Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondage Fesseln DISTINCT

Zpravodaj

Kožený obojek BDSM - černý bílý

Pro polstrování bondage manžety na krk používáme obzvláště měkkou svrchní kůži, která zajišťuje vysoký komfort při nošení. Díky vynikajícímu zpracování lze manžetu na krk nosit velmi pohodlně po delší dobu a dokonce i přes noc, aniž by se stala nepohodlnou.

Více informací

1363/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Manžeta na krk BDSM má nejen praktické využití, ale také vždy udělá velké prohlášení. Takříkajíc "statement piece", který již říká vše. MEO však jde ještě dál a optimalizuje tento jasný znak BDSM scény pomocí barevného značení, které prozradí mnohem víc než to, že jste Sub.

     

    Dvoubarevné kožené obojky na bondage ze série DISCTINCT v červené, žluté, modré a bílé barvě jsou obdobou světoznámého kódu hanky. Ten nenechává žádné otázky bez odpovědi a submisivní nositel může i bezbranně svázaný a s roubíkem svému okolí sdělit, co ho baví.

     

    V této BDSM manžetě na krk ze série se snoubí dokonalé řemeslné zpracování a vášeň pro bondage DISCTINCTza jejíž kvalitu MEO ručí svým jménem.


    Na polstrování bondage pouta na krk používáme obzvlášť měkkou svrchní kůži, která zajišťuje velký komfort při nošení. Díky vynikajícímu zpracování lze manžetu na krk nosit velmi pohodlně po delší dobu a dokonce i přes noc, aniž by se stala nepohodlnou.

    Protože je kůže kompletně probarvená, získává nákrčník sytou, zářivou barvu, která ani časem nevybledne, ale je stále krásnější. Tři ocelové kroužky, jeden vpředu a dva po stranách, nabízejí možnost optimálně začlenit pouta do bondage sezení, například k připevnění řetízků nebo vodítka. Pouta na krk jsou nastavitelná pomocí kovové přezky a lze je přizpůsobit jakémukoli obvodu krku.

     

    K sérii vysoce kvalitních kožených výrobků BDSM "DISTINCT" patří bondage obojky, BDSM pouta na kotníky, bondage pouta na ruce, náramky a pásky na ruce.

     

    Více informací:

     

    • Černý / bílý kožený obojek BDSM
    • Bondážní obojek nebo pouta na krk
    • Se třemi robustními ocelovými kroužky
    • délka 53 cm a šířka 8 cm
    • Dvoubarevné pouto na krk, nastavitelná velikost
    • Prémiová kvalita s vysokým komfortem nošení
    • Doporučeno profesionály BDSM
    • Zaručuje dokonalé bondage sezení
    • Vyrobeno z hovězí kůže barvené rostlinným barvivem
    • Vhodné pro všechny obvody krku od cca 36 cm do 46 cm

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Elegante e sensuale

    Elegante e sensuale, può essere comodo o allacciato bello stretto... Bello davvero!

      Hodnocení 

      Excellent quality

      I like this collar, the way that it fits me personally gives it an almost posture collar feel and that was a fantastic feeling. Being unable to look down whilst wearing it just reinforced my submissive tendencies.

      The three 'D' Rings give you lots of play options and it was so much fun to have my wrists immobilised to my collar. It is a fantastic firm collar and its high contrast colours give it a really striking look that I love. Whilst it is a very firm collar it is comfortable to wear even for extended periods of time. Once again Meo have produced another fantastic collar.

      Read full review: http://www.sexmachinereviews.co.uk/black-and-white-leather-bondage-collar-from-meobond.html

        Hodnocení 

        Längeres Tragen sehr angenehm

        Das Halsband ist aus sehr gutem Leder und riecht auch etwas nach Leder. Ringe, Ösen und Nieten sind perfekt verarbeitet. Längeres Tragen ist durch die Polsterung auch sehr angenehm. Guten Equipment für den Sklaven.

          Hodnocení 

          Would recommend this to anyone looking for a good quality collar

          This collar is my first. It is very well made and fits perfectly. Just stiff enough to remind you it is there but comfortable enough for long term wear. Would recommend this to anyone looking for a good quality collar. You get your money's worth on this one for sure.

            Napište vlastní recenzi

            Kožený obojek BDSM - černý bílý

            Kožený obojek BDSM - černý bílý

            Pro polstrování bondage manžety na krk používáme obzvláště měkkou svrchní kůži, která zajišťuje vysoký komfort při nošení. Díky vynikajícímu zpracování lze manžetu na krk nosit velmi pohodlně po delší dobu a dokonce i přes noc, aniž by se stala nepohodlnou.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili: