Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Luxusní kroužek na penis s křišťálovými šperky

Elegance a dokonalost se snoubí ve šperku, který rozbuší nejen vaše srdce: Luxusní erekční kroužek s krystaly - mistrovské dílo, které v sobě spojuje styl a smyslnost. Tento skvostný prsten z vysoce kvalitní nerezové oceli je nejen symbolem vkusu, ale také závazkem k intenzivnímu potěšení!

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Elegance a dokonalost se snoubí ve šperku, který rozbuší nejen vaše srdce: Luxusní erekční kroužek s krystaly - mistrovské dílo, které v sobě spojuje styl a smyslnost. Tento skvostný kroužek z vysoce kvalitní nerezové oceli je nejen symbolem vkusu, ale také závazkem k intenzivnímu potěšení!

    Pocta kráse a sexuální síle:

    Každý kroužek na penis je umně osazen výběrem různobarevných drahokamových krystalů, které zachycují světlo a jiskří při každém pohybu. Jemně zasazené krystaly obepínají celý prsten a vytvářejí efekt, který vyzařuje luxus a svůdnost. Díky své pevné, ale elegantní konstrukci nabízí tento erekční kroužek jedinečnou kombinaci pohodlí a stylu.

    Majestátní v každém detailu:

    Kroužek se jemně uhnízdí a svou hmatatelnou tíhou podtrhuje důležitost každého okamžiku. Hladká úprava okrajů zaručuje pohodlné nošení, zatímco pevná konstrukce slibuje, že tento erekční kroužek vydrží každé dobrodružství. Noste luxusní kroužek na penis s hrdostí a pociťte, jak každému okamžiku dodá zvláštní nádech - ať už v klubu, na speciálním rande nebo jako diskrétní doplněk pod oblečením.

    Luxusní kroužek na penis není jen vyjádřením stylu a elegance, ale přináší s sebou také řadu výhod a účinků, které mohou obohatit sexuální prožitek jak nositele, tak jeho partnerky:

    • Zlepšení kvality erekce: díky jemné kompresi u báze penisu kroužek pomáhá zpomalit zpětný tok krve, což může vést k pevnější a déle trvající erekci. To zlepšuje sexuální výkonnost a intenzitu.
    • Prodloužení sexuální výdrže: Zpožděním ejakulace kroužek na penis umožňuje delší a intenzivnější sexuální prožitky. To zvyšuje uspokojení obou partnerů a může vést k intenzivnějšímu společnému potěšení.
    • Vizuální poutač: Zabudované šperkové krystaly a vysoce kvalitní materiál dodávají kroužku na penis exkluzivní vzhled, který je vizuálně přitažlivý a umocňuje erotickou atmosféru.
    • Univerzálnost: Vodotěsný a snadno čistitelný erekční kroužek je vhodný pro dobrodružství v nejrůznějších situacích, od sexy chvilek doma až po vzrušující zážitky ve sprše nebo ve vaně.
    • Bezpečnost a pohodlí: Navzdory své robustnosti je kroužek navržen tak, aby se velmi pohodlně nosil. Hladké okraje a precizní zpracování zaručují, že kroužek se pohodlně nosí po dlouhou dobu, aniž by štípal nebo dráždil pokožku.


    Celkově lze říci, že luxusní kroužek na penis s bižuterními krystaly v sobě spojuje estetickou krásu s funkční účinností, což z něj činí žádaný doplněk pro muže, kteří vědí, co chtějí!

    Tento kroužek na penis je k dispozici ve čtyřech průměrech (40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm) a nabízí dokonalé přizpůsobení pro každého muže. Šířka 20 mm a tloušťka cca 6 mm zdůrazňují opulentní přítomnost tohoto šperku, aniž by to bylo na úkor pohodlí.

    Další podrobnosti:

    • Luxusní kroužek na penis
    • Pohodlné nošení
    • Voděodolný
    • Snadná údržba: snadno se čistí pomocí spreje VERYCLEAN a nerezaví díky nerezové oceli bezpečné pro tělo, která neobsahuje nikl
    • Materiál: nerezová ocel, drahé kameny
    • Velikosti: 40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm vnitřní průměr

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Mine and her favorite!

    This thing is fucking awesome...between the added weight and fit....stays hard hour after hour after hour

      Hodnocení 

      Luxus Penisring

      Das ist das beste was man als Penisring tragen kann. Er sitz perfekt und kann auch zu 100% dauerhaft getragen werden.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Dauergeil und Dauerständer

      Bin seit ein paar Tagen stolzer Besitzer. Die Größe 45 mm ist sehr angenehm zu tragen. Habe den Cockring seitdem immer getragen. Sehr zu empfehlen. Bin untenrum komplett rasiert daher sehr angenehm zu tragen. Passt perfekt rutscht nicht und man muss keine Angst haben Ihn beim Gehen zu verlieren. Seit ich ihn trage muss ich sagen bin ich dauergeil und habe einen Dauerständer.

        Napište vlastní recenzi

        Luxusní kroužek na penis s křišťálovými šperky

        Luxusní kroužek na penis s křišťálovými šperky

        Elegance a dokonalost se snoubí ve šperku, který rozbuší nejen vaše srdce: Luxusní erekční kroužek s krystaly - mistrovské dílo, které v sobě spojuje styl a smyslnost. Tento skvostný prsten z vysoce kvalitní nerezové oceli je nejen symbolem vkusu, ale také závazkem k intenzivnímu potěšení!

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: