Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Nafukovací dilda a anální kolíky

Zpravodaj

Nafukovací anální vibrátor - Alphamale

Nafukovací anální vibrátor od AlphaMale je všestranná a inovativní erotická hračka pro muže a ženy, kteří hledají jedinečný a mimořádně uspokojivý zážitek z anální stimulace.

Více informací

3751/00

k dispozici na

    Více informací

    Nafukovací anální vibrátor AlphaMale je všestranná a inovativní sexuální hračka pro muže a ženy, kteří hledají jedinečný a obzvláště uspokojivý zážitek z anální stimulace.

    Nafukovací anální vibrátor je všestranná a inovativní sexuální hračka pro muže a ženy.

    Objevte nový svět anální stimulace s nafukovacím análním vibrátorem od Alphamale. Tato jedinečná a inovativní erotická hračka byla vyvinuta pro všechny, kteří hledají intenzivní a obzvláště naplňující zážitek z anální stimulace. Tento výrobek je ideální pro každého bez ohledu na pohlaví a představuje špičku v oblasti všestrannosti a pokročilých technologií.

    Nejmodernější funkce nafukování a vibrace:

    • Tento anální vibrátor, vybavený 7 rychlostmi vibrací, nabízí celou řadu pocitů, které můžete objevovat.
    • Zvláštností této erotické hračky je funkce nafukování, která se během používání automaticky přizpůsobuje pro dynamické a rozmanité potěšení.


    Pro stimulaci prostaty:

    • Nafukovací anální vibrátor od AlphaMale je celý vyroben ze silikonu a není dutý. Anální vibrátor lze zavádět jemně a je vhodný pro muže i ženy.
    • Díky svému designu a funkčnosti je vhodný zejména pro masáž prostaty, a splňuje tak speciální potřeby mužů, ale může poskytnout potěšení i ženám.


    Uživatelsky přívětivý a dobíjecí:

    • Nafukovací anální vibrátor se snadno používá: Spodní tlačítko slouží k zapnutí, horní k ovládání vibrací a funkce nafukování.
    • Jako dobíjecí vibrátor pro masáž prostaty nabízí velký komfort a dlouhou životnost a uživatel nemusí neustále měnit baterie.


    Nafukovací anální vibrátor AlphaMale: Krok vpřed v technologii anální stimulace!

    Nafukovací anální vibrátor AlphaMale je inovativní erotická hračka v oblasti anální stimulace a nabízí jedinečnou kombinaci funkce nafukování a vibrace. Ať už jej používáte k masáži prostaty, nebo hledáte nové anální pocity, tento nafukovací vibrátor vám nabízí všestranné a vzrušující zážitky.

    Více informací:

    • Nafukovací anální vibrátor: Všestranná a inovativní erotická hračka pro muže i ženy.
    • Rozměry: 1,5 x 2,5 cm: Průměr 33 mm / 60 mm = nenafouknutý / nafouknutý, délka: 200 mm, šířka: 60 mm, zasouvací délka: 120 mm.
    • Materiál: Vysoce kvalitní silikon.
    • K čištění nafukovacího análního vibrátoru z Alphamale doporučujeme sprej VERYCLEAN od MEO. Zajistí účinné a bezpečné čištění. Stačí nastříkat, otřít a nechat zaschnout. Jako lubrikant je pro jemné zavádění ideální AquaMeo na vodní bázi. Je také kompatibilní se silikonovými erotickými hračkami. Nezapomeňte, že správná péče se správnými produkty zvyšuje bezpečnost i potěšení.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Addictive

    Easy to introduce because is flexible Great feeling once introduced, needs a little bit of time to get comfortable
    The oscillation function is addictive, can’t wait to play again with this toy

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Nafukovací anální vibrátor - Alphamale

    Nafukovací anální vibrátor - Alphamale

    Nafukovací anální vibrátor od AlphaMale je všestranná a inovativní erotická hračka pro muže a ženy, kteří hledají jedinečný a mimořádně uspokojivý zážitek z anální stimulace.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: