Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skutečné Ass Play

Zpravodaj

EXCESS butt plug dr. Sado - Anální BDSM

EXCESS od Dr. Sado: Nic pro začátečníky - Obr mezi BDSM análními kolíky! Název EXCESS tohoto monstrózního butt plug ztělesňuje nadměrnost a extrémnost. Není to jen anální kolík, ale výzva, prohlášení a pro někoho možná i cíl.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    EXCESS od Dr. Sado: Nic pro začátečníky - Obr mezi BDSM análními kolíky! Název EXCESS tohoto monstrózního butt plug ze série Extremeo ztělesňuje neomezenost, nadměrnost a extrémnost. Není to jen anální kolík, je to výzva, prohlášení a pro někoho možná i cíl. "Excess" v angličtině znamená "přebytek" nebo "nadbytek", a ztělesňuje tak přesně to, o čem tento butt plug je: velikost a intenzita přesahující běžnou míru.

     

    EXCESS butt plug od Dr. Sado:

     

    Dr. Sado, vizionářský tvůrce a vynálezce ve světě BDSM, vytvořil pozoruhodný butt plug EXCESS pro sérii MEO Extremeo. Tento jedinečný butt plug zve milovníky extrémní anální stimulace na cestu k neprobádaným a intenzivním vyvrcholením. Název "Excess" naznačuje přemíru a překračování norem a hranic. Vizí Dr. Sado bylo vytvořit exkluzivní butt plug, který by byl pro uživatele výzvou k překročení fyzických a emocionálních limitů a zároveň by poskytoval bezpečný způsob, jak rozšířit anální schopnosti a vnímavost.

     

    butt plugEXCESS zaujme svou impozantní velikostí a detailním, téměř ďábelským designem. Butt plug EXCESS je vhodný nejen pro sólo sezení, ale umožňuje také intenzivní chvíle sexu v rámci BDSM vztahu, které jsou fyzicky i emocionálně obohacující. Jako doplněk řady Extremeo byl tento butt plug navržen tak, aby usnadnil intenzivní a odvážnější sexuální zážitky. Vytváří spojení mezi velikostí a intenzitou a otevírá nový rozměr análního prožitku.

     

    Kromě toho butt plug EXCESS je také vyjádřením a pozvánkou k prozkoumání intenzivnějších a temnějších stránek vlastního potěšení. Vybízí vás k nové interpretaci a redefinici vlastního potěšení, anální stimulace a vlastních hranic. S butt plug EXCESS se naši velmi zkušení klienti mohou ponořit do světa extrémní anální stimulace a vydat se na cestu nejvyšší extáze.

     

    Jděte až na hranice svých možností a ještě dál s butt plug EXCESS!

     

    Anální stimulace ještě nikdy nebyla tak intenzivní! Na EXCESS butt plug byl vyvinut pro ty, kteří hledají dokonalý pocit z anální stimulace, kteří chtějí zažít extrém a otestovat své osobní hranice nebo je možná dokonce posunout. Díky své impozantní velikosti a s ní spojené intenzivní stimulaci představuje tento butt plug od Dr. Sado sexuální zážitek, který jde daleko za hranice všednosti.

     

    Více je VÍC: Jak se butt plug EXCESS Způsobí revoluci ve vašem sexuálním životě!

     

    Ve světě análních sexuálních hraček je EXCESS je gigant, kolos, který v sobě nese pozvánku k extrémnímu potěšení a nadměrnému požitku. V kontextu sexuálního zkoumání a BDSM praktik symbolizuje butt plug EXCESS také symbolizuje touhu hrát si s vlastními fyzickými limity a výdrží. Znamená intenzivní fyzický prožitek a v kontextu BDSM může sloužit jako nástroj moci a podřízenosti.

     

    Konečné uspokojení: EXCESS vás dovede až k vašim limitům!

     

    Kromě toho se na butt plug EXCESS je také výpovědí pro všechny, kteří, věrni heslu "více je více", nechtějí ve svém sexuálním projevu dělat kompromisy. Zde v přeneseném slova smyslu platí, že "nevyléváš fazole, ale vyléváš fazole". Znamená to tedy také určitou opulentnost, bezbřehé a nespoutané prožívání chtíče, které mnohé naše zákazníky pravděpodobně osvobodí a naplní.

     

    Silné držení, potěšení bez rukou: Vaše EXCESS Anální kolík zůstane tam, kde ho chcete mít.

     

    Dr. Sado klade velký důraz na dokonalou funkčnost. Díky silné přísavce se EXCESS butt plug pevně přilne ke všem hladkým povrchům. Tím je zajištěna bezpečná a stabilní fixace, zatímco vaše ruce se mohou věnovat jiným sexy aktivitám. Ať už umístíte butt plug Dr. Sado na zeď, podlahu nebo jakýkoli jiný vhodný povrch, zůstane bezpečně na svém místě EXCESS Anální kolík zůstane bezpečně na svém místě. Můžete se tak plně soustředit na své potěšení a prožívat nezapomenutelné chvíle extáze, aniž byste se museli starat o držení análního kolíku EXCESS Análního kolíku.

     

    Vaše volba, vaše potěšení: Vyberte si svůj EXCESS Anální kolík!

     

    Každé tělo je jedinečné a každý člověk má individuální preference. Proto vám Dr. Sado nabízí butt plug EXCESS ve dvou různých velikostech. Můžete si tak vybrat verzi, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

     

    • Velikost M = monstrózní: celková délka 23 cm, zasouvací délka 19 cm, horní průměr cca 4,5 cm, maximální průměr 6 cm, průměr základny cca 9,7 cm
    • Velikost L = velmi monstrózní: celková délka 24 cm, zasouvací délka 21 cm, průměr nahoře cca 5,5 cm, maximální průměr 8 cm, průměr základny cca 11 cm.

     

    Díky tomu je butt plug EXCESS nepřehlédnutelným a silným symbolem světa sexuálních excesů. Světa, ve kterém je exces nejen vítaný, ale také žádaný.

     

    Další podrobnosti:

     

    • EXCESS - Skvělé butt plug
    • Bezbřehá extáze: The EXCESS překračuje všechny hranice!
    • Ručně vyráběný anální kolík s přísavkou ze série Extremeo.
    • K dispozici ve dvou velikostech.
    • butt plug EXCESSS je anální kolík vyvinutý Dr. Sado.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: silikon, neobsahuje ftaláty.
    • Použití EXCESS Análního kolíku může být vzrušujícím zážitkem, pokud víte, jak na to správně. Pro snazší zavádění doporučujeme náš Extremeo Spray, který uvolňuje svěrací svalstvo a zpříjemňuje zavádění análního kolíku EXCESS Anální kolík je příjemnější.
    • Při používání erotických hraček ze silikonu, jako je např EXCESS Při používání erotických hraček ze silikonu, jako je anální kolík, je třeba se vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál napadnout. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo nebo Alphamale Aqua, které poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovým análním kolíkem EXCESS Lze bezpečně používat se silikonovým análním kolíkem. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu dále optimalizuje prožitek tím, že umožňuje hlubší a rovnoměrnější distribuci lubrikantu. Díky tomu je zavádění EXCESS Díky tomu je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější, protože dostatek lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Po každém použití by měl být anální kolík EXCESS Kolík důkladně vyčistit. K tomuto účelu doporučujeme náš sprej VERYCLEAN, který zajistí důkladné a hygienické vyčištění a anální kolík připraví na další zavedení EXCESS Anální kolík připraven na další anální dobrodružství.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Hodnocení 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Hodnocení 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Napište vlastní recenzi

          EXCESS butt plug dr. Sado - Anální BDSM

          EXCESS butt plug dr. Sado - Anální BDSM

          EXCESS od Dr. Sado: Nic pro začátečníky - Obr mezi BDSM análními kolíky! Název EXCESS tohoto monstrózního butt plug ztělesňuje nadměrnost a extrémnost. Není to jen anální kolík, ale výzva, prohlášení a pro někoho možná i cíl.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: