Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Manžety na kotníky

Zpravodaj

Kožené kotníkové manžety, polstrované - černé - AMSTERDAM

Krásná černá pouta na kotníky jsou vyrobena z kvalitní hovězí kůže a mají 2 kroužky pro připevnění bondage doplňků, jako je například roztahovací tyč. Sub může kotníkové manžety bezstarostně nosit po dlouhou dobu bondáže a užívat si velkého pohodlí.

Více informací

2553/00

59,90 €


-15,00 €

44,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Krásná černá pouta na kotníky jsou vyrobena z kvalitní hovězí kůže a mají 2 kroužky pro připevnění bondage doplňků, jako je například roztahovací tyč. Sub může kotníkové manžety bezstarostně nosit po dlouhou dobu během bondáže a užívat si velkého pohodlí.

     

    U těchto dvoubarevných kotníkových pout z pravé kůže si můžete vybrat z různých barev, jako je černá, zelená, červená, modrá a bílá. Tyto barvy jsou analogické s kódem Hanky, který je známý po celém světě. Tento kodex nenechává žádné otázky bez odpovědi a Sub může svému potenciálnímu pánovi dokonce říct, co má rád nebo jaký je jeho fetiš, zatímco je svázaný a má roubík.

     

    Dva přiložené ocelové kroužky umožňují kotníková pouta dokonale začlenit do bondage sezení, například k nim připojit roztahovací tyč nebo řetězy s karabinami či bondage provazy. Kožená kotníková pouta mají nastavitelnou velikost pomocí přezek a lze je přizpůsobit prakticky jakémukoli obvodu kotníku.

    Čím jsou tato kožená pouta na kotníky výjimečná?

    Na kotníková pouta z kolekce Amsterdam od MEO® se používá pouze kůže, která splňuje naše vysoké standardy kvality. Naše kotníkové manžety vyrábějí zkušení sedláři, kteří mají dlouholeté řemeslné zkušenosti. Kotníkové manžety jsou vyrobeny s maximální péčí - od střihu a prošití až po dokonalou povrchovou úpravu. Na každém nýtu a přezce je navíc vyraženo originální logo MEO ®, které je pro bondage výrobky známkou nejvyšší kvality. Kožená bondage pouta na kotníky jsou dodávána v elegantním úložném sáčku s ochrannou známkou MEO ®.

     

    Bondage kotníkové manžety pohodlně, ale pevně obepínají kotníky. Tyto kotníkové manžety lze zapnout a upravit jejich velikost pomocí kovové přezky. Na našich BDSM kotníkových manžetách jsou připevněny dva kroužky, takže obě kotníkové manžety lze spojit řetízkem, provazem nebo našimi spojovacími dvojitými karabinami. Tyto kroužky lze samozřejmě použít také k připevnění roztahovací tyče. Vhodné roztahovací tyče najdete zde v obchodě MEO® bondage.

    Mohu tato pouta na kotníky kombinovat s jinými bondážními doplňky?

     

    Pokud si chcete během bondage užít i sex nebo milujete pocit, že jste zcela vydáni na milost a nemilost, pak jsou pro vás naše rozpěrné tyče tím pravým doplňkem. Naše rozpěrná tyč, připevněná mezi pouty na kotníky, omezuje vaši možnost pohybu a umožňuje vám roztáhnout nohy "připravené k přijetí". Kromě těchto kotníkových pout zahrnuje naše řada "Amsterdam" také kožená pouta a BDSM obojek. Můžete si vybrat z různých barev. Zvláště pokud zkombinujete naše pouta na kotníky s BDSM obojky a pouty na kotníky nebo třeba použijete i koženou masku, máte několik skvělých možností. Chcete jít ještě o něco dál? Pak do svého sezení zapojte ocelový pás cudnosti.

     

    Díky následujícím tipům můžete během bondage zůstat v bezpečí a jen se nechat unášet

    Jedním z lákadel bondage je, že může posunout vaše hranice. Pokud se vám tento druh hry líbí, budete automaticky zkoušet víc a víc, přijímat vyšší a vyšší úrovně pocitů, dělat víc a cítit víc než kdykoli předtím. Tento proces je však pomalý a postupný a lidé neumějí číst myšlenky. Může se stát, že při BDSM sezení jste Bottom, ale váš Top vás vezme příliš tvrdě a najednou vám to vůbec není příjemné. Chcete, aby to okamžitě přestalo! To je přesně to, co potřebujete Safeword potřebujete. Slovo, které znamená: "Tohle nefunguje! Sezení se nějak nedaří. Okamžitě to prosím zastavte!" A Safeword je třeba brát naprosto vážně. Možná jste na sezení s Top, které příliš dobře neznáte. Pokud se vám stane něco, co se vám nelíbí, je velmi důležité znát způsob, jak to sdělit. A to okamžitě! Zvláště pokud jste svázaní. A Safeword je součástí BDSM zásady"SSC - Safe, Sane & Consensual", což znamená bezpečný, zodpovědný a konsensuální.

    Jak se starat o kožená pouta na kotníky a jak je čistit?

    Kožená pouta na kotníky jednodušeočistěte vlhkým hadříkem. K péči o kožené kotníkové manžety se někdy používá kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Ten udržuje kůži kotníkových manžet obzvlášť pružnou. Pouze při správné péči o kožené manžety zůstanou kožené manžety v optimálním stavu a budou odpovídajícím způsobem trvanlivé a odolné.

     

    Na co bych si měl dát pozor při nákupu pout na kotníky?

    S kotníkovými manžetami od MEO® jste nejen na straně bezpečí, ale také si můžete bondage s partnerem stoprocentně užít. Při nákupu pout na kotníky byste se měli ujistit, že vám vybraná pouta na kotníky sedí a mají individuálně nastavitelnou velikost! To zvyšuje komfort nošení a zaručuje vám dlouholeté potěšení. Materiál kotníkových pout by měl být odolný a trvanlivý, jako je kvalitní kůže, kterou používáme. Abyste si i po skončení bondage udrželi dobrou náladu, měli byste také dodržovat naše pokyny k péči, které samozřejmě přikládáme ke každému páru kotníkových pout.

    Co je Hanky Code a kde se vyskytuje?

     

    Barvy řeknou víc než tisíc slov! Nebylo by někdy praktické na první pohled poznat, na čem si dotyčný nebo dotyčná potrpí? Zejména na BDSM scéně se pro tento účel ustálil kód pout, který se skládá z určitých barev - identifikátor, kterému rozumí jen zasvěcení. Každý, kdo kód zná, okamžitě ví, o co jde. Vysvětlíme vám, v čem tento kód spočívá a kde ho najdete: "Hanky" je zkratka pro "handkerchief", což znamená "kapesník". Kapesníky různých barev byly prvními zavedenými znaky, které měly naznačovat sexuální preference nositele. Vznikly v subkultuře v 70. letech 20. století. Kód původně spočíval v nošení různobarevných kapesníků v zadní kapse kalhot. Protože neobvyklé sexuální praktiky nebyly ve druhé třetině minulého století ještě zdaleka normální, byly tyto Hanky Code rychle rozšířil, zejména na gay a BDSM scéně. Barvy, které jsme použili, označují Modrá = anální sex / orální sex, zelená = hraní rolí / vojenské hrátky, červená = fisting / dominance, černá = dominance / SM, bílá = masturbace / cum play.

     

    Další podrobnosti:

     

    • 1 pár kožených pout na kotníky se dvěma ocelovými kroužky
    • Pokud hledáte levná, ale odolná a dlouhotrvající kotníková pouta pro základní BDSM vybavení, jsou kotníková pouta z naší řady "Amsterdam" vynikající volbou.
    • Rozměry: šířka cca 6,5 cm a délka cca 27,5 cm
    • Nastavitelná velikost, zapínání na přezku
    • Reliéfní nýty a přezky s ochrannou známkou MEO ®
    • Design Vyrobeno v Německu.
    • Materiál: pravá kůže, kovové přezky a nýty
    • Kvalita: Propracovaná ruční práce zaručuje nejvyšší kvalitu.
    • Přírodní produkt: Kůže je přírodní materiál, který je obzvláště vhodný pro výrobu kotníkových manžet.
    • Jedinečnost: Naše BDSM manžety na kotníky jsou ručně vyráběné a jedinečné.
    • Diskrétnost: Manžety na kotníky jsou dodávány v neutrálním, diskrétním balení.
    • Velký výběr: V našem internetovém obchodě BDSM najdete vše, co potřebujete: výprask BDSM paddle, pás cudnosti, latexovou masku, koženou masku, pouta, pouta na kotníky, BDSM obojek, uzamykatelná pouta, roubík, kožený postroj na hlavu, SM hračky a mnoho dalšího.
    • MEO ® kombinuje estetiku klasického designu s pevností a stabilitou vybraných kůží. Výsledkem jsou nádherná kožená pouta na kotníky, díky nimž se každé bondage sezení stane nezapomenutelným zážitkem.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Fussfesseln

    Die Lederfussfesseln gehören zu meinen Lieblingsstücken beim Bondage. Sie lassen sich wunderbar auf über längere Zeit tragen, abschließen und durch die Polsterung sind sie angenehm weich. Auch nach längerer Zeit kratz und juckt es nicht darunter. Sie lassen sich gan einfach mit einem feuchten Tuch gut abwischen. Man kann auch gut mit den Fussfesseln schlafen, ohne das sie stören. Ich trage sie regelmäßiger in der Nacht. Zusammen mit den passenden Handfesseln von MEO sind sie auch ein echter Hingucker beim Bondage.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Kožené kotníkové manžety, polstrované - černé - AMSTERDAM

    Kožené kotníkové manžety, polstrované - černé - AMSTERDAM

    Krásná černá pouta na kotníky jsou vyrobena z kvalitní hovězí kůže a mají 2 kroužky pro připevnění bondage doplňků, jako je například roztahovací tyč. Sub může kotníkové manžety bezstarostně nosit po dlouhou dobu bondáže a užívat si velkého pohodlí.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    29 další položky ve stejné kategorii: