Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Butt plug Extremeo - Zadek Diamond

Existuje mnoho klasických análních kolíků, ale tento anální kolík od společnosti MEO Design Studios je opravdu výjimečný. Zatímco trh je zaplaven análními kolíky, my vám hrdě představujeme tento výjimečný anální kolík ze série Extremeo. Butt plug Diamond nastavuje nová měřítka v oblasti designu, funkčnosti a rozmanitosti stimulace a je obzvláště vhodný pro jízdu na koni!

Více informací

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Existuje mnoho klasických análních kolíků, ale tento anální kolík od společnosti MEO Design Studios je opravdu výjimečný. Zatímco trh je zaplaven análními kolíky, my vám hrdě představujeme tento výjimečný anální kolík ze série Extremeo. Butt plug Diamond nastavuje nová měřítka v oblasti designu, funkčnosti a rozmanitosti stimulace a je obzvláště vhodný pro jízdu na koni!

     

    Proč odborníci označují tento anální kolík za "MUST-HAVE"!

     

    Jedinečný design tohoto análního kolíku přesvědčí detailně propracovanými drážkami - v nichž lubrikant obzvlášť dobře přilne - a nápadným kroužkem malých, kosočtvercových hrbolků. Ty jsou nejen vizuálním zvýrazněním, ale také příslibem dodatečné, intenzivní stimulace při každém zasunutí a vysunutí, která vás přenese do nových výšin análního potěšení. Perfektně dimenzovaný krček butt plug zajišťuje pohodlné a bezpečné držení při zavádění do análního otvoru. Můžete si tak být jisti, že anální kolík z vás nevyklouzne ani ve vás nezmizí ani během těch nejintenzivnějších okamžiků. Kulatá základna, jejíž průměr se v závislosti na modelu pohybuje mezi 32 a 42 mm, poskytuje dodatečnou bezpečnost. Zabraňuje tak nechtěnému vyklouznutí a nepříjemným překvapením. Ale to není všechno: silikonový materiál bez ftalátů je nejen neškodný pro tělo, ale má také hedvábně hladký povrch, který v kombinaci s naším lubrikantem Aquameo umožňuje jemné a příjemné zavádění do konečníku. Hlavička butt plug, která se kónicky zvětšuje do většího průměru, činí ze zavádění ryzí potěšení a zajišťuje neustálé zvyšování požitku, když sedíte na butt plug a necháváte ho vklouznout hluboko do análního kanálu.

     

    butt plug Diamond je k dispozici ve třech velikostech - od základního modelu až po sofistikovanou profesionální velikost - a osloví širokou škálu příznivců análního sexu:

     

    • Velikost S: délka 68 mm, průměr 12 až 27 mm
    • Velikost M: délka 80 mm, průměr 17 až 36 mm
    • Velikost L: délka 95 mm, průměr 19 až 42 mm

     

    Objevte umění jízdy na butt plug a zažijte nepředstavitelná vyvrcholení!

     

    Jízda na butt plug, zejména na butt plug Diamond , je jedinečným a výjimečným zážitkem, který oceňuje mnoho našich zákazníků. Zde je několik důvodů, proč je k tomu butt plug Diamond obzvláště vhodný.

     

    • Design: Kónická hlavice butt plug Diamond usnadňuje anální použití a poskytuje příjemné protažení při zavádění a vytahování. Jízda na butt plug tento pocit ještě umocňuje, protože průměr kolíku se při klouzání nahoru a dolů neustále mění.

     

    • Základna: Široká, kulatá základna butt plug Diamond zajišťuje dokonalé držení. Umožňuje uživateli sedět na butt plug a bezpečně jezdit, aniž by hrozilo, že butt plug pronikne příliš hluboko.

     

    • Materiál: Měkký, ale rozměrově stabilní silikon bez ftalátů nabízí nejen příjemný zážitek, který je šetrný k pokožce, ale je také dostatečně kluzký, aby zajistil hladkou jízdu, zejména v kombinaci s kvalitním lubrikantem, jako je Aquameo.

     

    • Stimulace: Měkké drážky a výstupky ve tvaru diamantu poskytují při jízdě dodatečnou stimulaci. Při každém pohybu nahoru a dolů struktury masírují anální kanál a vyvolávají intenzivní pocity.

     

    Zapomeňte na rodeo: Tento butt plug vám poskytne tu nejdivočejší jízdu vašeho života! Řekneme vám, jak na to!

    Pro nejlepší zážitek se nejprve uvolněte a naneste dostatečné množství lubrikantu na butt plug i na anální otvor. Nejlepší poloha pro jízdu na análním kolíku je v kleče nebo ve dřepu, přičemž kulatá základna kolíku pevně spočívá na podlaze nebo na posteli. Začněte horní, tenkou částí butt plug a jemně ji zasuňte do konečníku. Jakmile je butt plug zasunut, může začít samotné ježdění. Rychlost a hloubku můžete měnit podle nálady, ale kulatá základna vždy zajistí potřebnou jistotu a stabilitu. Butt plug jako Diamond nabízí nový rozměr anální stimulace a při správném a bezpečném použití i velmi intenzivní potěšení.

     

    butt plug Diamond byl vyvinut nejen našimi odborníky, ale také v úzké spolupráci s některými z našich nejzkušenějších zákazníků. Je čas, abyste si tento inovativní anální kolík užili i vy....

     

    Čištění a používání análních kolíků Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku může být krásným a příjemným zážitkem, zejména pokud víte, jak to správně udělat. Pro snadnější zavádění análního kolíku do análního otvoru doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo. Krátký sprej uvolní svěrací svalstvo a ze zavádění análního kolíku udělá obzvlášť jemný požitek.

     

    • Správný lubrikant a lubrikační stříkačka: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Díky němu se lubrikant v análním kanálku rozprostře hlouběji a rovnoměrněji, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Teplá voda a jemné mýdlo snadno odstraní většinu nečistot. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Elegantní doplněk: Základna análního kolíku byla zušlechtěna třpytivým krystalem, který připomíná lesk skutečného diamantu. Náš anální kolík kombinuje luxusní estetiku s praktickým využitím: Třpytivý krystal na základně lze snadno vyjmout. To umožňuje nejen snadné čištění análního kolíku, ale také podtrhuje univerzálnost tohoto sexy doplňku.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako jsou Alphamale Aqua nebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš výrobek Extremeo: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá vám dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo vám nyní nabízíme všestranně bezstarostný balíček pro vaše anální dobrodružství. MEO je průkopníkem nejen pokud jde o světoznámé produkty, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak zlepšit anální sex. Logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty je uvedení inovativní řady análních kolíků Extremeo. Na základě dlouholetých zkušeností a zpětné vazby od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Hodnocení 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Hodnocení 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Hodnocení 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Butt plug Extremeo - Zadek Diamond

          Butt plug Extremeo - Zadek Diamond

          Existuje mnoho klasických análních kolíků, ale tento anální kolík od společnosti MEO Design Studios je opravdu výjimečný. Zatímco trh je zaplaven análními kolíky, my vám hrdě představujeme tento výjimečný anální kolík ze série Extremeo. Butt plug Diamond nastavuje nová měřítka v oblasti designu, funkčnosti a rozmanitosti stimulace a je obzvláště vhodný pro jízdu na koni!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: