Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Penis Plug - Uro Stick Gratifying Cravings

Nejlepší penisový kolík a mezinárodní bestseller! Po zavedení tento penisový kolík roztahuje močovou trubici a extrémně ji stimuluje. Pocit, který si budete chtít užívat znovu a znovu.

Více informací

2238/00

k dispozici na

    Více informací

    Nejlepší penisový kolík a mezinárodní bestseller! Po zasunutí tento penisový kolík roztahuje močovou trubici a extrémně ji stimuluje. Pocit, který si budete chtít užívat znovu a znovu.

     

    Proč by měl být penis vašeho partnera vždy hýčkán pouze zvenčí? Bude sténat extází, když bude tímto kolíkem na penis stimulován i zevnitř! Po nasazení našeho penisového kolíku se žalud líbá, tře, hněte se a ohýbá hřídel penisu proti vnitřnímu odporu penisového kolíku. Omezení a svazování jsou pro většinu mužů dostatečně vzrušující. Pokud je navíc a pro partnerku nečekaně zasunut tento penisový kolík, srdce bezbranného muže okamžitě bije rychleji ... Jen stěží se bude moci udržet na uzdě chtíčem ...

     

    Močová trubice je obklopena četnými svaly a nervy, proto je tak citlivá a s kolíkem do penisu nádherně stimulovatelná. Protože náš penisový kolík nemá žádný otvor, je vhodný i jako bariéra proti spermiím, a tak pomáhá rozhodujícím způsobem prodloužit orgasmus muže a užít si ho mnohem intenzivněji. Rukojeť na penisovém kolíku zabraňuje jeho vklouznutí, což zaručuje maximální bezpečnost při používání.

     

    Více informací:

     

     

    • Penisový kolík s rukojetí pro hrátky s močovou trubicí, roztahování a stimulaci
    • Průměr od 3 mm do 7 mm. Délka 47 mm. Zasouvací délka 40 mm.
    • Vyrobeno z vysoce leštěné nerezové oceli, bez obsahu niklu.
    • Náš penisový kolík patří do skupiny "Sex Sounds" a je sexuální hračkou pro muže.
    • Materiál: Penisový kolík vyrobený z nerezové oceli
    • Bezpečné použití díky rukojeti na konci penisového kolíku.
    • Zvýrazněte v našem internetovém obchodě penisové kolíky. Chcete si koupit kolík na penis? Pak je tento kolík na penis pravděpodobně tím nejlepším kolíkem na penis, který můžete najít.
    • Jak používat kolík na penis: Před použitím je třeba penisový kolík očistit a vydezinfikovat vhodným přípravkem šetrným k pokožce. Lubrikant by měl být aplikován ve velkém množství, aby nedošlo k poškození citlivé močové trubice. Doporučujeme naše výrobky VERYCLEAN sprej pro čištění penisových kolíků a lubrikační gel VERYDEEP pro zavádění penisových kolíků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Love this thing.

    I got mine a couple years ago from a former Mistress. She gave it to me in a restaurant and said to go to the bathroom and not to come back until I had it inserted. No lube available so I just had to use my own saliva. I got it in after a little trying. Love this thing.

      Napište vlastní recenzi

      Penis Plug - Uro Stick Gratifying Cravings

      Penis Plug - Uro Stick Gratifying Cravings

      Nejlepší penisový kolík a mezinárodní bestseller! Po zavedení tento penisový kolík roztahuje močovou trubici a extrémně ji stimuluje. Pocit, který si budete chtít užívat znovu a znovu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: