Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Pouta

Zpravodaj

Pouta z veganské kůže

Poddejte se fantaziím svého partnera, nebo se ovládněte sami. Pouta od MEO® jsou vyrobena z vysoce kvalitní veganské kůže, která je příjemná na kůži i při intenzivním svazování.

Více informací

2310/00

k dispozici na

    Více informací

    Poddejte se fantaziím svého partnera, nebo se ovládněte sami. Pouta od MEO® jsou vyrobena z kvalitní veganské kůže, která je příjemná na kůži i během intenzivních bondage seancí.

    Díky snadno použitelným suchým zipům lze pouta rychle a bezpečně nastavit a zaručit tak pevné uchycení. Rozpoutejte svou vášeň a přidejte do svého milování vzrušující prvek. Ať už z partnera uděláte submisivního partnera, nebo se necháte svázat sami, tato pouta nastavují nová měřítka v erotických hrátkách s mocí.

    S těmito pouty snadno uskutečníte své bondage fantazie. Jednoduše je připevněte na zápěstí nebo díky jejich univerzálnosti také na štíhlé kotníky. Vaší fantazii se meze nekladou - buďte kreativní a objevte nové možnosti potěšení.

    V elegantním koženém vzhledu s praktickými detaily nabízejí tato pouta nejen pohodlí, ale také styl. Jsou nezbytnou součástí každé BDSM sbírky a poutají pozornost při každém sezení. Díky suchým zipům jsou obzvlášť uživatelsky přívětivá a rychle se nastavují, což je ideální pro spontánní bondage hry.

    Další podrobnosti:

    • Další informace o poutech na bondage
    • Velikost: Vhodné pro obvody zápěstí od 20 cm do 29 cm, šířka 5 cm
    • Materiál: veganská PU kůže, samet, kov, zapínání na suchý zip
    • Vybaveno D-kroužkem, který umožňuje připojení k dvojitým karabinám nebo jiným bondage doplňkům.
    • Ať už jste ve světě BDSM nováčci, nebo už máte zkušenosti, tato veganská pouta od MEO® vám nabídnou dokonalou kombinaci stylu, pohodlí a bezpečnosti. Objevte všestranné možnosti použití a užívejte si bezpečí a pohodlí, které vám tato pouta nabízejí při každém použití.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    5 stars

    That sense of control can be a key ingredient to bondage play. With these cuffs, you make sure that your partner stays right where you want them. The cuffs are made with style, using a black velvet and faux leather material. The D-Ring allows you to link the cuffs together, or attach them to other bondage items. With your partner firmly in place, feel free to have your way with them.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Pouta z veganské kůže

    Pouta z veganské kůže

    Poddejte se fantaziím svého partnera, nebo se ovládněte sami. Pouta od MEO® jsou vyrobena z vysoce kvalitní veganské kůže, která je příjemná na kůži i při intenzivním svazování.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: