou vyráběny výhradně ve Velké Británii. Pro všechny součásti jsou použity pouze materiály nejvyšší kvality a splňují přesné specifikace. Penisové pumpy jsou podrobovány nejpřísnějším testům a zkouškám ve speciální zkušební laboratoři. Simuluje se například 100 000 cyklů použití, což odpovídá 3 letům běžného používání.
    • Chráněno celosvětovými patenty, patenty na design a ochrannými známkami.
    • MEO ®, zkušený internetový obchod s pumpy na penis a výrobky pro zvětšení penisu.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Pumpe wenn, man gut bestückt ist...

    Da mein Penis in der Länge 21cm misst, benötige ich eine etwas größere Penispumpe, da die meisten Penispumpen komplett nur 20 cm lang sind habe ich mich für diese hier entschieden, was ich überhaupt nicht bereue. Mit meinem Durchmesser von ca 6 cm habe ich auch noch genügend Luft bis zur Wandung, also alles in allem, super Penispumpe für etwas größere Penise. Benutze die Penispumpe fast jeden zweiten Tag und dass nun schon ne ganze Weile, Haltbarkeit ist auch wirklich gut, bisher nix negatives aufgefallen, gut verarbeitet, kann’s bisher nur weiter empfehlen...

      Hodnocení 

      HydroXtreme 9

      Hi I have been using Bathmate products for about five yrs , and have had great results... I had results with the others but the HydroXtreme 9 is the best so far I gained half a inch of girth and my erections are harder than they ever been, when i first started using the Hercules i was 5.5 base girth about 6.5 length erect now I'm 6.25-6.75 girth and now I'm 7- 7.25in length erect.

        Hodnocení 

        Best purchase.

        Absolutely love this product. Immediate results but you have to keep using to keep them. Best purchase.

          Napište vlastní recenzi

          Sada - HydroXtreme 9 - profesionální pumpa na penis od BATHMATE

          Sada - HydroXtreme 9 - profesionální pumpa na penis od BATHMATE

          Pumpa na penis HydroXtreme 9 od společnosti BATHMATE je profesionální pumpa na penis s mimořádným výkonem! S ní dosáhnete působivých výsledků zvětšení penisu během okamžiku. Vhodná pro muže s délkou penisu při erekci mezi 18 a 23 cm. Kompletní sada se spoustou příslušenství!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          19 další položky ve stejné kategorii: