Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Hračky TENGA

Zpravodaj

Tenga Air Tech Reusable Vacuum Cup Strong

Vnitřní struktura je výraznější pro speciální stimulaci. Vnitřní vzduchové polštářky lze libovolně nastavit a stimulovat vás silněji nebo silněji, podle vlastního tempa a až do dosažení silného orgasmu.

Více informací

9785/00

32,90 €


-8,00 €

24,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Vakuový pohár Tenga AirTech pro opakované použití Strong

     

    Vnitřní struktura je výraznější pro speciální stimulaci. Vnitřní vzduchové polštářky lze libovolně nastavit a stimulovat vás silněji nebo silněji, podle vlastního tempa a k silnému orgasmu.

     

    Největší předností nového modelu Tenga Air Tech? Lze ji použít několikrát. Měkký vnitřek Tenga Air Tech lze snadno vyjmout. Po použití jej jednoduše vymyjte vodou a případně neutrálním mýdlem a pečlivě osušte. Poté ji vložte zpět do plastového obalu - nejlépe otočným pohybem a mírným tlakem. Tenga Air Tech je připravena na další kolo!

     

    Tenga Air Tech je stejně příjemný jako ostatní masturbátory Tenga. Kanálek rozkoše masturbátoru Tenga Air Tech s měkkými nopky stimuluje váš penis i při mírném pohybu tam a zpět. Malý otvor na opačném konci můžete zakrýt prstem - po proniknutí penisu do Tenga - a vytvořit tak extra intenzivní, mlaskavý a sací efekt.


    Část lubrikantu je dodávána zdarma.

    V případě potřeby můžete naši Tengu samozřejmě používat i s kondomem.

     

    • Masturbátor pro vícenásobné použití
    • Hloubka kanálu rozkoše: cca 15 cm
    • Šířka: cca 4,5 cm
    • Bezplatná porce lubrikantu

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    The "hole" looks really, really tight. Which made both our fanta

    The sleeve inside the masturbator was so soft I could immediately understand I had in my hands a top quality product: once I got to insert my fingers into it for curiosity's sake, I didn't want to get them out any more. I would never give up my clitoris in exchange for a penis in order to try this, but it should be definitely a great masturbation experience! The inside of the sleeve is lined by bubbles made from the soft and smooth TPE material. I guess since this is the "Strong" version, maybe it's more textured than the original vacuum cup. The lube didn't feel sticky at all, and it was completely unscented.

    The "hole" looks really, really tight. Which made both our fantasies fly...

    But what really impressed my Daddy was not so much the feel of the internal texture: he was amazed at how strong the suction effect can be. In his words: comparable to when I make him a real blowjob. Now don't tell me this thing is gonna dethrone me! Also, he found that the ergonomic design of the external body of his new toy is truly easy to keep in hand even when the game becomes rougher: the narrower part makes for a better grip.

    Apart from my usual humour, he liked it! I'm very happy for both the quality of the product, and the shopping experience with MEO: the discreet packaging sealed for hygiene has convinced me and definitely they will hear from me again not only as a sex toy blogger, but also as a returning, satisfied customer.

    Read full review https://missdollreviews.wixsite.com/sextoyreviews/blog/tenga-airtech-reusable-vacuum-cup-strong

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Tres bien

    Des sensations intéressante et puis en plus de ça il est réutilisable car lavable. Très bon produit, mon achat est sans regret !

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr gut, fast wie blasen

    Mal was Anderes für den Mann...also ausprobieren!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Tenga Air Tech Reusable Vacuum Cup Strong

    Tenga Air Tech Reusable Vacuum Cup Strong

    Vnitřní struktura je výraznější pro speciální stimulaci. Vnitřní vzduchové polštářky lze libovolně nastavit a stimulovat vás silněji nebo silněji, podle vlastního tempa a až do dosažení silného orgasmu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    19 další položky ve stejné kategorii: