Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dvojitá dilda

Zpravodaj

Dvojité dildo "Double Head - Double Action"

Toto dvojité dildo s působivou délkou 42 cm a dvěma jedinečně tvarovanými konci poskytuje spoustu sexy okamžiků. Jeden konec dvojitého dilda má neobřezaný žalud a hřídel s kožními záhyby pro realistický pocit, zatímco druhý konec má obřezaný žalud s dalšími stimulačními drážkami pro intenzivní stimulaci při průniku.

Více informací

3831/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Toto černé dvojité dildo s impozantní délkou 42 cm a dvěma jedinečně tvarovanými konci poskytuje spoustu sexy chvil. Jeden konec dvojitého dilda má neobřezaný žalud a hřídel s kožními záhyby pro realistický pocit, zatímco druhý konec má obřezaný žalud s dalšími stimulačními drážkami pro intenzivní stimulaci při penetraci.

    Díky své vysoce flexibilní struktuře se dvojité dildo přizpůsobí každé poloze a díky své působivé délce bez námahy dosáhne všech sladkých míst uvnitř těla. S průměrem cca 3,5 až 3,7 cm je dokonale dimenzováno tak, aby poskytlo nezapomenutelné chvíle jak začátečníkům, tak pokročilým uživatelům.

    Double Dildo MEO

    Ať už sami nebo v páru, toto dvojité dildo zdvojnásobí potěšení a splní touhu po hlubokém a uspokojivém proniknutí. Detailní replika různých tvarů žaludu penisu - jeden obřezaný a jeden neobřezaný - nabízí nejen vizuální rozmanitost, ale také zřetelnou hmatovou rozmanitost, díky níž je používání dilda ještě vzrušivější.

    Naše dvojité dildo poskytuje všestranné potěšení, které je přizpůsobeno individuálním preferencím a touhám každého člověka. Ať už se jedná o ženu/ženu, ženu/muže, muže/muže nebo sólo, toto dvojité dildo se dokonale přizpůsobí každé konstelaci.

    Párům žena/žena nabízí možnost užívat si současně a posunout intimitu na novou úroveň, zatímco páry žena/muž mají možnost rozšířit dynamiku svých erotických setkání prostřednictvím vzájemné penetrace. Páry muž-muž v něm najdou ideální erotickou pomůcku, která umožňuje synchronizovanou penetraci.

    Dvojité dildo je také vynikajícím společníkem pro sólové hrátky bez ohledu na pohlaví. Jeho flexibilita a délka umožňují zkoumat různé polohy a hloubky průniku, takže každý může objevit a stimulovat svá osobní sladká místa.

    Dvojité dildo je zkrátka skutečný univerzál, který je díky své všestrannosti a vysoké přizpůsobivosti otevřený každému, kdo chce rozšířit svůj sexuální repertoár. Vyzývá vás, abyste nově definovali hranice rozkoše a ponořili se do světa dvojího potěšení.

    Dopřejte si bezkonkurenční potěšení s tímto dvojitým dildem a objevte nekonečné možnosti rozkoše.

    Více informací:

    • Dvojité dildo
    • Barva: černá
    • Materiál: silikon, bez ftalátů
    • Rozměry: délka 42 cm, průměr 3,5 cm až 3,7 cm.
    • Pro optimální potěšení a bezpečnost při používání dvojitého dilda doporučujeme používat pouze lubrikant na vodní bázi, nejlépe náš Aquameo. Tento speciálně vyvinutý lubrikant zajišťuje jemnou a hladkou penetraci a je dokonale sladěn se silikonovým materiálem dvojitého dilda. Lubrikantům obsahujícím olej nebo silikon je třeba se vyhnout, protože mohou materiál poškodit.
    • Pro čištění doporučujeme dvojité dildo před a po každém použití omýt teplou vodou a jemným mýdlem. K důkladné dezinfekci pak můžete použít náš sprej VERYCLEAN. Tato jednoduchá péče zajistí, že dildo zůstane hygienické a bude vám poskytovat potěšení po dlouhou dobu.
    • MEO a Aquameo jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ottimo prodotto

    Ottimo prodotto, sia per materiale, maneggevolezze e dimensioni.

      Hodnocení 

      Très bon produit

      Qualité au top aucune odeur taille ok

        Hodnocení 

        Better than expected

        I was super impressed with this one, the feel and stiffness of the whole thing is perfect. Very flexible, but not so much that it folds or bends when you use it. I'd say if "normal" is too hard, this is perfect for you!

          Hodnocení 

          Toll

          Der Dildo fühlt sich wunderbar an. Das Material ist unglaublich gut. Es könnte glatt als Handschmeichler durchgehen. Wenig Verpackung (gut für die Umwelt), kein unangenehmer chemischer Geruch. Sehr biegsam und weich, gleitet sehr gut. Absolute Kaufempfehlung. Nur Gleitmittel auf Wasserbasis verwenden!

            Napište vlastní recenzi

            Dvojité dildo "Double Head - Double Action"

            Dvojité dildo "Double Head - Double Action"

            Toto dvojité dildo s působivou délkou 42 cm a dvěma jedinečně tvarovanými konci poskytuje spoustu sexy okamžiků. Jeden konec dvojitého dilda má neobřezaný žalud a hřídel s kožními záhyby pro realistický pocit, zatímco druhý konec má obřezaný žalud s dalšími stimulačními drážkami pro intenzivní stimulaci při průniku.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            19 další položky ve stejné kategorii: