Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

BDSM kožený obojek - černý/zelený - Amsterdam

Pro vysoký komfort nošení během bondage byl obojek BDSM obzvláště pečlivě zpracován a na okrajích pečlivě zaoblen. Tři připojené kroužky nabízejí možnost připevnění řetízků nebo vodítka, aby vás otrok vždy následoval požadovaným směrem.

Více informací

2566/00

k dispozici na

    Více informací

    Obojek BDSM má obzvláště propracovanou povrchovou úpravu a pečlivě zaoblené hrany pro vysokou úroveň pohodlí při bondáži. Tři připojené kroužky umožňují připevnit řetízky nebo vodítko, aby vás otrok s obojkem vždy následoval požadovaným směrem.

     

    Obojek BDSM má nejen praktické využití při bondage, ale vždy má také velký symbolický význam. MEO ® však jde ještě dál a doplňuje tento jasný znak BDSM scény tímto BDSM obojkem s barevným designem, který prozrazuje mnohem víc, než že je někdo jen submisivní nebo otrok.

     

    U tohoto dvoubarevného BDSM obojku si můžete vybrat z různých barev, jako je černá, zelená, červená, modrá a bílá. Tyto barvy jsou obdobou Hankyho kódu, který je známý po celém světě. Tento kodex nenechává žádné otázky bez odpovědi a Sub může svému potenciálnímu partnerovi dokonce říct, co se mu líbí nebo jaký je jeho fetiš, když je během bondage svázaný a má roubík. Kožený BDSM obojek lze nosit i jako módní doplněk.

     

    Tři ocelové kroužky, jeden vpředu a dva po stranách, umožňují obojek BDSM dokonale začlenit do bondage sezení, například k němu připevnit řetězy s karabinami, bondážní lana nebo otrocké vodítko. Velikost BDSM obojku lze nastavit pomocí kovové přezky a lze jej přizpůsobit prakticky jakékoli velikosti krku.

     

    Co je na tomto koženém BDSM obojku tak výjimečného?

     

    K výrobě obojku BDSM používáme speciální kůži, díky níž je jeho nošení mimořádně pohodlné. Díky vynikajícímu zpracování se obojek BDSM nosí velmi pohodlně, a to i přes noc, aniž by se stal nepohodlným. Dokonalé řemeslné zpracování a vášeň pro bondage se snoubí v tomto BDSM obojku, za jehož kvalitu MEO® ručí svým jménem. Díky klasickému designu s moderním nádechem tento krásný BDSM obojek jistě zaujme ve všech směrech.

     

    Lze obojek BDSM kombinovat s dalšími bondážními doplňky?

     

    Kromě tohoto BDSM obojku zahrnuje naše řada "Amsterdam" také kožená pouta na ruce a odpovídající kotníková pouta. Můžete si vybrat mezi různými barvami. Zejména pokud tento BDSM obojek zkombinujete s pouty na ruce nebo třeba použijete také pásku přes oči, naskýtají se vám úžasné možnosti. Nebo můžete použít bondážní masku, která poskytuje erotické zesílení vnímání a činí vzrušující souhru moci a důvěry v bondage ještě působivější. Chcete jít ještě o něco dál? Pak možná do bondage sezení zapojte i oblíbený pás cudnosti CELLMATE. Užitečnými doplňky k tomuto BDSM obojku jsou určitě naše otrocká vodítka, která nabízíme v mnoha provedeních, bondage lano nebo naše speciální bondage karabina pro připevnění řetězů.

     

    Jak se o kožený BDSM obojek starat a jak ho čistit?

     

    Obojek BDSM jednoduše očistěte vlhkým hadříkem. Chcete-li o kožený obojek BDSM pečovat, občas použijte kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Tím udržíte kůži pružnou. Pouze pokud se o kožený obojek BDSM řádně pečuje, zůstane v dobrém stavu a bude odolný a pevný.

     

    Na co bych si měl dát pozor při nákupu BDSM obojku?

     

    S bondážními výrobky od MEO® jste nejen na straně bezpečí, ale také si můžete bondage s partnerem stoprocentně užít. Při nákupu bondage pout byste se měli ujistit, že vám vybrané zboží sedí a má individuálně nastavitelnou velikost! To zvyšuje komfort nošení a zaručuje vám dlouholeté potěšení. Materiál by měl být odolný a trvanlivý, jako je například vysoce kvalitní kůže, kterou používáme my. Abyste si i po skončení bondage udrželi dobrou náladu, měli byste také dodržovat naše pokyny k péči, které samozřejmě přikládáme ke každému výrobku.

     

    Tipy a triky pro bondage:

     

    Před svázáním pomáhá definovat tzv Safeword sadu. Zabráníte tak rychlému nechtěnému překročení osobních hranic. Tento Safeword je signální slovo používané v BDSM praktikách, kterým může svázaný, submisivní partner dát najevo, že si nepřeje v akci pokračovat. V kontextu konsensuálně prováděných praktik je výrazné Safeword je bezpodmínečný závazek okamžitě přestat. Účinné a důvěryhodné používání safewords je jedním z naprosto nezbytných předpokladů konsensuálního BDSM.

     

    Další podrobnosti:

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfetto

    Mi sento super sexy quando lo indosso, nonché sottomessa al punto giusto, ma è ancora più eccitante quando lo lego al collo di lui, perdo la testa!

      Hodnocení 

      Phantastisch

      Das Material der Halsfessel ist einfach phantastisch und hochwertig, es schmiegt sich dadurch auch wunderbar an, so das es als nicht störend empfunden wird. Das gute am Halsband von MEO ist auch, das man das Halsband im geschlossenen Zustand auch noch mit einem Vorhängeschloss (wird mitgeliefert) gegen unerlaubtes Abnemen sichern kann. An den drei D-Ringen aus Edelstahl kann man entweder den Sklaven mit einem Seil fixieren, oder auch die Handfesseln oder eine Sklavenleine fixieren.

        Napište vlastní recenzi

        BDSM kožený obojek - černý/zelený - Amsterdam

        BDSM kožený obojek - černý/zelený - Amsterdam

        Pro vysoký komfort nošení během bondage byl obojek BDSM obzvláště pečlivě zpracován a na okrajích pečlivě zaoblen. Tři připojené kroužky nabízejí možnost připevnění řetízků nebo vodítka, aby vás otrok vždy následoval požadovaným směrem.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: