Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Butt plug Extremeo - Mushroom - Anální kolík Nejprodávanější produkt

Anální kolík "Mushroom" ze série Extremeo je dokonalou kombinací designu a pohodlí! Anální kolík v designu hřibovité hlavice se prezentuje nejen výjimečným designem. Jeho zúžená hlavice se stimulujícími podélnými drážkami zajišťuje vzrušující pocity, které jsou pokaždé smyslným požitkem.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Anální kolík "Mushroom" ze série Extremeo je dokonalou kombinací designu a pohodlí! Anální kolík v designu hřibovité hlavice se prezentuje nejen výjimečným designem. Jeho zúžená hlavice se stimulujícími podélnými drážkami zajišťuje vzrušující pocity, které jsou pokaždé smyslným požitkem.

     

    Hřibovitý tvar hlavice "Mushroom" butt plug má čtyři zcela mimořádné výhody:

     

    1. Jemný počáteční pocit: kuželovitý tvar hlavice hřibu usnadňuje zavádění análního kolíku. Užší začátek umožňuje jemné a postupné zavádění, takže si anální otvor může pomalu zvykat na obvod análního kolíku. To minimalizuje riziko bolesti a usnadňuje, zejména začátečníkům, vstup do světa análních hraček.
    2. Stimulační podélné drážky: Podélné drážky hřibovité hlavice nejen zvyšují stimulaci při zavádění, ale také zlepšují lubrikaci, což zavádění ještě více usnadňuje.
    3. Bezpečné zavádění: Tvar hřibu zajišťuje, že se butt plug v konečníku příliš prudce neroztahuje. Přirozené a postupné zvětšování průměru zajišťuje, že se sval může uvolnit bez náhlého tlaku. To chrání před nežádoucími pocity a poskytuje příjemnější zážitek při zavádění análního kolíku.
    4. Zvýšené pocity: Po zavedení hlavice análního kolíku se svěračový sval stáhne kolem tenčího krčku análního kolíku. To vyvolává pocit plnosti a stimulace, protože většina análního kolíku je již uvnitř konečníku a svalstvo kolem základny análního kolíku se stahuje.

     

    Celkově lze říci, že design "houbičky" ve tvaru hlavičky butt plug nabízí intenzivní, ale zároveň jemný zážitek ze zavádění, který je přínosem jak pro začátečníky, tak pro zkušené uživatele.

     

    Zvláštní pocit z vysoce kvalitních materiálů:

     

    Díky vysoce kvalitnímu silikonu nabízí "Mushroom" příjemný pocit při zavádění a nošení. Hedvábně jemný povrch zajišťuje příjemný pocit, ať už anální kolík používáte jen krátce, nebo delší dobu. Pružný silikon, který přirozeně neobsahuje ftaláty, zaručuje snadné zavádění. Hladký a příjemný povrch zajišťuje, že se můžete plně soustředit na potěšení, které vám tento anální kolík nabízí.

     

    Bezpečnost a pohodlí v dokonalém provedení:

     

    Kulatá základna nejenže zajišťuje bezpečnost před příliš hlubokým zasunutím, ale také dává kolíku bezpečný stojan. Zvláštní zmínku si zaslouží také dobře navržený krček análního kolíku: dokonale dimenzovaný krček análního kolíku drží butt plug bezpečně na místě a zajišťuje příjemný pocit, který může trvat celý den. Výsledek? Diskrétní stimulace, kterou si můžete užívat celý den, a pokud budete chtít, i celou noc.

     

    Tři velikosti, které vyhoví všem potřebám:

     

    Ať už jste začátečník, nebo zkušený milovník análních radovánek, anální kolík "Mushroom" je k dispozici ve třech různých velikostech, takže si vybere každý:

     

    • Velikost S: průměr 26 mm, délka 54 mm = pro začátečníky.
    • Velikost M: průměr 32 mm, délka 68 mm = pro pokročilé.
    • Velikost L: průměr 42 mm, délka 83 mm = pro profesionály.

     

    Objevte novou dimenzi análního potěšení s tímto jedinečným butt plug a nechte se inspirovat kvalitou a designem "Houbičky".

     

    Čištění a používání análních kolíků Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku do análního otvoru může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně udělat. Doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo, který zavádění análního kolíku do konečníku usnadní. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemné potěšení.

     

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Díky němu se lubrikant v análním kanálku rozprostře hlouběji a rovnoměrněji, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Teplá voda a jemné mýdlo snadno odstraní většinu nečistot. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • butt plug Extremeo - Mushroom - Anální kolík.
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Alphamale Aqua nebo Aquameo a s našimi Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš Extremeo Anal Relax Spray: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá vám dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo vám nyní nabízíme všestranně bezstarostný balíček pro vaše anální dobrodružství. MEO je průkopníkem nejen pokud jde o světoznámé produkty, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak zlepšit anální sex. Logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty je uvedení inovativní řady análních kolíků Extremeo. Na základě dlouholetých zkušeností a zpětné vazby od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.
    • Chcete si koupit anální kolík? Naše anální kolíky si můžete objednat po celém světě. Sexshopy MEO najdete v německy mluvících zemích, například MEO Shop v Německu, MEO ve Švýcarsku nebo MEO Bondage Shop v Rakousku. Působíme nejen po celé Evropě, například ve Francii, Itálii, Nizozemsku, Irsku, na Islandu, v Rumunsku, Norsku, Švédsku atd. ale po celém světě, například MEO Sex Shop ve Španělsku, dildo shop v Dánsku i ve Finsku - a pokud mluvíte česky, celý náš sortiment sextoy najdete online i v České republice. Pokud je vaším jazykem estonština, můžete si náš výběrbutt plug objednat online v Estonsku. K dispozici jsme také ve Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a širokou nabídku BDSM a erotických produktů na Slovensku. Další obchody MEO najdete v USA, Belgii, Řecku, Maďarsku, Japonsku, Velké Británii, Srbsku, Lucembursku, na Maltě, v Portugalsku, na Islandu, v Polsku, Kanadě, Jihoafrické republice a Kosovu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Que gozada

    Sentado y perfectamente acoplado en mi ojete. Mi cuerpo pide que duerma con él. Muy cómodo , antes bien lubricado. Hoy mismo he pedido el plug mano junto con otros artículos. Precios y el servicio de categoría.

      Hodnocení 

      My hole opens wide for this

      This baby is great, I slide that up my ass at least twice a week. My cock gets so hard and I SHOOT my load ever time. Everytime I bring it out my hole starts begging for it.

        Hodnocení 

        My hole is satisfied every time

        This baby just seems to call my name and needs to be ridden several times a week. My hole is satisfied every time. Makes me bust a nut every time.

          Hodnocení 

          Super Plug den ich empfehlen kann.

          Nachdem die Größe Medium seit einigen Tagen bei mir nicht nur gelegentlich in Gebrauch war, entstand der Wunsch nach Größerem. Die Größe Large ist für mich wirklich large, aber mit etwas Geduld und Ausdauer ließ er sich bei sanftem Daraufsetzen allmählich ins Ziel bewegen. Nicht nur das ist ein Erlebnis, auch stundenlanges Gehen und Stehen, beispielsweise in der fahrenden U-Bahn, ist einfach geil. Das Sitzen wird nach längerer Zeit etwas unbequem, dann beginnt der Fuß leicht zu drücken. Das Herausnehmen ist wie eine kleine Geburt, von innen Pressen ist hilfreich, die Geburt wird von leichten Wehen begleitet. Das Material und die Verarbeitung sind erstklassig. Es besteht keine Gefahr, dass der Schaft abreißt, wenn beim Herausnehmen an der Platte stark gezogen wird. Super Plug den ich empfehlen kann.

            Hodnocení 

            Lieblings Buttplug

            Ich bin recht "vorgebildet", was die Analdehnung angeht, aber keineswegs ausgeleiert. Das Teil geht gut rein, es ist nicht hart sondern gibt beim Einführen ein klein wenig nach. Das Gefühl, wenn es dann reinflutscht ist fantastisch. Sehr empfehlenswert

              Hodnocení 

              Sitzt gut

              Der Plug sitzt gut, rutscht nicht von allein raus, rutscht auch nicht rein, man kann damit gehen und wohl auch schlafen.

                Hodnocení 

                Tolle Form

                Der Analplug ist gut verarbeitet, keine störenden Nähte oder sowas. Das Material ist nicht zu fest/hart, so dass man ihn gut benutzen kann. Die Form ist ideal, so hält er prima und genau an der richtigen Stelle.

                  Napište vlastní recenzi

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - Anální kolík Nejprodávanější produkt

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - Anální kolík Nejprodávanější produkt

                  Anální kolík "Mushroom" ze série Extremeo je dokonalou kombinací designu a pohodlí! Anální kolík v designu hřibovité hlavice se prezentuje nejen výjimečným designem. Jeho zúžená hlavice se stimulujícími podélnými drážkami zajišťuje vzrušující pocity, které jsou pokaždé smyslným požitkem.

                  Napište vlastní recenzi

                  Ostatní zákazníci také zakoupili:

                  30 další položky ve stejné kategorii: