Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Hračky TENGA

Zpravodaj

Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbátor

Masturbátor Tenga Aero je k dispozici ve 2 verzích, které se liší vnitřní strukturou. Zvláštností této řady je kroužek, pomocí kterého můžete nastavit vnitřní podtlakový účinek v 10 úrovních. Materiál vložky je silný, a proto odolný, ale přesto měkký; to zajišťuje nádherné orgasmy.

Více informací

2712/00

99,90 €


-20%

79,92 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Zaručujeme vám skutečně dechberoucí orgasmus! Tenga Aero je nový typ masturbátoru s pokročilou technologií Dial, která vám umožní snadno ovládat intenzitu sacího efektu!

     

    Tenga je pravděpodobně nejúspěšnějším výrobcem masturbátorů v Evropě, a to díky neuvěřitelné popularitě jejich originálního vakuového kalíšku a neustále se měnícím designům a funkcím. Aero Dial je skvělým technologickým úspěchem, který vám poskytne deset různých úrovní sání. Ty lze snadno nastavit otáčením středu. Každá značka představuje jinou intenzitu. Kroužek těsní a zajišťuje potřebný podtlak uvnitř. Milostný tunel je důmyslně strukturovaný s nopky, drážkami a komorami a stimuluje každý centimetr vašeho penisu a žaludu.

     

    Součástí balení je vzorek lubrikantu, takže s masturbátorem Tenga můžete začít hned! Naneste trochu lubrikantu na vodní bázi na otvor a dovnitř tunelu, abyste zažili ty nejlepší pocity.

     

    Opakovaně použitelný masturbátor Tenga Aero se skládá z tvrdého těla, měkkého elastomerového návleku a krytky, která slouží jako hygienický sušák. Jakmile skončíte, vyjměte návlek a důkladně jej omyjte teplou vodou a jemným mýdlem, poté jej nechte na stojanu zcela vyschnout a těšte se na další použití.

     

    Tenga Aero je k dispozici ve 2 verzích, které se liší vnitřní strukturou. Zvláštností této řady je kroužek, pomocí kterého můžete nastavit vnitřní podtlakový účinek v 10 stupních. Materiál vložky je silný, a proto odolný, ale přesto měkký.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Inovativní technologie Aero Dial
    • Snadno nastavitelný sací výkon
    • desetistupňová regulace tlaku vzduchu
    • Opakovaně použitelný
    • Vnitřní kroužek pro výkonné sání
    • Dokonalá stimulace
    • Vysoce elastický materiál
    • Vzrušující vnitřní tunel s texturou
    • Stojánek na sušení součástí balení
    • Vzorek lubrikantu součástí balení

     

    Jak používat Tenga - Aero Dial:

     

    Otevřete pouzdro, naneste lubrikant na vstup a do kanálu. Měkký materiál se během používání velmi rychle přizpůsobí tělesné teplotě. Po použití opláchněte pod tekoucí vodou zevnitř i zvenku, abyste se očistili. Přebytečnou vodu setřeste a osušte. Nejprve nechte několik hodin schnout na stojánku bez víčka.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Vakuový účinek masturbátoru individuálně nastavitelný v 10 stupních pomocí vnějšího těsného kroužku
    • Úzký vnitřní kroužek krátce po vstupu a rozmanité struktury v hlubším nitru, až 15cm hloubka zasunutí
    • Stylový a zároveň nenápadný-neutrální vzhled pouzdra, kompaktní hmotnost 360g
    • Vložku lze snadno vyjmout a hygienicky vyčistit - vestavěný stojan na sušení
    • Součástí je kompaktní stojánek na sušení a kryt pro bezprašné skladování.
    • Obsah: 1 masturbátor s krytem a stojánkem, 1 sáček lubrikantu 10 ml, návod
    • Rozměry: Průměr: 7,8 cm, výška: 17,2 cm
    • Materiál: vnitřní materiál TPE, kryt a vnitřní prvky z ABS, resp. z PE plastu

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr geil und intensiv

    Das Material des wunderbaren Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator verfügt über einen leichten Eigengeruch, empfinde es aber nicht als unangenehm. Und mit Gleitgel Aquameo entfaltet der Masturbator seiner volle Wirkung. Durch den Spiraleffekt (dreht sich ein beim hochziehen) wird es richtig geil, super intensiv und der spritzige Orgasmus lässt nicht lange auf sich warten. Lässt sich absolut gut zu zweit verwenden und genial, wenn man(n) so ausgeliefert ist...

      Hodnocení 

      Prêt à donner du plaisir !

      Un vrai pied. L'appareil est arrivé, soigneusement emballé. Prêt à l'emploi ! pas besoin de piles. Il est très simple d'utilisation, intuitif....On a pas mis longtemps à devenir très complices ! Je recommande fortement!

        Hodnocení 

        Sensazione realistica

        Giocattolo compatto per un pene di medie dimensioni. Bella trama a coste all'interno. Quando preriscaldato con acqua tiepida, provi una sensazione realistica.

          Hodnocení 

          Reusable and Easy to Clean

          Make a mess? Good! Clean-up is easy! These sleeves are easy to take out and can be washed with water and soap, then the cap itself turns into a drying rack for easy and hygienic cleaning.

            Hodnocení 

            Ottimo

            Ottimo prodotto dalle sensazioni multiple; consigliato a chi vuole provare piacere solitario.

              Hodnocení 

              Tenga Aero Cobalt Ring

              Overall, from the experiences I witnessed and heard (not just in surround sound groaning and moaning), the Tenga Aero Cobalt Ring is a really good male masturbator that does offer a similar experience to receiving a real-life blowjob. It didn’t have the normal complications that other masturbators often have, such as too small, too uncomfortable, or too noisy. From what I saw, it looks like a good investment if you’re looking for a masturbator with different intensities for mixing up sensations.

                Napište vlastní recenzi

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbátor

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbátor

                Masturbátor Tenga Aero je k dispozici ve 2 verzích, které se liší vnitřní strukturou. Zvláštností této řady je kroužek, pomocí kterého můžete nastavit vnitřní podtlakový účinek v 10 úrovních. Materiál vložky je silný, a proto odolný, ale přesto měkký; to zajišťuje nádherné orgasmy.

                Napište vlastní recenzi

                Ostatní zákazníci také zakoupili:

                19 další položky ve stejné kategorii: