Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Hydro pumpy Bathmate

Zpravodaj

Hydro 7 Penis Pump - Clear BATHMATE

Ptáte se sami sebe: "Jak mohu prodloužit svůj penis?" Pak byste si měli pořídit pumpu na penis Hydro 7 od společnosti BATHMATE, která přesvědčí svou jedinečnou technologií! Pumpa na penis pro zvětšení penisu zajistí, že se váš penis zvětší a zduří a zůstane takový natrvalo.

Více informací

2860/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Ptáte se sami sebe: "Jak mohu prodloužit svůj penis?" Pak byste si měli pořídit pumpu na penis Hydro 7 od společnosti BATHMATE, která vás ohromí svou jedinečnou technologií! Pumpa na penis pro zvětšení penisu zajistí, že váš penis bude velký a pevný a zůstane takový natrvalo.

     

    Pumpa na penis BATHMATE Hydro, vynalezená ve Velké Británii, je vysoce účinná a patentovaná. S touto pumpou můžete konečně dosáhnout SKUTEČNÝCH VÝSLEDKŮ, a to jak v délce, tak v průměru vašeho penisu.

     

    Pumpy na penis od společnosti BATHMATE pracují s vodou ve válci. Na rozdíl od běžných "suchých" pump na penis se pokožka může lépe roztáhnout, když je obklopena teplou vodou. Při pravidelném používání se cévy v penisu zvětšují, což umožňuje lepší průtok krve. Díky tomu dosahujete lepších výsledků a penis roste mnohem rychleji.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: V případě, že se penis nachází v blízkosti penisu, je možné jej používat i v případě, že se jedná o penis, který se nachází v blízkosti:

     

    • Klinicky certifikovaný bezpečný výkon.
    • Působivé výsledky při pravidelném používání.
    • Výrazné zlepšení osobního a sexuálního sebevědomí.
    • Maximální sexuální výkon a trvalá síla.
    • Bojuje proti předčasné ejakulaci a následkům erektilní dysfunkce.
    • Tato pumpa na penis se dokonale hodí, pokud je velikost vašeho ztopořeného penisu mezi 13 - 18 cm na délku a méně než 16,5 cm.

     

    Čím je pumpa na penis Hydro 7 tak výjimečná?

     

    Patentovaná pumpa na penis je hydroterapeutický systém pro účinný a trvalý trénink penisu. Jemný "trénink" zajišťuje výrazně delší penis a mnohem tvrdší erekci. Pumpa se naplní teplou vodou a přitlačením pumpy k tělu se vytvoří podtlak. Tento uvolňující a k tkáním šetrný podtlak rozšiřuje penisový dřík, trénuje penis a zlepšuje potenci. Erekce se stává znatelně intenzivnější a zvětšuje se také délka penisu. Měřící stupnice zajišťuje optimální kontrolu tréninku. S bezpečnostním ventilem pro bezpečné použití.

     

    Jak Hydro Pump od společnosti BATHMATE funguje?

     

    Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků zvětšení penisu, jednoduše naplňte válec teplou vodou a umístěte jej na penis tak, aby již voda nevytékala. Podržte pumpu na penisu přibližně 5 minut, poté uvolněte tlak a proces zopakujte podruhé. Při pravidelném používání to vede k výraznému zlepšení tvrdosti a velikosti erekce.

     

    Muži po celém světě jsou nadšeni! Více než 10 milionů spokojených zákazníků se nemůže mýlit. Zažijte bezkonkurenční růst velikosti penisu! Máme pro vás dokonalou hydropumpu.

     

    Vyberte si z našich tří řad BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: Jemná, snadno použitelná pumpa, ideální pro začátečníky.
    • Bathmate Hydromax: Nejoblíbenější pumpa na penis na světě, se kterou je spokojeno 92 % uživatelů!
    • Bathmate HydroXtreme: Bezkonkurenční výkon pumpy na penis a extrémní výsledky.

     

    Doporučené příslušenství:

     

    • Hygienický sprej: Po použití vyčistěte pomocí spreje VERYCLEAN.
    • "Extreme Delay Krém": "Extreme Cream" - extrémní krém, který je určen pro extrémní výkony, a který je určen pro extrémní výkony: Před použitím a po použití masírujte penis naším vysoce intenzivním koncentrátem.
    • "Bathmate Shower Strap": Sprchový pásek pro větší pohodlí při používání pumpy na penis ve sprše.
    • "Bathmate Trim": Dobíjecí intimní holicí strojek pro osobní hygienu. Pomáhá udržet vaši pumpu na penis absolutně pevnou, aniž by vám překážely intimní chloupky.
    • "Barbarian Power Ring": Kroužek na penis, který zlepšuje velikost penisu a sílu erekce a zajišťuje intenzivnější orgasmy.

     

    Další podrobnosti: Vhodné pro erekční penis:

     

    • Profesionální pumpa na penis od společnosti BATHMATE
    • Pozoruhodné zvětšení velikosti, obvykle do jednoho měsíce.
    • Lepší erekce a sexuální energie.
    • Garance spokojenosti.
    • Dlouhodobé zlepšení délky a obvodu penisu.
    • Jemný, ale velmi účinný tlak hydropumpy.
    • Materiál: polykarbonát, TPE, PVC - vše bez ftalátů.
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo.
    • Záruka kvality: Pumpy na penis BATHMATE jsou vyráběny výhradně ve Velké Británii. Pro všechny součásti jsou použity pouze materiály nejvyšší kvality a splňují přesné specifikace. Penisové pumpy jsou podrobovány nejpřísnějším testům a zkouškám ve speciální zkušební laboratoři. Simuluje se například 100 000 cyklů použití, což odpovídá 3 letům běžného používání.
    • Chráněno celosvětovými patenty, registrovanými vzory a ochrannými známkami.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Hydro 7

    Non lo consiglierei a tutti, non per i pumpers inesperti. Con questa pompa, è difficile controllare visivamente se tutto è sicuro. È anche difficile leggere la scala e l'adesivo non è stato applicato nel posto giusto. (E avrai una bolletta energetica più alta...) È ovvio che la pompa crea molta circonferenza/circonferenza, che è un punto di forza. Quindi lo uso ancora ogni tanto, oltre alla mia pompa di base sicura.

      Hodnocení 

      Great results!!

      I have experienced a 1/2 inch increase in girth by using the hydro-pump 3 days per week for 20 minutes per session.

        Napište vlastní recenzi

        Hydro 7 Penis Pump - Clear BATHMATE

        Hydro 7 Penis Pump - Clear BATHMATE

        Ptáte se sami sebe: "Jak mohu prodloužit svůj penis?" Pak byste si měli pořídit pumpu na penis Hydro 7 od společnosti BATHMATE, která přesvědčí svou jedinečnou technologií! Pumpa na penis pro zvětšení penisu zajistí, že se váš penis zvětší a zduří a zůstane takový natrvalo.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        19 další položky ve stejné kategorii: